Re: Цены на ТО
Начинаю задумываться над тем, что ТО1 проходить в Кривом Роге
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Цены на ТО
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 63 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Да. Для вас это вариант
Единственно, расходники не оригинальные. Фильтры "Filtron", хотя я думаю, что по качеству они нормальные.
Sem_6174_1610
Адрес Где масло в Луганске
Визитка в машине. Завтра напишу.
А я в п"ятницю проходжу ТО-2 у Львові (на Ю.Р.К.) На запитання - "скільки часу?" відповіли: півтори-дві години. Про результати доповім.
А я в п"ятницю проходжу ТО-2 у Львові (на Ю.Р.К.) На запитання - "скільки часу?" відповіли: півтори-дві години. Про результати доповім.
Роман обовязково відмаяч, скоро мене це чекає, також 2-ТО.
Хоча при проходженні 1-ТО мені також сказали що 1,5-2 години, а все закінчилось за 15-20хв, тому тепер я буду над ними стояти. Таке враження що просто злили і залили масло і перекрутили всічки і фільтра. Я питав чи дивились на ходову, сказали що так, хоча машина заїжджала на мийку, де все і зробили, а там підйомника немає. Так що залишайся там і контролюй. Я 1-ТО залишився незадоволений.
ЮРК на Зеленій.
freewill написав:А я в п"ятницю проходжу ТО-2 у Львові (на Ю.Р.К.) На запитання - "скільки часу?" відповіли: півтори-дві години. Про результати доповім.
Роман обовязково відмаяч, скоро мене це чекає, також 2-ТО.
Хоча при проходженні 1-ТО мені також сказали що 1,5-2 години, а все закінчилось за 15-20хв, тому тепер я буду над ними стояти. Таке враження що просто злили і залили масло і перекрутили всічки і фільтра. Я питав чи дивились на ходову, сказали що так, хоча машина заїжджала на мийку, де все і зробили, а там підйомника немає. Так що залишайся там і контролюй. Я 1-ТО залишився незадоволений.
ЮРК на Зеленій.
А мне вот наоборот на ЮРК усе нравится и скоро тож на 2- то ехать
Кто-нибудь владеет информацией по свежим ценами на ТО-30ооо на Арме?
Вобщем позвонил на Арму. Сказали 750грн и это без свечей . Еще сказали что фильтр топливный менять будут Кто нибудь может это обьяснить?
Вобщем позвонил на Арму. Сказали 750грн и это без свечей
спасибо ... мне через пару тысяч тоже ТО 30 000 светит ... хоть буду знать порядок цен. правда, я на КА, но это вряд ли сильно изменит стоимость ...
Еще сказали что фильтр топливный менять будут
Я давно відмовився від ТО на сервісі, а паливний фільтр поміняв на 15000. Поміняв тому що друг на 10-тій моделі жигулів розповідав, що після такого самого пробігу він намагався продути фільтр своїми легенями і в нього нічого не вийшло. Я злякався і вирішив свій поміняти. Ціна нового фільтру не така і велика. Правда на свому фільтрі таких симптомів я не побачив. Але якість пального у нас напевно не сама найкраща. Тому фільтр можна міняти.
Кто нибудь может это обьяснить?
У меня ТО-1 ровно через месяц (год эксплуатации).
Заряд по Харькову что с ТРЕКа, что с Инком-Авто - 850-900 грн.
(масло, фильтры, диагностика ходовой, свечи(!) ...)
Свежий прайсик с Армы на ТО-2. За все вышло 776, это со скидкой 2%
Less
Цена конечно привлекательная, но:
А не много маслица залито???
Свечи, я так понял, не менялись.
А не много маслица залито???
ОПА, точно, и масло было не Эксилиум а Эволюшн, вот только емкость канистры не помню. Спасибо, посмотрю - разберусь, канистра в багажнике.
Да свечи я поменял сам.
вот только емкость канистры не помню.
-В чеке пробита одна 5л. канистра.
Свежий прайсик с Армы на ТО-2. За все вышло 776, это со скидкой 2%
А що це за такий фільтр паливний за 79грн. Там що якись супер модний стоїть.
Посмотрел, вернули 4 л. канистру, сездил на Арму, сказали: да провтыкали, 65 грн вернули. Все без вопросов. Игого ТО-2 без свечей и со скидкой 2% вышло 711 грн.
OKurylyshyn
Сейчас сфоткаю коробку.
Охренеть можно, в крызу за смену масла и расходников дерут 220 грн. я в Запорожье в том году промыл двигатель на установке "карат"за 33 грн. + 15 грн за установку всего остального (сам покупал). Ну и обнаглели официалы.
Кстати, званил вчера, стоимость промывки осталась таже, собираюсь на ТО 30 тудаже.
Если кому охота, могу дать адресок, рядом трасса Харьков Симферополь (блукать ненадо)
Цены на ТО-3 (самое малое) - 950-1000 грн..... shok kez_15 Поэтому купил сам масло и фильтра, нафиг официалы...
Аналогично. Сказали цену в 1010 гр fool
Правильно ли я понял, что следующие операции ТО-3 стоят 1000 грн.? Я шокирован!
Замена
* Замена масла
* Замена масляного фильтра
* Замена свечей
* Долив охлаждающей жидкости
Тормозная система
* Визуальный осмотр передних тормозных колодок
* Проверка уровня тормозной жидкости / сцепления
Проверка уровня жидкости и герметичности контуров
* Рулевое управление с усилителем
* Передние и задние стеклоомыватели
* Система охлаждения
Шины
* Проверка состояния и давления в шинах (включая запасное)
* Визуальный контроль и проверка герметичности передних и задних амортизаторов
Оборудование
* Проверка ламп (фар, указателей поворота, стоп-сигнала)
* Проверка состояния лобового стекла и зеркал заднего вида
* Проверка действия и состояния щеток стеклоочистителя
Фотки номеров расходников разместил в своем Ботровике
А ктось на КА ТО 90000 в обозримом (по ценам) прошлом делал? Скока для машинки с кондеем и гидрачом? Время пришло....
А ктось на КА ТО 90000 в обозримом (по ценам) прошлом делал?
Заміна моторного мастила, масляного фільтра (ініціалізація індикатора ТО). Візуальний контроль вихлопної системи. 171,60 -
Візуальний контроль: гальмових колодок, амортизаторів, гофрованих чохлів кермового механізму і приводних валів, запобіжного пристрою зчеплення (за винятком автомат).
Перевірка рівнів і герметичності: гальмової системи, гідравлічного зчеплення, підсилювача кермового , системи охолодження, переднього і заднього склоомивачів.
Перевірка герметичності контурів механічної або автоматичної КПП.
Перевірка: стану і тиску в шинах ( запасне ), наявності клапанних ковпачків і терміну старіння аерозолю для відновлення шин.
Перевірка стану : ламп внутрішнього і зовнішнього освітлення, заряду АКБ, вітрового скла і дзеркал заднього виду , щіток передніх і задніх склоочисників.
Перевірка:днища кузова , колісних арок, елементів, що відкриваються, правильності розташування етикеток безпеки і технічного обслуговування.
Перевірка роботи електронної системи / ЕБК / 39,60 -
Мастило моторне Elf Excellіum 5w40 - 3л - 277,20
Масляний фільтр - 68,10
Прокладка зливальної пробки - 7,58
Свічки запалювання / 4 шт./ 13,20 216,88
Повітряний фільтр 13,20 36,94
Заміна охолоджуючої рідини: Glacelf Auto Supra - 3л 79,20 201,60
Вода дисильована - 3л 9,00
Заміна гальмівної рідини Elf Frelub Dot 4 1L 92,40 91,00
Загальна вартість 1317,50
Загальна вартість 1317,50
Приемлемая цыферь за очерченный комплекс работ и материалов, в послеправздников запишусь. Спасибо за информацию!
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 63 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Цены на ТО
Згенеровано за 0.199 секунд(и), виконано 80 запитів