Почитав тему . Трохи незрозуміло, чому гарну акустику можна в кімнаті зробити тільки або за величезні кошти , або зробивши самому . Чомусь ніхто не розлядав навіть , що в СРСР випускали якісну справжню Hi-Fi ( тоді цей ярлик не ліпили на все підряд )акустику - ті ж самі Кливери , Корвети , RADIOTEHNIKу, Elektronika. Яку зараз можна за розумні кошти при бажанні знайти . І вона дасть фору багатьом сучаснішим і дорожчим .
Автозвук, или car audio, - тяжелая форма аудиофилии, выражающаяся в стремлении добиться
идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Передается при контакте с носителем болезни.
Лечению обычно не поддается. (не моє, автора не помню)
Це вже точно - який же я задоволений був , інсталювавши задумане в авто . Але з часом звик і відчуваю що треба було і подіуми ставити ( нехватає середніх частот ) і саб якісніший - одні розчарування , блін . . На вихідних уткнув таке , щой досі не можу дати адекватну оцінку своїм діям ( мабудь "щоб було") - придбав RADIOTEHNIKу S-90 з підсилювачем "Одиссей 021" 2канала по 100Вт (15кг важить для порівняння сучасний Onkyo 5-ти канальний - 8кг ) за 900гр. Грошей лишніх нема , куди їх приткнути теж толком не знаю . Ходжу , посмішка до вух другий день , кусаю лікті , що продав невчасно звукову Tartle Beach Pinnacle . При покупці порівнював з Logitech Z-5500 . Якщо не брати до уваги фільми 5.1 , то при ціні в 4 рази дешевшій я придбав АС на порядок якіснішу для прослуховування музики .
Dacia Logan 1.6 MPI Service Pack 1 & Dodge Caliber 1.8 & Yamaha XVS400 Drag Star
0