Тема: касетна магнітола
продам штатну логанівську касетну магнітолу, може комусь треба? ціна... хто скільки запропонує?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → касетна магнітола
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
продам штатну логанівську касетну магнітолу, може комусь треба? ціна... хто скільки запропонує?
безвозмездно разве что, или за символическую плату
Блин, народ, а нах...зачем вы их берете? Когда я брал машину, в прайсе был отказ от магнитолы - 50 у.е., или около того.
Блин, народ, а нах...зачем вы их берете? Когда я брал машину, в прайсе был отказ от магнитолы - 50 у.е., или около того.
Всмысле отказ? Но она там установлена как базовое оборудование в Лауреатах например
Sphinx
Машина бралась не нова. Вибору не було. Або брати з магнітолою, або віддати продавцеві.
Dr.Mike
Віддай в сиротинець
Тут народ задурно роздає касетні магнітоли, а ніхто забирати не хоче
Тут народ задурно роздає касетні магнітоли, а ніхто забирати не хоче
Не, ну чё, я ж таки сумел ее подарить...
Народ, а что нет людей которым звук побаку? У меня отец - ему пофигу что стоит, играет для фона, как телевизор перед сном, лиж бы работал.... Реально стоит штатная правда СД с МР3 но "гавкает" только для фона, может у кого то тоже такой принцип работы магнитолы в авто, а то все меломанами стали.
блін, ну якщо вже ніхто не хоче брати то я заберу її. В мене на дачі мотоблок стоїть без музла, поставлю, буду орати города і слухати Дженіс Джоплін чи Ніно Катамадзе.
ЗІ: Нє, я серйозно
блін, ну якщо вже ніхто не хоче брати то я заберу її. В мене на дачі мотоблок стоїть без музла, поставлю, буду орати города і слухати Дженіс Джоплін чи Ніно Катамадзе.
ЗІ: Нє, я серйозно
Якщо серьозно поставиш на мотоблок- хочу то бачити, дарую магнітолку + пиво ставлю!
rozumnyk
Dr.Mike
Фото в студию!
а мп3 штатной ни у кого нет на продажу? если есть, звоните 8О5О442ІІ52
а мп3 штатной ни у кого нет на продажу? если есть, звоните 8О5О442ІІ52
Есть штатная МР3. Только в Днепре..Состояние чудное.
Есть штатная МР3. Только в Днепре..Состояние чудное.
а можно конкретнее, и сколько денег?
а можно конкретнее, и сколько денег?
Вы в Днепре? Можно встретиться, посмотрите сами...
095 8393395
067 5617483 Влад
а магнітолка то пішла, за 130 грн. ги-ги. привіт всім, хто приколювався. кожен товар має свого купця.
а магнітолка то пішла, за 130 грн. ги-ги. привіт всім, хто приколювався.
Вот и молодец. А то сами же владельцы Логанов сами же свой Логан по частям и унижают.
Знаем мы, доля чего есть в каждой шутке.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → касетна магнітола
Згенеровано за 0.152 секунд(и), виконано 94 запитів