276

Re: Собираюсь к весне делать нормальную"музыку!Помогите советом,бывалые

Рост написав:

ПС. В якості дружньої поради  Не рекомендую слухати хорошу вертушку в хорошому тракті, а ще не доведи якщо пластинки будуть сімдесятих років запису, повністю аналогового - втратите сон і будь-які найкращі цифрові системи з супер-пупер мультибітниками і всім решта захочеться викинути в смітник

Пластинки есть, а вот с вертушкой увы, не сложилось... да и тракт хороший поискать надо.

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

277 Відредаговано Less (2009-03-03 19:38:27)

Сегодня заказал материалы для шумоизоляции дверей, цена вопроса 550, заказывал  тут

МB Sprinter 515 2007
  0

278 Відредаговано Less (2009-03-03 20:12:54)

Сегодня был продуктивный день в отношении музыки. Начнем с начала, поехал в как бы гипермаркет Вену, там я давно заприметил DLS R6A и хотел на них послушать тестовый диск, подхожу к охраннику типа я со своим диском зайду, он мне-нихрена не зайдеш с диском, не положено, у нас для теста музни свой диск есть, я улибнулся подумав про мп3 с 128 битрейдом и какой нибудь бухалкой дискотечной. Отнес диск в машину и пошел слушать, первый вопрос был: а кроме того что на витрине с погнутым грилем и ценой 890 еще есть? Ответ был отрицательный, ну как и предполагалось... Ну решил послушать, так он мне радио, М-FM зовется, включает на всю громкость, мол отлично играет, а я ему давай диск тестовый слушать, а он - нету у нас такого, есть другой и пихает в мафон какой-то денс, на фоне громкой музыки в маганзине я ничего хорошего не услышал...
Еду дальше, к ребятам где гамнитолу брал,  у них там и послушать в тишине можно и наразних мафонах и разные динамики. Пришол со своим диском, а у них оказался такой же, мы их один в пионер один в алпайн втыкнули и давай на JBL 16-коаксиалах слушать, пионер показался более звонким, как-бы с верхами завышеными, алпайн нейтральный, а кенвуд даже немного как бы спертым, что-ли... Теперь решили послушать разные динамики. Переслушали 4 разных фирмы, одни глубже басили, другие доставали слишком назойливым верхом, а одни очень понравились сбалансированостью звука, они давали приятную слуху середину плавно переходящюю в высокие частоты, это были http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2695, теперь задумываюсь над выбором динамиков именно этой фирмы. Может кто может дать какие советы или рекомендации. Предварительно смотрю на http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2696. Жду ваших отзывов относительно правильности/неправильности такого выбора.

МB Sprinter 515 2007
  0

279

Less
як шо вже так подобаються фокали, то вже краще серiя полiглас, бо на мою думку не дуже рацiонально брати iх наймолодшу лiнiйку, як буде можливiсть то послухай полiглас

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

280

Самий оптимальний варіант  imho2  http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2704
Ціна хороша fly

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

281 Відредаговано Less (2009-03-04 16:52:48)

Navariec написав:

Ціна хороша

Не то слово! Буду думать vissla А я хоть правильно сделал что на фокалах остановился? roll Как они вобще в дверях себя чувствуют, при довороте привязки не получится?

МB Sprinter 515 2007
  0

282 Відредаговано Ant (2009-03-04 17:50:15)

Less Громкая акустика универсальной инсталляции, с дверями у «Фокалов» отношения складываются вполне гармонично
http://www.avtozvuk.com/az/2006/06/064-077focal.html ось тут почитай

0

283

Less
если про 13-е то можно прочитать здесь http://www.incars.ru/ru/comment/reply/1038

Хотеть не достаточно, надо действовать...
  0

284

як шо міняти акустику, то 13 не має ніякого  смислу ставити

0

285

Less написав:

А я хоть правильно сделал что на фокалах остановился?  Как они вобще в дверях себя чувствуют, при довороте привязки не получится?

Фокал  imho2  дуже хороша фірма. А на привязку при довороті більше впливає якість інсталяції + мафон і усь fly

0

286 Відредаговано Less (2009-03-04 18:01:07)

Ant написав:

Less Громкая акустика универсальной инсталляции
http://www.avtozvuk.com/az/2006/06/064-077focal.html ось тут почитай

Уже прочитал, но смутило то, что о тех же Аксесах отзывы там вроде как получше http://www.avtozvuk.com/az/2007/06/068-focal.html dntknw при своей цене разумеется.

МB Sprinter 515 2007
  0

287 Відредаговано Less (2009-03-04 17:57:16)

Navariec написав:

А на привязку при довороті більше впливає якість інсталяції

А что именно? Спрашиваю потому что ставить буду сам, а опыта в этой сфере деятельности почти никакого

МB Sprinter 515 2007
  0

288

як мені казали люди які занімаються фокалами : " коли вибір стоїть між акцесом і полігласом, зупинятися потрібно тільки на полігласі"

0

289

в принципі можу тобі дати тел. Павла з Краматорська, думаю розмова буде довга

0

290

А кто он, чем занимается, в смысле спец по музыке?

МB Sprinter 515 2007
  0

291

ага, та його i Рост, i kkk знають, так сказати, одна музична банда

0

292

Только что из театра, сюрпризом там стала живая музыка, я сидел и прозревал как много предстоит сделать styrka

МB Sprinter 515 2007
  0

293

Less написав:

как много предстоит сделать

100% не дотягнеш, пiсля фiлармонii вуха десь пiвгодини настроювались lyssna

0

294

Ant

Less написав:

А что именно? Спрашиваю потому что ставить буду сам, а опыта в этой сфере деятельности почти никакого

Я тоже себе особливим спєцом не рахую, але проаналізувавши то як мені поставили акустику, я дійшов певних висновків: особливу увагу треба звернути на карти дверей, потрібно самому відслухати свою систему, тобто доворот твітерів та мідбасів, (в ідеалі це виглядає так: доворот мідбасів робиться на ручку передач, а твітери тимчасово кріпляться на стійці і час від часу повертаються в різні сторони), після того як знайдеться оптимальне розташування твітерів робляться стойки.
На рахунок привязки в мене склалося враження що це суто індивідуальне питання.
П.С. я наприклад деколи настроюю собі затримки, деколи їх виключаю, і наразі ще не оприділився як краще.
П.С.С. а тут описано як в мене все починалося аудіосистеми Е.О.S.&p=1

0

295 Відредаговано Ant (2009-03-05 10:37:36)

Less
До речі, чого тобі не подивитися в сторону ЕОС Опери, та й підсилювачі в них досить не погані, на свої гроші
http://soundcar.dp.ua/index.php?view=manufacturers
і в kkk є досвіт  побудови системи на еос

0

296

Ant написав:

по цій темі можна самостійно ставити музику Побудова аудіо системи в автомобілі Logan&p=1
П.С. Я іздив зі своєю ЕОСівською системою до Роста like .
Він досить непогано про неї обізвався fly

0

297 Відредаговано Less (2009-03-05 13:30:36)

Ant написав:

Less
До речі, чого тобі не подивитися в сторону ЕОС Опери, та й підсилювачі в них досить не погані, на свої гроші
http://soundcar.dp.ua/index.php?view=manufacturers

Было бы где послушать! kkk - отзывы в студию! big_smile

Navariec написав:

П.С. Я іздив зі своєю ЕОСівською системою до Роста  .

А твитера тоже ЭОСовские или только мидбасы?
P.S. Имею некоторые обоснованые предубеждения относительно продукции компании ПИТ.

МB Sprinter 515 2007
  0

298

Less написав:

А твитера тоже ЭОСовские или только мидбасы?

В мене стоїть ЕОС Опера165, тільки напевно прийдеться щось робити з фільтрами, бо дуже яскраві високі. (дуже яскраві але не напрягаючі).

Less написав:

P.S. Имею некоторые обоснованые предубеждения относительно продукции компании ПИТ.

Незнаю як нарахунок Челенжера 8053, але про ЕОС дуже хороші відгуки fly
Треба полазити по форумах download

0

299

Less
http://zvuk.org.ua/forum/viewtopic.php?t=723 проект еос в Логані

0

300

Navariec написав:

П.С. Я іздив зі своєю ЕОСівською системою до Роста like .
Він досить непогано про неї обізвався

Я говорив, що як за такі гроші мідбаси нормальні.
Але твітери, які треба розвертати в скло, бо вони ріжуть вуха - це, як кажуть в інеті, жесть. В куди дешевших Хелікс ДаркБлю твітер спокійно ставиться в лоб, і, ділений першим порядком, чудово цвірінькає.

Якщо говорити про вибір двокомпонентної акустики, то, оцінюючи в цілому комплект, в категорії до 100 уо я не бачу конкуренції Хеліксам ДаркБлю, при чому там навіть кросовери не треба переробляти. 300 доларів - для більш драйвового звучання Хелікс Преціжн, правда кросовери треба робити до них цілком інші, бо заводські - дуже красива кака, для більш натурального звуку, якщо музичні жанри в основному акустична інструменталка - Морель Дотек. 600 доларів - Хелікс Компетішн, кроси теж треба переробити, в них там є пара косячків. До речі, 806-й Компетішн - перший мід, що при вартості 140 доларів/штука починає відтворювати фактуру басу, тобто, наприклад, струна контрабасу не просто каже "бум", а вже чути нюанси її вібрації. Також вони уже починають відтворювати різні низькочастотні відлуння і т.п, тобто те, що характерно мідбасам хай-енд класу. Ну а далі вам напевно не цікаво smile

-----------------------
  0