Re: Атлас автомобильных дорог
Ну не знаю, меня пока ЖПС навигатор никогда не подводил - хотя идеальных карт нет.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Атлас автомобильных дорог
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ну не знаю, меня пока ЖПС навигатор никогда не подводил - хотя идеальных карт нет.
А давайте, я втикнусь в тему! Конкретно в РМ, будь, ласка повну адресу. А я зроблю скріни з навігатора з Вашим будинком.
не всегда. к примеру АйГоу считает, что мой дом посреди поля и дорога кончилась километров 5 назад. а ведь это 32 км от Киева, по прямой еще ближе. Ну и дорога соответственно не совсем грунтовка smile Оно как бы я дом свой и без ЖПС найду, но как факт.
еще пример - в Черниговской области при отклонениях влево-вправо от трассы были прецеденты тупения навигатора и т.д.вывод: возить карту обязательно, навигатором пользоваться по желанию. но доверять ему 100% нельзя smile
Хочется обновить, соответственно, вопрос к Вам - кто каким пользуется? Езжу по России и Украине...
Будете у Львові, ПОДАРУЮ паперові атласи від ОККО окремо по всіх областях України. Насправді, маючи навігатор, вони будуть тільки пилюкою припадати
Мені от цікаво, якщо 7 років тому успішно можна було їздити по ГПСу, то невже зараз проблема в картах???
Gps
В Семитабуретино ты не попадешщь,пока бабушку не спросишь,или девушку возле колодца!!!
Валєра! Я так бачу, ти вже скучив за Львовом!
Будете у Львові
Спасибо. В ближайшее время не собираюсь.
Валєра! Я так бачу, ти вже скучив за Львовом!
То є факт,Мішаня,але бракує часу і з грошенятами в мене не така кріпка дружба як раніше,нажаль!
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Атлас автомобильных дорог
Згенеровано за 0.150 секунд(и), виконано 95 запитів