Re: Буча - самый маленький город Украины (или Бучанская логан-торсида)
....и Сусанин с термосом!
Все еще безлошадный?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Центр → Буча - самый маленький город Украины (или Бучанская логан-торсида)
Сторінки Назад 1 … 37 38 39 40 41 … 46 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
....и Сусанин с термосом!
Все еще безлошадный?
Ну что же... Первый раз в этом сезоне устроили себе Бучанские местные покатушки-дрифт по заснеженным и укатанным полянкам!
Ага! так от що я сьогодні пролетів "мімо" , ну в плані додому. Лаврік дзвонив запрошував , та так хтілося поскоріш додому... що Буча пролетіла мимо, чи то я мимо Бучі.
Молодці!!!
Мда-а-а-а-а-а, знатно ми ахтівки помучали
Всим присутнім дуже дякую що відгукнулись на пропозицію
Все еще безлошадный?
Як сьогодні було підмічено, то це є великий +, Льоша сьогодні майже на всих машинах покатався...
так от що я сьогодні пролетів "мімо"
Ну а я про що.....
Ну а я про що.....
Юра!!! блін... так розумієш більше 10 днів на чужині, голодні, холодні, в інформаційноворожому оточені, замучені нарзаном, на дизелі при -29 , а тут ще трішки і дома!
, в інформаційноворожому оточені,
- напріклад ???
- напрікоад ???
В цій темі попрошу без прикладів
Lavrik - (_AlexSander_ - боюсь не доедем подождем,пока "пробки" рассосутся .) , не а к вам сейчас низзя у вас хулиганьё распоясалось , лучче вы к нам у нас тишь да блажь да божья благодать
сяся, прийде час, і до вас приїдемо
Lavrik - с радостью примем , токо предупреждать минимум за 5 дней шоб самогон успел зробить , а то казёнкой давится прийдется ,
Лесик, Martlet, може якось заплануємо зустріч на слідуючих вихідних
Якщо на наступних, бо 22,02 їдемо в Бахмач.
на наступних
так я їх і мав на увазі З понеділка думаю у Зевса номерні рамки візьму... Правда Сергій ????
Хлопці, ну що 01.03 або 02.03 зробимо здибанку
Таки так
что-то я пропустил много))...на выходные уезжаю на родину в Житомирскую обл. Если и приеду то в воскресенье вечером в раёне 18:00. Очень хочется все-таки пообщаться с более опытными логановодами по поводу эксплуатации авто. Так что если встреча планируется вечером то постараюсь быть всенепременно)). А рамки и наклеечки у нас нынче по чем?...а то я человек новый и подробностей получения клубных атрибутов не знаю). И это...встречи обычно где проводятся?)
на родину в Житомирскую обл
Куди саме???
в воскресенье вечером в раёне 18:00
Попробуємо зібратись в неділю ввечері.
А рамки и наклеечки
Наклейки безкоштовно, рамки 35грн/пара
встречи обычно где проводятся?
Завжди по-різному... Буває в мене в гаражі, буває на площі в центрі, а буває із сім"ями до озера на шашлички..
Якщо получиться на цих вихідних, то можна десь в кафе бо на вулиці ще холодновато..
Еду в Романовский р-н. смт. Романов.
Тут дело такое. Вы мне адреса, пароли, явки. А я постараюсь быть в назначенное время на месте. Бучу знаю мало))...только дороги на Киев. Через железку в Буче, Пасаж, и в сторону Ютема. Это там где я бывал)))...
Лесик, мої телефони є в профілі...
Лесик, мої телефони є в профілі...
записал уже)...буду ехать, спрошу что у Вас и как.
Еду в Романовский р-н. смт. Романов.
Знаю-знаю... проїзжаю знаки, коли їду через Чуднів...
Лесик написав:Еду в Романовский р-н. смт. Романов.
Знаю-знаю... проїзжаю знаки, коли їду через Чуднів...
тю)...так вообще земляки))...мир тесен как не крути))
Я то вообще с Новоград-Волынска, а абольшую часть жизни (школа) прожил с. Таборы Барановского р-н. Это жена у меня с Романова.
Ага, сусіди... Я з Хмельниччини
Ну що, народ, як на рахунок десь у затишному кафе "спалити чучело зими" у неділю на 18.00???
Хлопці може досить в Бучанській темі про Житомирщину та Хмельниччину вже?
П.С. Коли що, то мої корні з Черкащини!
Сторінки Назад 1 … 37 38 39 40 41 … 46 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Центр → Буча - самый маленький город Украины (или Бучанская логан-торсида)
Згенеровано за 0.126 секунд(и), виконано 88 запитів