Re: Чіп-тюнінг Логана у Львові
Якщо будеш на вихідних, то думаю зустрінемся.
Чіп-тюнінг іномарок у Львові
http://rn-tuning.com.ua
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Якщо будеш на вихідних, то думаю зустрінемся.
Novik на цих або наступних-навряд. може десь після числа 27го.
Novik
Дякую. Сьогдні і я зробив чіповку !!! Трошки поїзджу і відпишусь про враження. Прошивка під 95-й
Oleguk
Oleguk
Прошивка Паулюса? І який у тебе двигун?
Oleguk
Зверни увагу чи не стукають пальці в діапазоні обертів від 2-х до 3-х тисяч. У мене на Паулюсі під 95-й таке було. Двигун повинен бути повнісю прогрітий.
Donpedro
А в мене таке ніколи не замічалось.
OKurylyshyn
Просто в тебе двигун 1.6 (інший софт) а не 1.4 на якому я тестував.
Зверни увагу чи не стукають пальці в діапазоні обертів від 2-х до 3-х тисяч. У мене на Паулюсі під 95-й таке було. Двигун повинен бути повнісю прогрітий.
Ти уточни яку передачу ти в цей час вмикаєш і на якій швидкості.
Наразі всебе такого не замічав
Oleguk
На всіх передачах. Тільки на першій цей шум маскувався шумом двигуна. Швидкість не суттєва, тільки оберти. Ну і чути тільки на повністю прогрітому двигуні (вже вмикається вентилятор радіатора). Можливо це не Паулюс. Хоча Ростік ніби саме його прошивки шиє.
Так, прошивка від Паулюса. Даний ефект може бути на неякісному пальному як на чіпованому так і на нечіпованому авто.
Novik
Я пробував різні палива і з різних заправок. Невстиг тільки 98-й попробувати. Володя змінив прошивку. А просив я звернути увагу щоб впевнитись. Можливо у мене з двигуном щось не так (наприклад ремінь ГРМ проскочив) якщо у інших ця ж прошивка піде без проблем.
Donpedro
Кращий варіант десь зустрітись і попробувати
Незнаю чи є зміст. Якщо б пальці стукали, то думаю ти це б почув. Та й у мене вже інша прошивка. Цікаво, чи по діагностиці видно б було чи проскочив ремінь Там ніби повинен показуватись кут випередження запалення але чи він залежить від реальної позиції ременя незнаю.
Якщо ремінь проскочив, то кут для блока управління по датчику буде один, а в реальності інакший. Думаю варто заїхати до мотористів, щоб глянули чи дійсно ремінь, можливо зазор клапанів треба виставити.
Ціна в 500грн ще актуальна?
п.с. є якісь різниці в прошивці нового і старого логана?
Різниця в тому плані, що старий це Євро-2, а новий Євро-3. Блоки управління одинакові, програми різні.
Twisterlviv
Відкриваєш капот, заглядаєш за акумулятор. Там є алюмінієвий блочок. Це і є ЕБУ (електронний блок управління) Якщо це не дизель, то назва його повинна бути EMS3132. Шукаєш ідинтифікатор типу S110140011A (для різних років випуску і обємів двигуна - різний , варіанти:S110140023A, S110140025A) і все що тобі потрібно. Ну ще обєм двигуна. Це кажеш чіпувальнику а він тобі що у нього є для твого випадку. Для дизеля ніби тільки один варіант блок - Delphi і софт ніби один. Для Дастерів повинно бути подібно в плані бензину, а дизель повинен би мати вже декілька версій софта бо різні потужності.
на дастере блок другой
_AlexSander_
На рахунок Дастера не знав , думав, що там блок як у 16-ти клапанного 1.6 Логана тобто EMS3132 з ідентом S110140051A. Бум знати
в дастере 1,6 блок 3130.
Бачу що знов планується чіповка у львові, є мисля приїхати. Розкажіть будь ласка - які у вас є прошивки під газ, що зміниться після прошивки, плюси та мінуси, чі не буде проблем взимку с заводом на бензині? Чі взагалі хтось чіпувався у вас під газ і які отзиви? Зарані вдячний за відповіді
santhe
У Львові є двоє чіпувальників. Це Mastergid i Novik, обидвох можна знайти тут на форумі. Але з Рівного мабудь буде ближче не до Львову ...
Про зміни після прошивки вже написано багато і не тільки у цій темі, краще від власників я не розкажу, на паганий старт зимою ніхто на жалівся . Прошивки під газ є від Паулюса, хоча радив би прошивку під 95 залити.
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чіп-тюнінг Логана у Львові
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 94 запитів