51

Re: Про выбор зимних шин

Дядя Федор написав:

Дождь и ранне весеннее тепло - тоже "твердая четверка". Резюме - Рсава WQ103 резина надежная и цепкая...

Моё мнение (3 сезона) по пятибальной шкале:
сухо - 3 балла
мокро - 3 балла
снег - 4 балла
лёд - 1 балл
каша - 4 бала
То есть, резина на троечку.

0

52 Відредаговано OKurylyshyn (2010-10-22 16:11:55)

Ну незнаю, я до Логана їздив на Сенсі 1.3і, там стояла зимова Росава, якась БЦ, точно не памятаю. Потім я пересів на Логан і зимові Nokian WR-G2. Чесно кажу, різниця як небо і земля, хоча машини по якості і класу приблизно одинакові.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

53

ну если для Вас ЛОГАН и маленький зачуханый СЕНС одно и тоже  shok   то  какую разницу в резине ВЫ можете увидеть ?

0

54

....... а на Nokian WR-G2 я откатал 56 000 стерлась полностю . И резина на сухом и мокром асфальте клас!! а на мокром снегу(каше) гамно . я лично советую не брать .

0

55

Порадьте, пліііз.
46 тис. Рідний Барум майже труп. Зимою мало їзжу. Грошей - як завжди   grater  Треба міняти шини.  Вирішив придбати нову літню гуму (сьогодні ж поїду), і напевне, знову ж   165 70 R14.
Яку краще гуму взяти?

Логан - 1,6 Amb.
  0

56

Анатолій написав:

165 70 R14.

185/70 14"

Анатолій написав:

нову літню гуму

Nokian Hakka i3
http://www.nokianclub.com.ua/product_in … ducts_id=9
Я на таких езжу, доволен, шо слон. А вообще хотел ставить Кумхо. Не нашел их.

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

57

mekena написав:
Анатолій написав:

165 70 R14.

185/70 14"

Анатолій написав:

нову літню гуму

Nokian Hakka i3

Спасибі. like  like  like  Вже є про що говорити з продавцями, а то і впарити могли б.

Логан - 1,6 Amb.
  0

58

Анатолій
Я також на весну збираюсь брати нову резину, шукав довго і вирішив брати Toyo Proxes CF1 195/60 R15
http://www.euroshina.com.ua/tyres/Toyo/ … 95/60/R15/

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

59

mekena написав:
Анатолій написав:

165 70 R14.

185/70 14"

Анатолій написав:

нову літню гуму

Nokian Hakka i3

І я таку взяв. Гума відмінна. Та й в оглядах її хвалять. Що правда вона дещо прибавила в ціні порівняно з вереснем. Що можна сказати, гума мяка, от зараз від 0 до 5С надворі і вона чудово тримає дорогу, як і обіцяв виробник. Боковинка у гуми також мяка, отож бордюри треба форсувати обережно. З барумом я стартував на асфальті з пробуксовкою а зараз це зробити дуже важко, гума не хоче просковзувати (хороше зчеплення). Витрата субєктивно не змінилась.

0

60

Доброго дня.Может кто ездил на зимней резине  Хонкук с шипами ,интересно как себя ведет ,может у кого стояла такая на Логане 185*65*15.
Удачи.

0

61 Відредаговано Властелин Кубика (2010-11-05 13:10:35)

Первую страницу внимательно прочитайте

" Главное -  не Очковать "
  0

62

Анатолій написав:

Порадьте, пліііз.
46 тис. Рідний Барум майже труп. Зимою мало їзжу. Грошей - як завжди     Треба міняти шини.  Вирішив придбати нову літню гуму (сьогодні ж поїду), і напевне, знову ж   165 70 R14.
Яку краще гуму взяти?

я за Мішлен енержи, хороша, по воді як по рейсам, економічна, з сильною боковиною, не дубіє при зниженні температури, великий ресурс 60т. км

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

63

OKurylyshyn  написав:

шукав довго і вирішив брати Toyo Proxes CF1 195/60 R15

І я таку шукав, тільки в рідному розмірі - 185/65 R15. Пошуки затяглись, та й час підпирав, в результаті взяв Marangoni Verso. Вибором задоволений - чудово тримають дорогу що на суху, що на мокру. Рекомендую!   upp  crazy_pilot
offtopic Пардон за офтопік, адже тема про зимові шини.

The party ain't over yet!
  0

64

Ant написав:

з сильною боковиною,

У Marangoni Verso теж сильна боковина.  smile

The party ain't over yet!
  0

65

shok http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=104892

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

66

да уж хваленая гарантия. а мне так на вианоре про нее терли. что даже при проколе или порезе заменят без проблем

Renault Grand Scenic II - 2.0 МКПП - "Чорный ворон"
  0

67

Ant написав:

от коли в нас введуть штраф за їзду зимою на літній резині і десь так під 1000грн. Люди не думають, ніхера, головою, шо крім них є ше інші машини

А как будут определять летнюю? smile
Поставил Kumho Solus KH25 195/65R15, рисунок летний в основном, только по краям гребучие рёбра, но обозначена как "грязь+снег" (M+S) и пиктограммы от солнца до снега в горах присутствуют. Так что...

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

68

grinder
sadkez_15У меня такая же резина, вот блин, засада... А системы стабилизации у меня нету...Тьху 3 раза...

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

69

Bob3000 написав:

Поставил Kumho Solus KH25 195/65R15, рисунок летний в основном, только по краям гребучие рёбра, но обозначена как "грязь+снег" (M+S) и пиктограммы от солнца до снега в горах присутствуют. Так что...

если верить гуглу, то это всесезонка/летняя, и никак не зимняя

Renault Logan 1.5dci ...и просто аватарка...
  0

70

а на GOOD RIDE зимней ктонибудь катался?

Just in Time
  0

71

grinder
Я в шоке:shok::shok2:-это ж надо так бабахнуть шо одни боковушки остались...отэто качество....суперрр:dash:

7-ми месный МСВ-лаурет,серая комета.
  0

72

Veterok написав:
Bob3000 написав:

если верить гуглу, то это всесезонка/летняя, и никак не зимняя

Все сезоны... зиму разве не включают? Поймите меня правильно, я за зимнюю. У самого Nord Frost 5, но наказать наверное можно за чисто летнюю.

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

73

где-то в том же гугле была ссылка на то, что предствитель компании советует эту шину для так называемых "мягких" зим, и ставить полноценную зиму если условия посерйознее.

Renault Logan 1.5dci ...и просто аватарка...
  0

74

Тут в какой то теме говорили о 409 ханкуке, не знаю что там по тестам, но проездил уже > 200 км в разных условиях город, не город, гололед, слякоть, целина и т.п. Резиной пока доволен, за городом по заснеженой дороге + ледец уверено держит дорогу на 80 км/час, авто полностью пронозируемо, нету даже намека на занос.

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

75

попробуй применить резкое торможение на скорости 60км.ч на мокрой дороге увидишь результат moto

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0