1

Тема: Львів-Євпаторія

Всім привіт!!! Завтра збираюся разом із своєю сім'єю вирушити на довгоочікуванний відпочинок в с.Молочне що біля Євпаторії.  :imho: Таяк зараз сезон відпусток вирішив написати на форумі, хто буде десь в тому районі радий буду копманії.   :storstark:  Доречі ящик пива беру з собою  :alc: Номер мого мобільного в профілі.  :D
Приїду відпишусь... :rock:

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

2

Re: Львів-Євпаторія

Хорошо тебе..... На море едешь......
Завидую...

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

3

ну щасти тобі. дорога до моря на машині, сама по собі пригода не кажучи вже про море.
тому ні цвяха ні жезла.

якщо повезе я мабуть піду в другий похід за цей рік по криму в кінці серпня.
о це відпочинок! вже недочекаюсь.

0

4

Rothmanz написав:

Хорошо тебе..... На море едешь......
Завидую...

Сергій не завидуй  :dumbom: , мені потім пів-року як мінімум потрібно буде відпрацьовувати  :download: . Ти ж сам знаєш все робиться заради дітей  :rock:

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

5

Минулого року їздили в Євпаторію. Були задоволені.
По дорозі мав випадок. Після зїзду з чудової траси Київ-Одеса, де випробував максималь-ну швидкість, втратив відчуття швидкості і пильність.
Не пригадую того села після зїзду з траси, зліва було кафе, здається, «Українські страви»,  я витріщився, відволікся, не розрахував швидкість, і не вписався в правий крутий поворот. З наростаючим клубком в животі, збільшуючи радіус повороту, зупинився на зустрічній обочині. Щастя, що дорога була порожня. До речі попереджувального знаку не було, але то не виправдання.
Ночували ми в Південноукраїнську в гуртожитку. АЕС просто вражаюча.
Дорогою назад ночували в Умані.
Щасливої дороги.

Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
  0

6

urecmuts написав:

ящик пива беру з собою  :alc:

Вот бы кто в Сентябре бы начиная с 6 числа по 18 там был бы....
Свиделись бы... Забухали бы... :alc: :storstark:

" Главное -  не Очковать "
  0

7

Властелин Кубика
А ты через Луганск попробуй  поехать!!!! :tease:

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

8

Я на поезде. Москва-Евпатория.

" Главное -  не Очковать "
  0

9

Зараз досиджую на роботі до 14-00 і газую.  :crazypilot:

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

10

Всім привіт!!! Я вже повернувся... Наперед хочу подякувати
like за те що попередив про крутий поворот після Одеської траси ...
  Отже, невелика розповідь. 11 липня в 17-00 ми із сімєю виїхали зі Львова на відпочинок в с.Молочне що біля Євпаторії. Потихенько проїхали нашу славну Львівську область, чому так пишу - так тому що внас найгірші дороги на всьому шляху. То хтось вискочить на зустрічну так що потрібно зупинятися і пропускати "Шумахерів", то потрібно самому маневрувати так щоб не зіткнутися.  Дозаправився в Хмельницькій обл. в смт. Летичів на заправці Окко. А вже у Вінницькій обл. в с.Літині зупинилися повечеряти, година показувала 21-30. Малеча ще трохи побігала і в 22-10 ми вирушили дальше. Задзвонили в с.Молочне що ми в дорозі щоб нас там чекали на ранок. Через деякий час малеча заснула і вже було спокійніше їхати. Після Одеської траси і крутого повороту що писав rhavr ми вирішили перепочити, година показува 02-20 . Дружина заснула а я не міг, так просидів годину із закритими очима і вирушив дальше, година показувала 03-20. УВАГА тим хто планує подорож по цій дорозі - то від УМАНІ до ХЕРСОНУ на жодній заправці не працював кавовий автомат. . Тож вирішив в Миколаєві придбати РЕДБУЛ, після чого відключився (заснув). Дружина збудила за Херсоном, де заправилися на ОККО, година показувала 05-30.
       Коли заїхали в Євпаторію була рівно 10-00. Поснідали і поїхали в с.Молочне що 9 км за Євпаторією.  Коли приїхали то жахнулися з дружиною. Умови просто ніякі на відміну від того що нам по телефону розказали, та ще почали розказувати що ми їх не попереджали що приїдем, і вислали нас відразу на пляж. Поїхали на пляж - настрій ще гірше впав після побачених окурків пляшок від пива і т.п. Тоді в екстремальному режимі вирішуєм з дружиною покинути с.Молочне і вернутися в Євпаторію. Їздили десь 30 хв в пошуках житла, але все не те що хочеться. (житло було 2-3 кімнатні квартири). Зупинився біля таксиста в якого було оголошення на вікні "здається житло", він нас провів показав що здається і з 2-х квартир ми вибрали одну за 150 грн. В самому центрі Євпаторії. З боку був супермаркет "АВС" та продуктовий базар, а навпроти - качельки для дітей. Місце вибране вдало.
        Житло:  1 кімната - 3 ліжка, шафа, утяг для прасування, телевізор з кабельним телебаченням; + кухня з газовою плиткою та холодильником; + душ з туалетом. 
        Пляж: на пляж ходили платний, оскільки міський пляж брудний. За вхід платили 4 грн з чоловіка на цілий день, за дітей не платили. У вартість входив душ, туалет.
Лежак спочатку коштував 5 грн та 10 грн завдаток, потім вже в кінці коли ми їхали коштував 7 грн та 10 грн завдаток.  Можна було лягти і під накривом які були на пляжі. До пляжу від місця проживання було 5 км тому постійно їздили на машині.
Сподобався мені їхній квас, тому перед пляжем і після пляжу брали по баклашці, 1 л - 3 грн.
Молочні продукти вних дорогі, ми наприклад постійно купляли молоко по 5.2 грн/л.
Мясне не рискували брати тому що воно не придавало апетиту, наприклад курку якась синя таяк би її вдушили.
Банани на один день, на другий вже чорніють і побарабану де вони лежать.
Риба вних  дешевша ніж внас для прикладу: Лосось 35 грн/кг, філе лосося - 38 грн/кг внас лосось 64.99 грн/кг - вчора спеціально дивився в Рясному в Сільпо - купили раз велику рибину і їли потихенько.
В супермакетах намахують , ціна на ціннику одна - коли приходиш на касу зовсім інша. Взяв я креветки на ціннику що співпадав по штрихкоду ціна 18.75 грн коли прийшов на касу вибило 39 грн, я відразу повернув.
Поверталися назад 23 липня, виїжджали в 17-30 при темпереатурі +39... При виїзді з Євпаторії є заправка Лукойл на якій я і заправився.
В Херсоні обігнав Форд фокус з Львівськими номерами з яким їхали аж до Львова. Також дозаправлявся вночі у м.Вознесенську. Саме цікавіше по дорозі додому почалося коли зїхали з Одеської траси. Від Умані і До Львова постійно падав дощ, блискало, гриміло, одним словом дивилися на світло музику на небі. В Хмельницьку вийшов заправитися на Окко в шортах і в футболці то на мене подивилися як на якогось ненормального, година показувала 06-00 24 липня. До Львова прибули в 09-00. Всю дорогу назад ми жодного разу не зупинялися спати.
Кілометраж Львів-Євпаторія 1180 км. Все разом Львів - Євпаторія по Євпаторії 12 днів і Євпаторія - Львів вийшло 2670 км, спалив 170л А-92, середній розхід вийшов 6.4 л.
  Ось так я помадрував і відпочивав. :smoke: Потім виложу фото.

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

11

urecmuts

з поверненням!
а скільки часу приблизно займе дорога Львів-Херсон, якщо вирушати зранку? Як дорога від Львова до Одеської траси? Я 9-го в ту сторону їду (Скадовськ)

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

12

Ламадець !!... хоть віддихнув і рибки поїв :gfish:

Біблія вчить любити ближніх , а Кама Сутра - як саме...
  0

13

freewill написав:

urecmuts

з поверненням!
а скільки часу приблизно займе дорога Львів-Херсон, якщо вирушати зранку? Як дорога від Львова до Одеської траси? Я 9-го в ту сторону їду (Скадовськ)

Дякую... Якщо із зупинками то в 12 годин можна вкластися  :tbsenile: Дорога до Одеської траси нормальна, головне виїхати за Львівську область, але обережно на початку Тернопілької області роблять дорогу. В тебе майже та сама дорога просто на 3 години менше їзди.

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

14 Відредаговано freewill (2008-07-28 13:46:40)

urecmuts

маршрут такий: http://www.sit-trans.com/?start_city=%C … n=distance ? (до Херсона)

0

15

freewill написав:

urecmuts

маршрут такий: http://www.sit-trans.com/?start_city=%C … n=distance ? (до Херсона)

Готовий поспорити на пиво що за 10 год 30 хв ти не заїдеш... Ти врахуй заправки, туалет, кава, перекури... Навіть якщо ти не куриш то рекомендується що 2 години зупинятися і розминатися... Я тобі писав розраховуй на 12 год...

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

16

urecmuts

smile

я розумію за час, я за маршрут питаюся - чи ти через ті самі пункти їхав?

а взагалі я зупинятися не люблю, коли їхав зі Скадовська до Києва (700 км), то зупинився поїсти раз на ОККО, ну і пару разів по 2-5 хвилин. Доїхав за 6,5 годин.

0

17 Відредаговано urecmuts (2008-07-28 14:46:54)

freewill

Так я їхав через ці населені пункти крім двох останніх. Гайсин та Немирів проїжджай через центр, остальне по обїзні (це по дорозі до Умані). А після Одеської траси там не помилишся дорога веде все прямо.  :imho:

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

18 Відредаговано freewill (2008-08-23 07:45:00)

urecmuts

Ну от, ми вже на півдні. smile
Їхали (9.08, субота) практично без зупинок (крім всяких туалетів), зробили годинну зупинку на заправці ОККО за Уманню пообідати, сумарний час 14 годин - на Заході практично всю дорогу лив дощ + шалений трафік на трасі до самого Херсона. Вінницю, Умань та Гайсин проїзджав через місто. 2 числа повертаємося назад.

0

19

Супер... Приїдеш напишеш... :rock:

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

20 Відредаговано freewill (2008-09-09 10:23:25)

Ну, значить, доповідаю smile

Виїхали зі Скадовська 2 вересня, 8:00, приїхали до Львова в 22:00. Знову ж таки ті самі 14 годин. Зробили зупинку на 40-50 хвилин на заправці ОККО в Ладижинці, попоїсти та заправитися. Крім цього практично не зупинялися (хіба на туалети). Їхав не більше 110, там де можливо - 120, вважаю це найбільш комфортною швидкістю.

Маршрут такий: Скадовськ - Херсон - Миколаїв - Первомайск - Умань - Гайсин - Хмельницький - Вінниця - Тернопіль - Львів. Поїхав здуру по GPS через центр Вінниці - дике місто в годину пік, це була велика помилка  :crazy1: Об"їзна Тернополя теж не фонтан в деяких місцях - розмітки 0. Ну але добралися ОК, без пригод smile

Відстань: 1005 км, спалив 67 літрів. Відповідно розхід 6.7 л. /100 км smile Машина була завантажена виданими скадовськими родичами кавунами і помідорами по самі помідори + жінка + дитина smile Перед від"їздом заправився Shell V-Power (приємно здивувала ціна - 6.89 замість літніх 7.09) потім на ОККО улюбленим 95-м пульсом (не пригадую ціни, теж десь під 6,5 грн чи трохи більше).

Отаке. Тепер от насолоджуюсь осіннім Львовом.  smile

0

21

З приїздом!!! :rock: Фотки де? :dumbom:

BASE L0 +    AMBIANCE L1
  0

22

дякую!
фотки будуть! (руки не доходять поки)

0

23

Властелин Кубика написав:
urecmuts написав:

ящик пива беру з собою  alc

Вот бы кто в Сентябре бы начиная с 6 числа по 18 там был бы....
Свиделись бы... Забухали бы... alc storstark

Я буду с 15 в Крыму. Мона и свидиться... alc alc alc

0