Re: Маслянный фильтр
бо там і пальця не просунеш.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Маслянный фильтр
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
бо там і пальця не просунеш.
Сьогодні в Шипшині на Хмельицького бачив ключ для фільтра типу "краб" всього за 43 грн. Отож якщо львівським треба ... Ще по бошівському фільтру, проїхав 4-и тисячі на ньому. Дуже хороший - рекомендую.
Продали фильтр sct sm142 - по таблицам, типа, аналог... Сегодня снял родной - все размеры подходят, кроме высоты - sct на 1 см меньше. Насколько это критично? двиг - 1,5dci.
sct
скажу просто - такие расходники, как фильтр, подобной фирмы впредь лучше не приобретать.
фильтр
Хороший фильтр - вот что критично. ИМХО, если не устраивают оригинальные запчасти, то приобретите что-то из Ман/Кнехт/Мале.
то приобретите что-то из Ман/Кнехт/Мале.
... Ще по бошівському фільтру, проїхав 4-и тисячі на ньому. Дуже хороший - рекомендую.
А як визначили, що він дуже хороший? І на скільки кращий за мановський?
ivin
Бо ще досі фільтрує. Тобто масло ще не йде через перепускний клапан. На пробігу у 6 т. майже всі мої неоригінальні фільтри вже пускали масло в обхід фільтруючого елементу.
Donpedro я поважаю Вашу думку і вибір.
Але розтлумачте як все це можливо перевірити , "попробувати на ощуп" на встановленному фільтрі і визначитись з маркою (якістю) фільтра.
ivin
Бо ще досі фільтрує. Тобто масло ще не йде через перепускний клапан. На пробігу у 6 т. майже всі мої неоригінальні фільтри вже пускали масло в обхід фільтруючого елементу.
Дуже цікаво! А у Вас вкл. лампочка "обходу" масла
я не доганяю як можна взнати на скількох тис. масло йде в "обхід" ?
Читал где-то тесты фильтров. Лидеры были Бош и Чемпион. Потом уже Манн и Махле.
joakim
Вже десь тут проскакувало, що після заведення спочатку погасне а потім короткочасно підморгне лампочка тиску масла. В мороз це допускаєься бо масло холодне є густішим і після прогріву повинно стати ОК, а в плюсові температури це вже може означати брудний фільтр.
А пробував хтось ставити вищий фільтр, більший чим наш рідний? бо дуже вже наш маленький, так би мовити.... Може більший буде краще фільтрувати?
потім короткочасно підморгне лампочка тиску масла
В мене таке буває після того як машина постоїть днів 5... Якщо кожен день, то мов би ні..
Кто cтавил фильтр Delsa Filter DW 75/2...
Кто cтавил фильтр Delsa Filter DW 75/2...
Фильтр с логотипом РЕНО.....
химик на хрена она, она ведь на фильтре прилеплена
химик на хрена она, она ведь на фильтре прилеплена
Это прокладка масляной пробки, поддона Двигателя.....:imho:
химик
а. Ну все знают что она круглая с дыркой внутри
Это все равно что написать руль выглядит так
Тема про маслянный фильтр. А то кольцо вечное. Протер и вставил обратно.
химик
а. Ну все знают что она круглая с дыркой внутри
А... Вы посмотрите тему, сначала... она там выставлялась, но медная.....:)
...А то кольцо вечное. Протер и вставил обратно.
Мну показалось что нет - совсем задубела со временем резиночка...
химик
ну значит зашибись.
А какой фирмы лучше брать прокладку?
А какой фирмы лучше брать прокладку?
ELRING ... Берите в Логан-Маркете ... Не ошибётесь.....:)
А то кольцо вечное. Протер и вставил обратно.
Я кожного разу нове ставлю, мені в 5-7грн не розходиться.
OKurylyshyn да у меня тоже где то валаяется (купил как то да все забывал ставить, даже не знаю где), но и старое еще гуд
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Маслянный фильтр
Згенеровано за 0.143 секунд(и), виконано 94 запитів