Всім привіт!!! Я вже повернувся... Наперед хочу подякувати
за те що попередив про крутий поворот після Одеської траси ...
Отже, невелика розповідь. 11 липня в 17-00 ми із сімєю виїхали зі Львова на відпочинок в с.Молочне що біля Євпаторії. Потихенько проїхали нашу славну Львівську область, чому так пишу - так тому що внас найгірші дороги на всьому шляху. То хтось вискочить на зустрічну так що потрібно зупинятися і пропускати "Шумахерів", то потрібно самому маневрувати так щоб не зіткнутися. Дозаправився в Хмельницькій обл. в смт. Летичів на заправці Окко. А вже у Вінницькій обл. в с.Літині зупинилися повечеряти, година показувала 21-30. Малеча ще трохи побігала і в 22-10 ми вирушили дальше. Задзвонили в с.Молочне що ми в дорозі щоб нас там чекали на ранок. Через деякий час малеча заснула і вже було спокійніше їхати. Після Одеської траси і крутого повороту що писав rhavr ми вирішили перепочити, година показува 02-20 . Дружина заснула а я не міг, так просидів годину із закритими очима і вирушив дальше, година показувала 03-20. УВАГА тим хто планує подорож по цій дорозі - то від УМАНІ до ХЕРСОНУ на жодній заправці не працював кавовий автомат. . Тож вирішив в Миколаєві придбати РЕДБУЛ, після чого відключився (заснув). Дружина збудила за Херсоном, де заправилися на ОККО, година показувала 05-30.
Коли заїхали в Євпаторію була рівно 10-00. Поснідали і поїхали в с.Молочне що 9 км за Євпаторією. Коли приїхали то жахнулися з дружиною. Умови просто ніякі на відміну від того що нам по телефону розказали, та ще почали розказувати що ми їх не попереджали що приїдем, і вислали нас відразу на пляж. Поїхали на пляж - настрій ще гірше впав після побачених окурків пляшок від пива і т.п. Тоді в екстремальному режимі вирішуєм з дружиною покинути с.Молочне і вернутися в Євпаторію. Їздили десь 30 хв в пошуках житла, але все не те що хочеться. (житло було 2-3 кімнатні квартири). Зупинився біля таксиста в якого було оголошення на вікні "здається житло", він нас провів показав що здається і з 2-х квартир ми вибрали одну за 150 грн. В самому центрі Євпаторії. З боку був супермаркет "АВС" та продуктовий базар, а навпроти - качельки для дітей. Місце вибране вдало.
Житло: 1 кімната - 3 ліжка, шафа, утяг для прасування, телевізор з кабельним телебаченням; + кухня з газовою плиткою та холодильником; + душ з туалетом.
Пляж: на пляж ходили платний, оскільки міський пляж брудний. За вхід платили 4 грн з чоловіка на цілий день, за дітей не платили. У вартість входив душ, туалет.
Лежак спочатку коштував 5 грн та 10 грн завдаток, потім вже в кінці коли ми їхали коштував 7 грн та 10 грн завдаток. Можна було лягти і під накривом які були на пляжі. До пляжу від місця проживання було 5 км тому постійно їздили на машині.
Сподобався мені їхній квас, тому перед пляжем і після пляжу брали по баклашці, 1 л - 3 грн.
Молочні продукти вних дорогі, ми наприклад постійно купляли молоко по 5.2 грн/л.
Мясне не рискували брати тому що воно не придавало апетиту, наприклад курку якась синя таяк би її вдушили.
Банани на один день, на другий вже чорніють і побарабану де вони лежать.
Риба вних дешевша ніж внас для прикладу: Лосось 35 грн/кг, філе лосося - 38 грн/кг внас лосось 64.99 грн/кг - вчора спеціально дивився в Рясному в Сільпо - купили раз велику рибину і їли потихенько.
В супермакетах намахують , ціна на ціннику одна - коли приходиш на касу зовсім інша. Взяв я креветки на ціннику що співпадав по штрихкоду ціна 18.75 грн коли прийшов на касу вибило 39 грн, я відразу повернув.
Поверталися назад 23 липня, виїжджали в 17-30 при темпереатурі +39... При виїзді з Євпаторії є заправка Лукойл на якій я і заправився.
В Херсоні обігнав Форд фокус з Львівськими номерами з яким їхали аж до Львова. Також дозаправлявся вночі у м.Вознесенську. Саме цікавіше по дорозі додому почалося коли зїхали з Одеської траси. Від Умані і До Львова постійно падав дощ, блискало, гриміло, одним словом дивилися на світло музику на небі. В Хмельницьку вийшов заправитися на Окко в шортах і в футболці то на мене подивилися як на якогось ненормального, година показувала 06-00 24 липня. До Львова прибули в 09-00. Всю дорогу назад ми жодного разу не зупинялися спати.
Кілометраж Львів-Євпаторія 1180 км. Все разом Львів - Євпаторія по Євпаторії 12 днів і Євпаторія - Львів вийшло 2670 км, спалив 170л А-92, середній розхід вийшов 6.4 л.
Ось так я помадрував і відпочивав. :smoke: Потім виложу фото.
BASE L0 + AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
0