Re: Просто шутка (юмор, смешное видео и т.д.)
Devil
Ну простите, я вчера только вычитал(друг Вконтакте прислал) долго смеялся, и не раз потом перечитал.
Logan Ambiance 1.4
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Просто шутка (юмор, смешное видео и т.д.)
Сторінки Назад 1 … 84 85 86 87 88 … 368 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Devil
Ну простите, я вчера только вычитал(друг Вконтакте прислал) долго смеялся, и не раз потом перечитал.
smyk
Кльово!!!
Саша, эта пять!
$лавенту$
Не парься, за 85 страниц полюбому много повторов будет!
http://yahooeu.ru/photo/9019-mest-ona-takaja.html
Слов нет-одни эмоции!
Слов нет-одни эмоции!
Вот это ЖЕЕЕЕЕСТЬ. Особенно ведро с говном в Мерсе в салоне .
Мой субъектив.
Смотрел без улыбки. Машины-то причём? Они ведь бессловесные и сдачи дать не могут. Не нравится хозяин - разбирайся с ним. Продукт труда человеческого зачем портить???????
Пока-пока.
http://www.rd2d.com/article.php/zolotaja-sistema-skidok
Анекдот.
Самый короткий тест на воспитаность:вставьте пропущенные буквы
в слове "...у...ня".
Если у вас получилось слово "кухня"-вы воспитанный человек.
Ще не всі живуть окремо, є такі квартири:
Одна ванна, одна кухня, а сімей чотири.
Якось ставши серед ночі молодичка Ася
Зачинилася у ванні, швидко роздяглася,
Раптом глянула на двері і очам не вірить
Звідти в дірочку маленьку хтось на неї зирить,
Ася юбкою прикрилась, двері відчинила,
І узріла двох сусідів: Федора й Данила
Та як начала кричати: «Хворі ви чи п’яні,
Чи не бачили ви жінки у такому стані»?
А Данило: «Тихо дєтка, не туда ти хилиш
Ми дивились чиїм милом ти себе намилиш»
"Золотой гусь"
Швейцария опасается наплыва голых туристов
http://podrobnosti.ua/society/2009/02/01/579613.html
Власти одного из швейцарских кантонов планируют срочно принять меры против новой моды на пеший туризм голышом. В прошлом году местные власти были встревожены наплывом голых туристов, преимущественно из Германии.
Sash
В наше время это уже не смешно...
1. Берём калькулятор
2. Вводим 3 первые цифры вашего номера телефона(без всяких регионов и т.п.)
3. Умножаем на 80
4. Прибавляем 1
5. Умножаем на 250
6. Прибавляем 4 последние цифры вашего номера телефона
7. Прибавляем 4 последние цифры вашего номера телефона ещё раз
8. Отнимаем 250
9. Делим на 2
10. Медленно офигеваем....
Властелин Кубика
Ого! Уже офигел
сколько не прибавлял, так и не офигел.
нифига не понял.
видимо от математических операця я еще не офигеваю
Медленно офигеваем
Прикольно.Всегда офигевал с алгебры ,а с меня учителя алгебры
Властелин Кубика
Алгоритм решения пока не нашёл (поздно приехал с работы), но ... КЛАСС !!!
Пока-пока.
Гы. http://pent-racoon.livejournal.com/5303112.html
Прикольно,а машинка то,похоже,базовая-бампер не крашеный.
Банк пише КЛІЄНТУ:
Шановний КЛІЄНТ! Як Вам відомо, на ринку фінансових ресурсів .опа повна, НБУ міняє ставку так часто, як порядна блондинка труси, ми понавидавали кредитів, зрубали трохи бабла, бабло пішло на б...й і Хеннесі... кароч, думали, що бабла вистачить тим лохам, які в нас розмістили депозити, але кинулись рахувати - с..ко, не фатає! Ну, депозити тим лохам все одно невідомо, коли віддамо, але бабло нам зараз треба, бо коньяк і курорти дорожчають. У зв'язку з цим, чи не були б Ви так ласкаві напрягти Вашу дупу, і роздуплитися нам не на 15% річних, які ми Вам по кредиту дали, а, скажем, з моменту отримання цього листа вважати відсотковою ставкою 25%? Кароч, ми тут вносимо зміни, то шоб ви були в курсі, ага. Якщо ж Ви з підвищенням відсоткової ставки не згодні - тоді несіть нам всю суму боргу по кредиту, і йух з Вами.
З повагою,
топ-топ-топ менеджер банку "Надра"
КЛІЄНТ пише банку:
Шановні представники однієї з трьох найдавніших професій (як відомо, це - повії, лихварі і розбійники, виберіть самі, до кого Ви відноситеся, бо я затрудняюсь). Я, та вся моя сім'я гірко ридала над Вашим листом, де Ви описували труднощі, які настигли Вашу фінансову установу і Вас особисто. Щиро шкодуємо, що серед цих проблем немає чуми, пожежі, землетрусу, безпліддя, снігової лавини, виверження вулкану, імпотенції та активної участі в мітингу на підтримку Наталії Вітренко, який проводитиметься в Івано-Франківську. Чудово розумію, що якщо зараз не підняти відсоткову ставку по кредитах - то когось з Ваших топ-менеджерів можуть підняти в повітря на намиленій краватці. І, звичайно, проникшись Вашими турботами - я категорично погоджуюся зі зміною відсоткової ставки. Але Ви пропонуєте з 15% річних збільшити до 25% річних, а я погоджуюся з 15% річних збільшити до 15,01% річних. У зв'язку з цим, як бачите, я не висловив заперечень проти факту збільшення відсоткової ставки, тому не повинен нести і достроково погашати всю суму кредиту. Разом з тим, я, приймаючи Вашу пропозицію про збільшення відсоткової ставки, даю згоду на її збільшення виключно до 15,01% річних, що й прошу відобразити в тому іншомовному документі, який Ви нарекли "Договор о прєдоставлєніі займа".
І в ср-ці я Вас маю.
КЛІЄНТ.
Goric
Класс, пошлю в банк такую копию- если мне повысят ставки
В русском языке есть замечательное слово из трёх букв...
И означает оно"нет",но пишется и произносится совсем по другому...
Сторінки Назад 1 … 84 85 86 87 88 … 368 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Просто шутка (юмор, смешное видео и т.д.)
Згенеровано за 0.257 секунд(и), виконано 67 запитів