Re: Программа "Логан - попутчик"
Волей случая задержался на работе и удалось встретится с Ptah.
Мы живем в самой богатой стране, потому что можем себе позволить покупать вещи в разы дороже чем они стоят.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
немного размыто, но
_AlexSander_
Судя по Сереге, прогулка удалась!
Андрій дякую за зустріч експромтом, та гарний чай. Буду слідуючий раз в гостяв поспілкуємося довше.
ANDROS Андрій не вийшло пересіктись, часу обмаль, в Запоріжжі затримався довше ніж планував, тай погодка портилась втікли до дому, до речі дуже вчасно. На житомирській трасі дві години тупо спали, попереду фуру склало, ще одна згоріла, пожежників не було, вже всі тупо грілися біля залишків напівпричепа.
Лаврік, вкороти кишені в штаннях, телефонував тобі з столиці в районі 21 години, та певно ти замерз . За прийом в Бучі, та метєосводку по Києву .
Паша і нічого не судя, холодно і вітер.
сало жрали с женой в тот же вечер
Сало сподобалось? Дружині привіт!
вкороти кишені в штаннях, телефонував тобі з столиці в районі 21 години,
Серьога,стидно признатись, спав уже Важкий день видався
А я коли вже сплю, домашні мене не турбують
Я тобі на другий день телефонував, оказалось в тебе теж кармани глибокі
_AlexSander_ написал:сало жрали с женой в тот же вечер
Сало сподобалось? Дружині привіт!
Гады.... Так вкусно написали, что достал из холодилька сала, наделал бутиков и жру
Ptah
Сало сподобалось?
Лаврік, вкороти кишені в штаннях, телефонував тобі з столиці в районі 21 години, та певно ти замерз
Сережа! В наступний раз мені дзвони, я так рано не лягаю як Лаврік, и телефон частіше зі мною...
Сережа! В наступний раз мені дзвони, я так рано не лягаю як Лаврік, и телефон частіше зі мною...
Домовились!
Cьогодні після обіду - Луцьк - Київ. Назад або 17 або 18.01.
Далі, орієнтовно 26-27.01 Луцьк - Москва. Додому з Москви 3.02 (приблизно).
Останій день прийому заявок на Москву ! Завтря . Хто не встиг той - спіздав.
Серёг, я если что звякну
Серёг, я если что звякну
Російський номер маєш?
Ptah С Российского Валерка позвонит если что
Ptah С Российского Валерка позвонит если что
Якщо що, то в пм лежить мій росномер .
окай.:upp:
Я дома!!!! Передачки у Валєри забрав і всім хто замовляв пороздавав/повідправляв.
_AlexSander_ Саня номер посилки в ПМ.
Валєра в рєпку. Жаль только встреча была очень короткой .
Завтра (12.03) стартую в Ростов-на-Дону , ч/з Київ, Донецьк. Подорожую потягами та автобусами , то вже як вийде.
У зв"язку з цим і щоб не плодити нову тему, питання до комрадів з Донецька. Чим можна добратися з Донецька до Ростова? В неті щось ніфіга не знайшов . Цікавить потяг або автобус (бажано без екстриму у вигляді електрички аля "совок").
Завтра (13.03) стартую на Київ. Питання до місцевих форумчан, як краще попасти в інститут Шалімова? Навігатор є.
bravo краще заїзжати з Кільцевої (Окружная).
Але якщо будеш їхати в годину пік (8.00-9.00) попадеш в тянучку на Кільцевій, на Курбаса і на Комарова також.
Але якщо будеш їхати в годину пік (8.00-9.00)
100% попаду в цей часовий проміжок. Треба бути в інституті чуть раніше 9:00. Значить треба виїхати не в 4:00 а в три ночі.
Завтра (16.03) раненько Буча - Чернігов - Гомель
Після обіду (дивлячись як справимось) назад Гомель - Чернігов - Буча
коли ти вже до нас доїдеш..
Саня, в планах кінець червня
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Згенеровано за 0.216 секунд(и), виконано 91 запитів