26

Re: Центральна стійка аля Престиж

vissla блестит оракальчик то..  sjuk   матовость теперь придавать надо шкуркой-нулёвочкой, а то не так солидняково как на престижах смотрится.
imho2  накладочка покрашена колхозно..

Ambiance 1.4 фаза1 +фильтр салона +передние ЭСП +парктроник +туманки +решётка "хром" +белая приборка +регистратор +задние стопари
  0

27

Dr_Mom написав:

Ну ось і я купив оракал і зробив чорну центральну стійку.

Примерно место покупки (базар, магазин, супермаркет...), название пленки, технология (если есть, фото) накладывания,  пароли, явки и пр....?  fly
Буду очень признателен  storstark

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

28

Купував у магазині. Робив так: google - оракал у Киеві. Видало безліч варіантів, почав дзвонити, потрапив на одну фірму, поїхав і купив. Але повністю згідний з sLogan необхідно купувати матовий оракал (в них не було матового). Я купив 751 серії, глянцевий, означив проблему, і мені підказали який купити. Фото немає, але технологія накладування мало чим відрізняється від поклейки скочем.

Упав - встань, а встав - йди!
  0

29

Демьян
на початку Плеханівської біля перехрестя(Приват банк), коли їхати в сторону Металіста з лівої сторони, є магазинчик в якому продають всякі плівки для реклами, подивись там, може і буде

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

30

Ant
Спасибо, это как раз возле меня...
Перекресток с началом Гагарина, я так понимаю?

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

31

так

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

32

http://www.logan.in.ua/forum/gallery/albums/userpics/153/100_4261_%5B1024x768%5D.JPG
Все більше оракал не блистить, купив новий матовий, переклеїв і ось так виглядає.

0

33

Dr_Mom
ветровики для переклейки оракала отрывал?

Logan 1.6 MPI Prestige был 2008-2013 (дешевая повозка, в которой сэкономили на всем)
"Das Auto" - есть
  0

34

В мене стояли вітровики під скло (на першій сторінці видно там де глянцевий оракал), тому спочатку наклеїв оракал, а потім купив нові вітровики і їх наклеїв. Купив, тому що дуже важко склопідіймачам працювати.

0

35

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S_3fvvJJBKc[/youtube]

вот что нарыл в ютубе..

Ambiance 1.4 фаза1 +фильтр салона +передние ЭСП +парктроник +туманки +решётка "хром" +белая приборка +регистратор +задние стопари
  0

36

Занялся и я подобной темой, пока сделал одну сторону по центру. Но хочу заклеить задние двери тоже...Как сделаю фото выложу.
Пленку покупал еще в прошлом году а Эпицентре по 6 грн. рулон 3м.

0

37

Sash_ko написав:

Но хочу заклеить задние двери тоже...

А мені на задніх дверях неподобається, хіба що вже тоді і передні робити.  imho2

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

38

OKurylyshyn
Підходжу з практичного погляду, машина в неметаліку, і обчовгали пасажири так фарбу що краще заклею...

0

39

Трошки вчора поупражнявся, трошки сьогодні...
Одну сторону заліпив. Як для першого разу мені подобається...Звичайно є трішки пухирців, прослідковується нерівність країв, але що поробиш. Покатаюсь так, перевірб як воно переносить морози...
Коли клеїв, прогрівав плівку феном "Алеся" виробництва Макарівського заводу експериментального обладнання (здається так називається) 1992 року виготовлення, бо при температурі біля 10 градусів дубіє.

0

40

Саня upp
Расскажеш при встрече подробности.

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

41

Lavrik
Что там рассказывать, посмотришь сам big_smile

0

42

Sash_ko
Непогано вийшло, молодець, продовжуй в тому ж дусі.  upp

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0