Тема: Партнери клубу у Львові
Вітаю!
Я сьогодні попросив продавця магазину "Володар коліс" про знижки для членів Логан-Клубу. І він пообіцяв знижки 20%... Достатньо лише в якості паролю повідомити продавця що ви член Логан-Клубу.
Хочу сказати, що я там кілька разів дещо купував та запитував для Логана, і ціни були навіть без знижок дуже непогані порівняно з ЮРКом.
Наприклад, термостат Вернет 95 грн (ЮРК - 140), наконечники 120 та 160 грн ("французькі" та "іспанські" - назв не запамятав, але ЮРК - 130 та 250...), тросик зчеплення 150 грн (неоригінал очевидно), зимова омивайка Кастрол 4л - 60 грн. (на заправці Шелл 90 грн) - і це ще без знижки... І там ще є шини, диски, масла Ельф і Тотал, помпи Аіртех, котушки запалювання оригінальтні (Сажем) та Бош, купа коробочок з маркуванням "Рено" - напевно підшипнички і т.п...
Не сприймайте це за рекламу. Просто сподобався магазин, асортимент і ціни. Ну й корисно всім знати про нього.
Продавця звати Ігор (прізвища я не спитав, схоже що він там і шеф чи навіть власник). Вул. Кульпарківська 226 (на виїзді до заправки ГФК, по правій стороні, біля шиномонтажу), тел. (032) 243-73-53, 096-25-50-500, volodar_kolis~ukr.net. Це дані з їх візитки.
А, ще забув сказати - вони відправляють замовлений товар будь-куди по Україні. Тому може не лише львів"янам це буде цікаво.
MPS3 2018(19) 2,4л МКПП
Sandero Stepway 2015(16) 1,6л АКПП