Re: Кінець...а може новий початок?
но те, кто отслеживал тему про маршрут движения колоны могли уже догадаться...
насколько было известно, маршрут вроде должны были оговорить на месте в чем суть-то
и потом по закону, нужно две недели отработать
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Кінець...а може новий початок?
но те, кто отслеживал тему про маршрут движения колоны могли уже догадаться...
насколько было известно, маршрут вроде должны были оговорить на месте в чем суть-то
На плантациях :crazy1:
Кельт
если ты так много знаешь. поделись знаниями
поделись знаниями
Макс, я как писал выше пан Перзидент:
Це моє рішення і я не буду його ні з ким обговорювати.
И я не собираюсь...
Яке б ти рішення не прийняв Львів підтримує тебе :rock:
Респект і уважуха :rock:
О, блин. Мдя, дела..... :shok:
Яке б ти рішення не прийняв Львів підтримує тебе
альо-о-о народ это же саботаж какой-то, для начала обьясните суть, а потом делайте заявления, как бы клуб не клонировать
видно зараза з Верховної Ради перебралась на Логан-клуб. І все таки людям треба пояснити, шо відбувається, а то одні знають і кажуть, шо так треба, а інші чухають потилицю, якщо шось міняється, то нехай знають всі, а то чесне слово, як верховна рада :dash:
Hidden message by (0) 2008-09-23 12:34:50
Hidden message by (0) 2008-09-23 12:36:52
Hidden message by (0) 2008-09-23 12:37:01
Hidden message by (0) 2008-09-23 12:37:14
Останній раз звертаюсь до всіх Вас в посаді Президента.
Поддерживаю, хоть и не знаю причин, но уверен - если ты так решил - значит это правильно, хотя и грустно.
:imho: умение вовремя и красиво уйти - тоже исскуство, у тебя получилось! Уважуха!
Надеюсь, останешься на форуме. Предлагаю надпись в авантаре изменить на первый Президент ;).
Поддерживаю, хоть и не знаю причин,
ничего личного, но как можно поддерживать то, чего не знаешь?
На цій радісній ноті я також самоусуваюсь з координатора у Львові, активіста і модератора
супер! давайте, продолжайте разваливать остатки того, что когда-то называлось Логан клубом ... первая трудность - и все посыпалось ...
ничего личного, но как можно поддерживать то, чего не знаешь?
А вот в этом то и вся разница, как говорят у нас в Одессе между Божим даром и яичницей.
Мне достаточно знать Человека а не обстоятельства.
Hidden message by (0) 2008-09-23 12:38:33
Hidden message by (0) 2008-09-23 12:38:48
Hidden message by (0) 2008-09-23 12:39:12
Хоча моя думка буде упередженою (кум як не як), але на місці киян я сьогодні після роботи приїхав би колоною Логанів до Пойзона і спробував би переконати пацана залишитись президентом.
Чтож вы друзья делаете ????? :dash:
smyk
если в этом будет смысл я могу и с палаткой приехать . с ночевкой
Хоча моя думка буде упередженою (кум як не як), але на місці киян я сьогодні після роботи приїхав би колоною Логанів до Пойзона і спробував би переконати пацана залишитись президентом
Не потрібно робити з мене хворобливу персону. Я всеж-таки людина зріла і рішення своє прийняв не з будуна. Тому не потрібно ніяких акцій, ми не в Верховній Раді (слава Богу)
Надеюсь что этот сложный перелом в жизни клуба придаст своеобразный пинок под зад к увеличению скорости развития, роста клуба и клубного движения, прошу не судить, это мое :imho:!!!
Crazy Poison
Чуйте, куме, а шо такоє? Тут історія переписується заново. Ти ще чиюсь думку слухаєш, крім своєї? Я щаз тут у Львові акцію протесту забабахаю, голодування, палатки, вон ESPACE вже підписується! :crazypilot:
smyk
20 м3 дубовых дров есть . так что долго продержимся
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Кінець...а може новий початок?
Згенеровано за 0.142 секунд(и), виконано 93 запитів