Тема: Потрібна порада
Потрібна порада або як ми вперше подорожували на нашому ЛОГАНІ!
А діло було так: вирішили ми з дружиною поїхати на мою батьківщину на святкування Великодня. Ну, звичайно, машинкою - зручно все-таки і краще. Перша далека поїздка: з моменту покупки наїздили 1000км, а тут в одну сторону 500.
І все б добре, але доїхавши до Житомира, повертаючи на об'їзд сталася ця неприємність. Перед поворотом я плавно пригальмував до повної зупинки та пропустивши зустрічні машини, почав повертати наліво. І тут з'явився звук від якого ми почали нервувати. Це був скрегіт металу - спочатку я подумав, що десь розкрутилась гайка і якась деталь тягнеться по асфальту. Але все було нормально, а звук йшов від передніх коліс. Зупиняючись, проїхали метрів 400 - звук зберігався. Потім я подзвонив SAR_VADy - він порадив під час руху постукати по педалі гальм (за що йому вдячний). Так і зробив на малій швидкості, - і, спіймавши ямку, все нормалізувалось - звук пропав.
Так от тепер питаю поради у вас одноклубники. На днях буду їхати на сервіс - хочу шоб поставили фільтр салона, а також щоб подивились до моїх коліс (чи гальм).
Як ви думаєте щоб це могло бути, наскільки це серйозно, чи могло щось порушитись (може просто притираються колодки) і в якій формі на сервісі це їм подати: написати лист в 2 примірниках де все описати і вимагати хоча б огляду чи просто сказати в усній формі?
Дякую!
LOGAN База 1.4 синій морський