101

Re: Нужна помощь по колонкам

Navariec написав:

так от я тільки недавно ПОЧУВ МУЗИКУ

і як ти тільки жив стільки років,
порада, сходи в філармонію і ти почуєш, як правильно грають інструмети, а тоді вже порівнюй правильність відтворення тої чи іншої системи музичного матеріалу

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

102

Філармонія це занадто для мене crazy
Хоча прийдеться туда таки піти.

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

103

Navariec
я думаю, не пожалієш і відкриєш для себе багато нового

0

104

Є можливість взяти динаміки тевееми. кажуть досить якісні. на перший час буде достатньо, а там видно буде

0

105

ребята, кто там дома звук стоить собрался за вменяемые деньги?

Могу предложить:
http://dom.hi-fi.ru/catalog/reciever/22234/spec/
служил верой и правдой долгое время, пока не проапгрейдился.
Цена - 150 уев. могу поторговаться.
к стати - это еще настоящий японец.
в комплекте антеyна, пульт ДУ, ресивер, дока.
Работл в паре с напольниками Танноем 635 d50

Logan 1.6 Laureate хамелеон
  0

106

Ітак, нашвидкоруч були зроблені дві колонки (дуже хотілося вже і зараз...)
Вони будуть після свят дороблятися.
Наразі це ящики з фанери 20мм, динаміки тевееми, мідбас 20 см та твітер 13 см, твітер підключений покищо через конденсатор.
Звук бомба, попсу шансон відіграє на ура, фільми дивитися взагалі upp  upp
Вчора включав джаз, відразу відчуваються недоліки дешевих тюльпанів (про міжблочники я взагалі помовчу... crazy )
П.С. Грає це все від ресивера піонер.

0

107

міг з корпуса робити з ДВП(більшість виробників з нього робить),

0

108

Відбувся черговий маленький крок до якіснішої музики.
Після незадоволення дротами від компа до ресивера (назвати те що було міжблочниками не можу crazy ) підключив ресивер через цифровий вихід. якщо не помиляюся називається спдіф. звук змінився до невпізнання, став якийсь ніби виразніший, яскравіший upp

0

109

ну ребят, ну хоть режте меня...
когда начинают меряться десятитысячными долями гармоник - а вот у меня кабель такой у него 0.0005%, а у меня 0,0004% искажений, да у меня круче, да ты нифига не слышишь, я поменял кабель, ТАКОЙ звук стал....

да развод все это от производителя всей этой лабуды... единственное что РЕАЛЬНО дает пользу на борльших мощностях - это кабели и контакты из золота или серебра. ВОЗМОЖНО такую замену на слух и будет слышно, но менять медь на медь и кричать - СТАЛО КРУЧЕ (если сечение одинаково) - звиняйте... как радиоинженер я ТАКОГО НЕ ПОНИМАЮ....

0

110

Urist?
ти майже правий, но "медь- меди рознь" тому у топових виробників використовується душе хороша мідь, найвищої очистки, дальше йде однорідність поперечного розрізу по всій довжині жили, кількість жил, їх діаметр, изоляційний матеріал + 70% від вартості досліди, мозги, реклама.

0

111

Ant написав:

но "медь- меди рознь" тому у топових виробників використовується душе хороша мідь, найвищої очистки, дальше йде однорідність поперечного розрізу по всій довжині жили, кількість жил, їх діаметр, изоляційний матеріал + 70% від вартості досліди, мозги, реклама.

так і є plus
але я не міняв мідь на мідь (каламбурчик nose_eat )
тобто в мене був підключений ресивер від компа через дріт від дешевої акустики 2.1, він сам по собі неякісний + розєм типу джек 3,5 мм + він мав в собі резистор для зручнішого регулювання звуку який і давав найбільші спотворення.
але на мамці є ще цифровий вихід аудіо, який подає сигнал на ресивер, а ресивер вже його розкодовує на 5,1 upp

0

112

Почитав тему . Трохи незрозуміло, чому гарну акустику можна в кімнаті зробити тільки або  за величезні кошти , або зробивши самому . Чомусь ніхто не розлядав навіть , що в СРСР випускали якісну справжню Hi-Fi ( тоді цей ярлик не ліпили на все підряд )акустику - ті ж самі Кливери , Корвети , RADIOTEHNIKу, Elektronika.  Яку зараз можна за розумні кошти при бажанні знайти .  І вона дасть фору багатьом сучаснішим і дорожчим .

Автозвук, или car audio, - тяжелая форма аудиофилии, выражающаяся в стремлении добиться
идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Передается при контакте с носителем болезни.
Лечению обычно не поддается. (не моє, автора не помню)

Це вже точно - який же я задоволений був   fly  , інсталювавши задумане в авто . Але з часом звик і відчуваю що треба було і подіуми ставити ( нехватає середніх частот ) і саб якісніший - одні розчарування , блін . big_smile . На вихідних уткнув таке , щой досі не можу дати адекватну оцінку своїм діям ( мабудь "щоб було") - придбав RADIOTEHNIKу S-90 з підсилювачем "Одиссей 021" 2канала по 100Вт (15кг важить для порівняння сучасний   Onkyo 5-ти канальний - 8кг ) за 900гр. Грошей лишніх нема , куди їх приткнути теж толком не знаю . Ходжу , посмішка до вух другий день , кусаю лікті , що продав невчасно звукову  Tartle Beach Pinnacle  dash1 . При покупці порівнював з Logitech Z-5500 . Якщо не брати до уваги фільми 5.1 , то при ціні в 4 рази дешевшій я придбав АС на порядок якіснішу для прослуховування музики .

Dacia Logan 1.6 MPI  Service Pack 1     &    Dodge Caliber 1.8      &    Yamaha XVS400 Drag Star
  0

113

iv9207 написав:

що в СРСР випускали якісну справжню Hi-Fi

Тільки виходила з ладу, приблизно як наші машани. А буржуйська техніка тих років, всеодно краща, навіть за теперішню 

iv9207 написав:

придбав RADIOTEHNIKу S-90

ну тепер танці на районі будеш робити, я пам"ятаю в нас в школі такі були.

iv9207 написав:

куди їх приткнути теж толком не знаю

ше в принципі як АС для компа, уявляєш при завершені, чи початку роботи весь дім знає

0

114

Ant написав:

Тільки виходила з ладу, приблизно як наші машани. А буржуйська техніка тих років, всеодно краща, навіть за теперішню

Не знаю , не знаю - мої 1986р. випуску і за весь цей час не потребували ремонту . Питання ж в тому  - що ж можна придбати за недорого вимогливому до музики слухачеві-гурману.

Ant написав:

ну тепер танці на районі будеш робити, я пам"ятаю в нас в школі такі були.

В тому ж і весь сенс - що їх не потрібно на повну потужність вмикати , щоб насолоджуватись музикою .

Ant написав:

ше в принципі як АС для компа, уявляєш при завершені, чи початку роботи весь дім знає

lol  lol  lol

Dacia Logan 1.6 MPI  Service Pack 1     &    Dodge Caliber 1.8      &    Yamaha XVS400 Drag Star
  0

115

iv9207 написав:

RADIOTEHNIKу S-90

а якшо серйозно, то вони своїх грошей вартують, в мене ше осталися  RADIOTEHNIKу S-30, так їх знайомі базарники, на радіоринку, хотіли з руками і ногами забрати

0

116

iv9207 написав:

Питання ж в тому  - що ж можна придбати за недорого вимогливому до музики слухачеві-гурману.

шось б/у з Дойчленда початка 90-х, кінця 80-х

0

117

Ant написав:

Urist?
ти майже правий, но "медь- меди рознь" тому у топових виробників використовується душе хороша мідь, найвищої очистки, дальше йде однорідність поперечного розрізу по всій довжині жили, кількість жил, їх діаметр, изоляційний матеріал + 70% від вартості досліди, мозги, реклама.

не в обиду будет сказано - поменьше читайте всяких аудиожурналов, и побольше журналов типа "Радио" (хотя и он последнее время бывает такую пургу гонит...).
что касаемо приведенных вами параметров - я не видел НИ ОДНОГО ИНСТРУМЕНТАЛЬНОГО (нормальным измерительным инструментом) проведенного сравнения простого кабеля и кабеля "из особо очищеной безкисродной меди". А те цифры что приводяться в журналах - не сказано каким инструментом и по какой методике получены...

Я вот могу вам доказать, что чем больше жил в кабеле тем хуже. Почему? да очень просто - каждая жила - проводник. (Да?) По которому течет переменный электрический ток (Да?). Там где течет переменный ток - возникает переменное электромагнитное поле. Спорить с этим не будете? (Да?) Переменное ЭМП наводит паразитные токи в любом проводнике. (Да!) Таким образом чем больше жил в кабеле - тем больше паразитные электромагнитные поля которые наводяться на каждый проводник, и в результате эффекта интерференции (наложения) могут создаваться значительные искажения в исходном сигнале. ПОэтому оптимальным проводником следует считать, моножилу большого сечения из меди , серебра или золота.

0

118

Urist? написав:

ПОэтому оптимальным проводником следует считать, моножилу большого сечения из меди , серебра или золота.

а ще краще з платини upp

0

119

Urist? написав:

не в обиду будет сказано - поменьше читайте всяких аудиожурналов, и побольше журналов типа "Радио"

які можуть бути обіди rock журналів вже нечитаю дуже давно,
Тести робили з вішалками і дорогими проводами в сліпу і не почули ніякої різниці, а чому тому шо вішалки хороші.
Мова йшла про те шо виробники дорогих кабелів просто відслідковують якість провідників і ізоляції, проводять експеременти з товщиної і кількістю жил і накидують 70% зверху. Можливо у звичайних виробників кабельної продукції і є хороші кабелі, тільки ж їх не слухають

0