Re: Тормоз - что-то не так?
В мене тоже враження що щось напевне з вакумом, але на мою думку якшо вакум поганий то колодки б все рівно не мали б грітись, а тут колодки не повністю відходять.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Тормоз - что-то не так?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
В мене тоже враження що щось напевне з вакумом, але на мою думку якшо вакум поганий то колодки б все рівно не мали б грітись, а тут колодки не повністю відходять.
OlegLviv
ну чекаємо що скажуть сервісмени. пробиг 8000, отже ти на гарантії
сьогодні на 18-30 їду на сервіс , побачимо що скажуть
Здравствуйте всем, это мой первый пост на этом форуме.
Итак, Logan Ambiance+ГУР, ща чуть перевалил на 1000 км пробега.
На новой машине первую неделю "клевал" носом - тормоз очень чувствительный, привыкал.
Уже примерно 2 недели чтобы остановить машину педаль тормоза приходится выжимать почти до упора, такого раньше не было.
Нигде ничего не подтекает, уровень тормозной жидкости в норме.
Свободного хода педали нет, но для нормального усилия приходится утапливать педаль глубоко.
Был на сервисе, сказали что тормоз исправен, проверяли на стенде.
Меня не покидает сомнение, что что-то не так.
У мене була подібна ситуація. Заспокоївся як спробував натиснути педальку на машині колеги. Ще у мене було відчутно сходинку на 2/3 ходу педалі в колеги виявилось також. Лікується підтягуванням ручника. Задні колодки у Логана без саморегулювання як в копійці. Після регулювання знов були загострі, трохи послаблював. Взагалі я десь вже на форумі описував свою проблему.
але ж бліни передні гріються і педаль десь з 1/3 стає твердою, при повторному нажиманні стає ще тугішою
побачимо що скажуть
Я даже догадываюсь что скажут "У вас все нормально", "Так должно быть", "Так на всех машинах".
Хотя могу быть неправ. Хотелось бы верить.
але ж бліни передні гріються і педаль десь з 1/3 стає твердою, при повторному нажиманні стає ще тугішою
а я відповідав vlavichу а не Вам . По Вашій проблемі не знаю
перепрошую не звернув уваги
OlegLviv написав:побачимо що скажуть
Я даже догадываюсь что скажут "У вас все нормально", "Так должно быть", "Так на всех машинах".
Хотя могу быть неправ. Хотелось бы верить.
якраз це і сказали, правда ше добавили шо бліни можуть грітись до 120 градусів
якраз це і сказали,
А я что говорил? Значит я не ошибался.
я тут вас послушал аж запереживал, сейчас побегу у себя проверю... У меня всё ок слегка дотрагиваешся ногой до педали и машинка послушно начинает притормаживать . Странно слышать что у некоторых в низах хапает.
Спитаю тут.
На холодну, зранку, як похолодало бо до цього не було, таке враження що спочатку ходу педалі є нібито сходинка, педаль спочатку треба натискати з зусиллям, приблизно 1/3 ходу, а після того ход трошки м'якшає. Якщо поїздити, то через деякий час такого нема.
Спитаю тут.
На холодну, зранку, як похолодало бо до цього не було, таке враження що спочатку ходу педалі є нібито сходинка, педаль спочатку треба натискати з зусиллям, приблизно 1/3 ходу, а після того ход трошки м'якшає. Якщо поїздити, то через деякий час такого нема.
Воздух или конденсат. Давно жидкость меняли и прокачивали тормоза? А дальше - герметичность системы, работа вакуума, шланги, цилиндры...
Давно жидкость меняли и прокачивали тормоза?
Десь роки два тому.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Тормоз - что-то не так?
Згенеровано за 0.125 секунд(и), виконано 95 запитів