Тема: Неспішно продам Логан Лауреат 1.6 фаза 1
Неспішно продам у Львові у хороші руки Логан Лауреат 1.6 фаза 1: червоний тореадор, кондиціонер, кінець травня 2006 р., 25 000 км, теплий гараж, 70% пробігу -- траса, акуратно користований, не битий, не дряпаний.
Брав у кредит у 2006 р., виплатив за 2 роки, віддав машинку батькові, купив собі Престиж і їжджу зараз на ньому.
Пробіг не великий, бо користувався машиною два рази на тиждень, оскільки до роботи мені було 8 хвилин йти пішки від дому.
Продаю, бо у батька після хвороби сильно впав зір і він не може користуватись машиною.
Прошу за машинку 8500 імпортних грошей. Чому саме така сума? Після пари місяців моніторингу логанівських продажів вважаю, що ненаїжджені +75 000 км і дуже хороший стан машинки вартують зайвих 300$.
Оскільки на роботі я не дуже маю можливість користуватись телефоном, прошу телефонувати у період з 20:30 до 23:00 за н0мером OSO SЗ9*O7+7O або відписуватись у форумі або на email. Дам відповіді на усі запитання.
P. S. У другій половині березня у мене відрядження на 2 місяці (телефон не буде працювати, але буду мати доступ до форуму), то ж якщо до того часу справа не владнається, то можна буде продовжити перемовини після мого повернення.