Re: Подкрылки на Логан
Правый задний.
Я просто промолчу............!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Подкрылки на Логан
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Правый задний.
Sergfam
А немогли бы вы хоть ориентировочно сказать место на Перова?
Буду благодарен
Место вроде бы 533. Уточни по телефону.
Тел. 8-0669106140. Саша.
scorp
ещё раз огласи стоимость
штатные полуподкрылки нужно снимать?
scorp
ещё раз огласи стоимость
Я брал задние подкрылки по 70. Сейчас перезвонил - они уже по 80, но пока еще в наличии
Полный комплект вместе с передними стоит 160 грн. Перед поездкой желатетельно созвониться - уточнить место.
Народ, потрібна порада.
Мені треба правий підкрильник поміняти.
Є 2 варіанта, взяти б/у оригінал і взяти румунський замінник, ціна +/- однакова.
Що брати?
Народ, потрібна порада.
Мені треба правий підкрильник поміняти.
Є 2 варіанта, взяти б/у оригінал і взяти румунський замінник, ціна +/- однакова.
Що брати?
тщатэльно подивитись і на той і на той - на предмет стиковки з нижнім пластиковим захистом. вони бувають різні, мабуть роком випуску відрізняються, навіть на першій фазі.
вони бувають різні
варіант, дякую.
Олег ,выкинь его нафик и поставь обычные питерские или харьковские подкрылки. оригинал будет стоить как 1,5 -2 комплекта..
Олег ,выкинь его нафик и поставь обычные питерские или харьковские подкрылки. оригинал будет стоить как 1,5 -2 комплекта..
Мені пропонують за 180грн новий румунський замінник, сказали що якби не сказали що це замінник, то ніхто б не догвдвася.
Мені пропонують за 180грн новий румунський замінник
Олег ставив собі такий минулого тижня (свій поломав ) нормальний ставиться добре:upp:
вопрос касается подкрылков задних(логан 2013), ща работаю на "яме". походил по рядам, нашел на логан 2013 фирма мега локер , цена 150 грн. Продаван говорит, шо разбирают и именно задние подкрылки... Себе хочу тоже задние, кто что скажет может кто поставил уже себе такие?
а я брал оригиналы, пластиковые., Правда хоть и оригиналы - но с ножиком пришлось пошаманить = Правый передний вообще отказался ставать в родные пазы. Незнаю - толь сборка такая толи родные не родные.. Вообщим потратив часа 4 всё-таки поставил.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Подкрылки на Логан
Згенеровано за 0.147 секунд(и), виконано 91 запитів