Re: Центральна стійка аля Престиж
блестит оракальчик то.. матовость теперь придавать надо шкуркой-нулёвочкой, а то не так солидняково как на престижах смотрится.
накладочка покрашена колхозно..
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Центральна стійка аля Престиж
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
блестит оракальчик то.. матовость теперь придавать надо шкуркой-нулёвочкой, а то не так солидняково как на престижах смотрится.
накладочка покрашена колхозно..
Ну ось і я купив оракал і зробив чорну центральну стійку.
Примерно место покупки (базар, магазин, супермаркет...), название пленки, технология (если есть, фото) накладывания, пароли, явки и пр....?
Буду очень признателен
Купував у магазині. Робив так: google - оракал у Киеві. Видало безліч варіантів, почав дзвонити, потрапив на одну фірму, поїхав і купив. Але повністю згідний з sLogan необхідно купувати матовий оракал (в них не було матового). Я купив 751 серії, глянцевий, означив проблему, і мені підказали який купити. Фото немає, але технологія накладування мало чим відрізняється від поклейки скочем.
Демьян
на початку Плеханівської біля перехрестя(Приват банк), коли їхати в сторону Металіста з лівої сторони, є магазинчик в якому продають всякі плівки для реклами, подивись там, може і буде
Ant
Спасибо, это как раз возле меня...
Перекресток с началом Гагарина, я так понимаю?
так
Все більше оракал не блистить, купив новий матовий, переклеїв і ось так виглядає.
Dr_Mom
ветровики для переклейки оракала отрывал?
В мене стояли вітровики під скло (на першій сторінці видно там де глянцевий оракал), тому спочатку наклеїв оракал, а потім купив нові вітровики і їх наклеїв. Купив, тому що дуже важко склопідіймачам працювати.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S_3fvvJJBKc[/youtube]
вот что нарыл в ютубе..
Занялся и я подобной темой, пока сделал одну сторону по центру. Но хочу заклеить задние двери тоже...Как сделаю фото выложу.
Пленку покупал еще в прошлом году а Эпицентре по 6 грн. рулон 3м.
Но хочу заклеить задние двери тоже...
А мені на задніх дверях неподобається, хіба що вже тоді і передні робити.
OKurylyshyn
Підходжу з практичного погляду, машина в неметаліку, і обчовгали пасажири так фарбу що краще заклею...
Трошки вчора поупражнявся, трошки сьогодні...
Одну сторону заліпив. Як для першого разу мені подобається...Звичайно є трішки пухирців, прослідковується нерівність країв, але що поробиш. Покатаюсь так, перевірб як воно переносить морози...
Коли клеїв, прогрівав плівку феном "Алеся" виробництва Макарівського заводу експериментального обладнання (здається так називається) 1992 року виготовлення, бо при температурі біля 10 градусів дубіє.
Саня
Расскажеш при встрече подробности.
Lavrik
Что там рассказывать, посмотришь сам
Sash_ko
Непогано вийшло, молодець, продовжуй в тому ж дусі.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Центральна стійка аля Престиж
Згенеровано за 0.131 секунд(и), виконано 95 запитів