Тема: Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Всім форумчанам, велике Вам СПАСИБІ. plus plus plus
ДЯКУЮ Вам всім за те, що Ви пишете на форумі про своі враження, досвід, відклики, винаходи, і просто корисну (цінну) інформацію... rock
Дякуючи Вам, в суботу 12.03.2011р. забрав з салону Луцьк-Єкспо свого новенького Логана МСВ в кольорі "сіра комета" і комплектаціі Ембіанс 1,6І.
Вибирав автівку давно, розглядав багато варіантів...
Колись мав Форд Сієра універсал, потім Форд Таурас восьмимісний універсал (америкос - як він мене задовбав ), а починав взагалі то з УАЗа "бобіка"
Для роботи потрібне авто в універсалі, об`ємне, що б пральні машини влазили і бажано на стоя , але не велике, для пересування по вузьких вулицях і розкручуванні по кривих перевулках
І так, як інтернет в таких питаннях вибору помагає, а розглядав багато варіантів, почитавши відклики про різні автівки, зупинився на Логан МСВ ,І в моєму виборі форум з його обітателями поставили останню крапку
Міг взяти до Нового Року в базі, але рішив піднакопити і взяти чуть вищу комплектацію. Так два тиждня назат почав оформляти кредит на два роки Після довгоі волокіти і мозготрйопки
кредит був даний і машина на руки
Комплектація Ембіанс (машинка 2010року - з 2011р АВТІВКИ БУДУТЬ ІТИ РОСІЙСЬКОІ ЗБОРКИ, так сказали манеджерит в салоні і зі словами - "зараз почнеться"- хапалися за голови )
Хотів 7-ми місну, але згадав, що в свому(він ще в мене) 8-ми місному Таурасі 3-тій ряд сидінь за три роки використовував аж два раза по пів години... Взяв 5-ти місну
Доставив по прайсу: подушка водія, передні склопідйомники, центральний замок з сигналкою, рейлінги на дах, динаміки (аудіо підготовка) в двері (магнітофон мій: MP3-PIONEER DEN-3050UB) Від ПТФ відговорив сам менеджер (пробував, світло - бомба, краще ніж в брата на Ауді 100 з ПТФ-100ват)
Від кандьора відговорила дружина, да й грошей було в притик (пожевем побачим, менеджер казав, що ціна питання - 8000 і два дня роботи) Коврики взяв з Таураса
Велике дякую для менеджерів автосалона Луцьк-Експо: Катерині і Ірині, і окреме дякую для Попова Руслана. В салоні віднеслися до мене(клієнт) ввічливо, уважно, з розумінням. Гарно робили свою роботу, підказували, що мені робити. Передпродажна підготовка авто - на вищому рівні
Проіхав 100км. Відчуття позитивні
Це точно те, що мені потрібно
Рулить машинка класно. У відкликах в неті читав, що Логан, як черепаха - неправда, п`ять секунд, вже на третій і 60км. Іду плавно і більше 3000 двигун не кручю - обкатка
Правда в арках піщинки чути, і задні двері з цікавим брязканням закриваються. Але нічого - поставлю бризговики, обезшумлю, затоную, підберу чохли, з часом форкоп, може й кондюк - не все зразу, по чуть-чуть, головне.що я вже на свому "коні" і ЗДОРОВ`Я було Чого і Всім форумчанам бажаю
"Куй зелезн, пока горяць"