Re: Чіп-тюнінг Логана у Львові
А давайте традиційно, в мене в гаражі. Гостей я зустріну і проведу на місце.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Олег про меня незабудь:nose_eat:
Дякую за пропозицію. А твій гараж далеко від вїзду в місто? Не хочеться тебе обтяжувать. Якшо то всьо можна зробити на парковці якоїсь заправки то може нехай так воно і буде. А зустрінемось та поспілкуємось за кавою там же. Туди ж і наші друзі тавроводи приїдуть, повезуть нас потім по злачним місцям
santhe
ну тоді кажи де місце зустрічі
ну тоді кажи де місце зустрічі
ближчє до пятниці будем созвонюватись з Новіком, тоді все буде ясно
у Олега в гараже уже холодно...
santhe
piston_n
Маякніть
Телефончик свій лиш мені і Саничу в ПМ будь-ласка
Телефончик свій лиш мені і Саничу в ПМ будь-ласка
В профілі є.
Можливо і мій знайомий з Логаном 1.6 фаза-1 теж буде. Щоправда він ще більш песимістично налаштований ніж я був до чіпування. Залишається сподіватись, що чіпування його переконає
Можливо і мій знайомий з Логаном 1.6 фаза-1 теж буде. Щоправда він ще більш песимістично налаштований ніж я був до чіпування. Залишається сподіватись, що чіпування його переконає
Давай його на активацію БК, якщо в нього нема.
У нього комплектація Лауреат.
Donpedro
У нього комплектація Лауреат.
тогда на разАктивацию
а потом снова на активацию
тогда на разАктивацию
а потом снова на активацию
Ура, так в нас набирається потрібна кількість людей.
у Олега в гараже уже холодно...
Согреться всегда можно...
Доречі, обнови є для 1.4 фаза 1, і 1.6 фаза 2
А які взагалі є прошивки для Логан 1.6 фаза-1? Що порекомедуєте, переваги? Бо Donpedro каже варто, але сумніви лишаються...
А які взагалі є прошивки для Логан 1.6 фаза-1? Що порекомедуєте, переваги? Бо Donpedro каже варто, але сумніви лишаються...
В мене прошивка під 95 від Паулюса, я задоволений. Пробував під 92 і ще якісь там, все рівно вернувся до своєї.
Novik написав:
Доречі, обнови є 1.6 фаза 2
Паралельно і я 5 копійок....
Якраз на мою.... що з газу є і з бензу (92-гий)?
Vladyslav, під 1.6 Ф1 є провірені прошивки під 92,95 і пропан. Під Фазу 2 1.6 є точно такий комплект.
Завжди є 2 тижні, якщо не сподобається то повернення грошей і рідної прошивки. Усе по чесному
так, на всяк випадок уточню, в мене 1.4 перша фаза, каталізатор вирізаний. спробувати хочу прошивку під 95-й і під газ. газова прошивка - в приоритеті
спробуєш, вибереш те що сподобається тобі і машинці
Ну що друзі, вже визначились з часом і місцем зустрічі?
Домовились завтра на заправці ВОГ http://maps.google.com.ua/maps?q=%D0%BB … mp;vpsrc=6 ,що при в"їзді у Львів зі сторони Київської траси
на 12-12:30
що при в"їзді у Львів зі сторони Київської траси
це та що зправа, перед мостом?
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 92 запитів