Тема: ТО 2009, сроки?
может кто то плз объяснить по срокам прохождения ТО в 2009 году
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А від 9 липня 2008 р. N 606 Київ3. Визнати такими, що втратили чинність:
постанову Кабінету Міністрів України від 26 лютого 1993 р. N 141 ( 141-93-п ) "Про затвердження Правил державного технічного огляду автомобілів, автобусів, мототранспорту та причепів" (ЗП України, 1993 р., N 7, ст. 145);4. Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2009 року.
19. Експлуатація засобу без талона, виданого в установленому порядку, з талоном, строк дії якого закінчився, або з талоном, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандарту або є підроблений, забороняється
23. Техогляд засобів проводиться Державтоінспекцією в такий строк:
з 15 січня по 15 грудня - для тих засобів, техогляд яких проводиться один раз на два роки або один раз на рік
http://zadonbass.org/allnews/message.html?id=97294
Напомним, в соответствии с новыми правилами, также для прохождения техосмотра не будет ограничений во времени. Государственный технический осмотр автомобилей фактически будет проводиться на протяжении всего года, а его следующий срок будет определяться конкретной датой, указанной в талоне
если у меня в талоне ТО стоит дата прохождения ТО 22,03,08 (у меня машина 2007 г. в., куплена новой в 2008 г. и я должен проходить ТО в 2009 г.) то я должен проходить ТО не позже 22,03,09 или нововведения вступают в силу только с 2009 г., т.е. я могу пройти ТО в течении всего 2009 г. но не позднее 15 декабря?
ненавижу наш автодор