Мені більше приглянулася Seahawk II, близько 850 грн. у Більшовику на Шулявці. Ось як вона виглядає в реалі:
http://www.bestklip.org.ua/Sailing-the- … TXIUw.html
4-місна, більша вантажопідйомність, і що мене найбільше підкорило - правильні кочети (уключіни), яких на жодних човнах за таку ціну я ще не бачив. За старою доброю традицією (маючи два тижні на повернення товару без пояснення причини, всі серйозні покупки намагаюся тестувати в екстремальному режимі - якщо щось вилізе, негайно повертаю в магазин) дозволив донці настрибатися на надутому на землі човні досхочу як на батуті. Через дві години стрибання помітив, що дно здулося. Накачав знову, налив у човен пару відер води, знайшов маленьку акуратну дірочку у шві, явний заводський брак. Наступного дня відвіз човна назад, щоб поміняти на інший, але іншого у них не було. Запропонував надати мені знижку як за некондицію - не погодилися, повернули гроші і все. А шкода, човен складається з трьох секцій, надувне днище це лише для комфорту, безпека залежить від бічних секцій а з ними все було гаразд. Дно можна було заклеїти самому без проблем, просто не хотілося купувати нову річ одразу ж з дефектом. Залишив менеджеру свій телефон, той обіцяв вже через тиждень подзвонити, але щось не об'являється. Треба буде ще по інету полазити, бо дюже вже ця моделька мені сподобалася. Особисто мені було б стрьомно відплисти з сім'єю далеко від берега у човні за 300 грн.
Logan MCV Laureat синій мінерал
0