Re: Кто какую слушает музыку?
Є непоганий телеграм-канал з україномовною музикою
Нажаль посилання тут писати заборонено, тому назва-
ukrainskapisnya
танцювальні збірки-
ukrainedancing
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Кто какую слушает музыку?
Є непоганий телеграм-канал з україномовною музикою
Нажаль посилання тут писати заборонено, тому назва-
ukrainskapisnya
танцювальні збірки-
ukrainedancing
Случайно наткнулся в ютубе - понравилось! Особенно первая! ))
За рулём люблю слушать Trance, Techno,House,Chillout. Скачал Radio FM. Особенно нравятся немецкие радиостанции, у нас такую музыку не транслируют,одна галимая попса))
Под погоду за ночным окном захотелось
Немного красоты- не только какую музыку, а на чем ее можно красиво слушать
тільки коштує така система орієнтовно як 50 логанів )))
Неожиданно зашло
Меня, так же неожиданно, впёрло сейчас на кантри 90-х и 2000-х! )))
Слушаю в машине по пути на работу и с работы - кайф! )))
Про наушники- у кого есть этот сборник понравится
Сліпий тест, щоб переконатися що насправді неможливо відрізнити на слух навіть різницю між CD і МР3 320kbps. Хто не вірить, спробуйте!
https://www.npr.org/sections/therecord/ … io-quality
Спробував цей тест і я відрізнив некомпресовані файли від 320. На прослуховування пішло по 1-2 хвилини на композицію. І якщо що, то у мене ведмідь на вухо наступив, я не відрізняю ноту до від ноти фа Використовувалась звукова карта Asus Strix Soar з підсилювачем навушників й навушники відкритого типу 250 ом з V-подібною ачх. На звуковій карті еквалайзер по нулям але настроєні профілі що покращують мій особистий смак звучання. На мій погляд, щоб відрізнити такий звуковий матеріал, потрібен відповідний рівень звукової апаратури. Карта й навушники за 1000 грн це не відрізнять
відрізнив некомпресовані файли від 320
Тоже сравнивал. На домашней аппаратуре, далеко не Hi-end, почувствовал разницу. В машине - нет.
Звук 320 еще сильно зависит и от качества компрессии.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Кто какую слушает музыку?
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 91 запитів