Тема: Як потрібно писати лист в Рено пов"язаний з траблом підтікання масла?
Як потрібно писати лист в Рено пов"язаний з траблом підтікання масла?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Як потрібно писати лист в Рено пов"язаний з траблом підтікання масла?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Як потрібно писати лист в Рено пов"язаний з траблом підтікання масла?
Цель? Чего Вы хотите добиться?
Перше ,нормального ремонту,щоб я не їздив кожного тижня в сервіс,а друге,якщо переш не можливе.нехай рено відкливає авто,думаю не тіки моє і лікує цю проблему,бо інакше бачу ніяк :imho:
куда отправить письма?
могу отправить сразу с иском..
8 800 500 0 490-там подскажут :gfish:
Urist? поки що збираю інформацію як ,що і куди писати. поїду ще раз на сервіс ,якшо нічого не зремонтують тоді будем писати листа.з позовом. а і ше таке питання :чи можливо чогось добитися таким чином? а оскільки така проблема не в одного мене ,то чи можливе таке щоб партію авто забрали в Румунію і усунули таку проблемо на даних авто,чи замінили на інші?дякую
то чи можливе таке щоб партію авто забрали в Румунію і усунули таку проблемо на даних авто,чи замінили на інші?дякую
Скорей всего нет,но возможно они пришлют запчасти и дадут команду устранять по гарантии всем всем всем :rtfm:
поки що збираю інформацію як ,що і куди писати. поїду ще раз на сервіс ,якшо нічого не зремонтують тоді будем писати листа.з позовом. а і ше таке питання :чи можливо чогось добитися таким чином?
Рекомендую ознакомиться с нормативным документом, размещенным здесь Гарантийный ремонт - порядок, проблемы, вопросы, личный опыт... А равно не забыть поделиться опытом разрешения конфликта (обязательно!!!), ежели то конечно не в тягость будет!
Силами сервиса течь устранима. Надобно менять шестерню привода маслонасоса и сальник. По поводу неоднократного проявления неисправности (неустранимого деффекта). Ознакомившись с документом выше мною приведеным Вам ясно станет, что возможны варианты. Но для их реализации надобно запастись доказательствами. А именно актами деффетными, актами выполненных работ на узле и пр. документами, подтверждающими Ваше неоднократное обращение с одной и той же проблемой на СТО.
Касаемо требований. Не обязательно к Ренаульт домагиваться, когда авт у офиц. диллера куплен. Требование к нему предъявлять надобно, а уж потом к Ренаульт (но то как я вижу ситуацию).
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Як потрібно писати лист в Рено пов"язаний з траблом підтікання масла?
Згенеровано за 0.170 секунд(и), виконано 95 запитів