Re: Чіп-тюнінг Логана у Львові
Зустріну зразу при в"їзді, але давай в пятницю ще по телефону уточнимо час і місце.
Чіп-тюнінг іномарок у Львові
http://rn-tuning.com.ua
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Зустріну зразу при в"їзді, але давай в пятницю ще по телефону уточнимо час і місце.
тобто зустрінеш і проведеш до свого боксу\гаражу чі то всьо можна зробити десь на обочині чі на заправці?
будеш мати якісь півгодини щоб залити наприклад 95-прошивку і проїхатись хоча б хвилин 10 на ній а потім газову і так само проїхатись шоб порівняти чі то всьо за окремі гроші
З.І. ще толком не знаю чі буду сам, чі з ромою (пістон_н), він дзвонив тобі на днях.
Попробуєш і 95 і газову , доплачувати не треба
Всякі тонкощі краще в приват або по телефону
Попробуєш і 95 і газову , доплачувати не треба
Всякі тонкощі краще в приват або по телефону
ок, ближчє до пятниці або в пятницю подзвоню і домовимось.
ПРивет, с того момента как я прошивался под 95-й появилось чтото новое?
слышал есть прошивака чтото типа Рено спорт, кто может прошить?:tbsenile:
Привіт.
Так, оновлення є. Ти перший прошивався, тобі першому і оновим
Доречі, обнови є для 1.4 фаза 1, і 1.6 фаза 2
Про прошивку рено спорт нажаль не чув.
Novik
Ростик, а щось нове для 1.6 (фаза 1) є?
Поки немає для твого новинок, як буде то зразу спробуєш
обнови є для 1.6 фаза 2
Якщо все добре буде, то на суботу буду з Саничем у Львові пробувати обновлені прошивки (чия вона, на яке паливо?) ну і на газ теж спробуємо (приорітетніше).
а щось нове для 1.6 (фаза 1) є?
У Володі (Mastergid) є АДАКТівські прошивки. Зокрема МОД16. Ну дуже гаряча Якраз для тебе
Так склалось, що у мене теж є Мод16, але я прошиваю і рекомендую прошивки Паулюса. Якщо Макс захоче, спробує і вибере. Доречі в мене ще залишилась "німецька" 1.4 Е2, можливо та що ви шукаєте
santhe
piston_n
Маякніть коли і де будете, постараюсь зустріти, провести. Познайомимость нарешті.
Novik
Ростик якщо я буду на зустрічі, то візьми свою шайтан - машину, а то в мене з акумулятором проблеми, може щось з проводкою, хочу перевірити.
ОК, візьму.
Так склалось, що у мене теж є Мод16, але я прошиваю і рекомендую прошивки Паулюса. Якщо Макс захоче, спробує і вибере. Доречі в мене ще залишилась "німецька" 1.4 Е2, можливо та що ви шукаєте
Володя мені залив якусь німецьку. Я правда на 100% не впевнений що це та що у мене була до того але вона принаймі не детонує як від Паулюса. Хоча після інших прошивок вона не така вже й крута по тязі. Німецьких які заливав Андрій (Filin) було тоді принаймі три а потім ще й четверта появилась. От я й не впевнений чи то саме та
І ще питання, чи не має часом у тебе 15-ої ? Саша каже що вона ніби має бути дещо менш апетитна по топливу ніж 16-та. Хлопцям апетити 16-ї можуть не сподобатись. Є у мене контрольна діляночка на якій економічнісь перевіряю, так на ній найнижчі результати були на МОД12 , Паулюсі і на німці 4.3л на швидкості 100. На МОД16 - 5.1л а на стоку 4.8л.
Ще хороше у МОД16 (окрім самої крутої тяги зі всіх які тестував) - швидше двигун прогрівається. В холодну пору року досить непогано
І ще. Не розумію, навіщо піднімати оберти ХХ в тюн-прошивках з 750 до 800. Витрата на ХХ піднімається на 10-20% а двигун як на рідних так і на вищих обертах працює плавно.
Novik Чим відрізняються прошивки на МСВ : фаза 1/фаза 2 і як краще підібрати?
Ну МСВ Е2 і не було, тільки Е3, тобто фаза 2.
На рахунок німецької, це та що вибрали Львівяни коли Філін був у Львові. Я її нікому не заливав, просто залишив як сток, на випадок якщо б прошивка Паулюса не підійшла. Мод 15 теж є, але теж нікому його не ставив.
На рахунок німецької, це та що вибрали Львівяни коли Філін був у Львові.
Круто.А можеш злити мою і порівняти чи ту Володя мені залив?
Мод 15 теж є
як щодо потестувати?
Так, все можна буде зробити .
Ну тоді і я підїду на зустріч . Тільки куди і коли?
ivin Игорь, в мцв тот же софт , что и фазе2 ,не России. евро3. на тех машинах, что сейчас идут из России - евро4. но и у меня и у Ростика, и у всех честно работающих сограждан, и на них прошивки есть.забери деньги ,где чиповался в прошлый раз,приедь к Ростику , он тебе всё нормально клипом глянет и прошьет так как надо.
ко всем-чем шить - дело ваше, россияне кипятком писают от паулюса. они более универсальны, т.е. гарантировано подойдут. но,соответственно,тупее немного. у адакта порезче, но и подбирать их надо.14мод более универсален.считаю, что он получился у Саши наиболее удачным с плане отношения расход/динамика. 15ка - непонятна, 16 - динамика.
хочу динамику:app: расход бензы пофиг. Что можите предложить.
к Ростику или Володе Мастергиду . подберут под ваши аппетиты
Якщо вийде, я також під'їду, але не забудьте оголосити час і місце.
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Згенеровано за 0.147 секунд(и), виконано 93 запитів