476

Re: Цены на ТО

OKurylyshyn написав:

Роман обовязково відмаяч, скоро мене це чекає, також 2-ТО.

доповідаю (сорі, що з запізненням):
приїхав зранку о 9-й, забрав об 11-й. Резюме - все ок, з ходовою все нормально  dntknw Єдине, залишив в них заряджати свій акумулятор, бо одного разу він розрядився в 0 і тому вирішив перестрахуватися, хоча акумуляторщик, переглянувши банки, сказав що пластини ніби не сипалися. Ціна питання - 30 грн, дали заміну на час зарядки, наступного дня забрав. Після цього я залишив машину на стоянці на 2 тижні, бо їхав у відрядження. Позавчора повернувся, відкрив капот - з боку помпи (ліва частина підкапотного простору) на днищі бачу здорову чорну пляму, подивився знизу - на захисті картеру якісь підтікання, хоча земля під цим суха.  acklad Пізніше зроблю фотки, викладу - ідей ніяких поки нема, там де колись текла помпа - сухо. Якесь випадєніє...

На рахунок цін на ТО-2:

Олива Elf розливна 5w40 (208)(KB) - 3.5 л, 75.14 грн
Свічки запалення (К) - 4 шт, 54 грн
Фільтр оливи 82000334088200867976 (П) - 45 грн
Фільтр палива (П) 16V8V - 80 грн
Фільтр повітря 77010476557701069365 (К) - 69 грн
----
Всього: 673 грн

Заміна свічок запалення - 20 грн
Заміна фільтра паливного - 20 грн
Заміна фільтра повітряного - 15 грн
Технічне обслуговування автомобіля - 100 грн
----
Всього 155 грн

Разом: 828 грн

Знижки не дали, бо забув картку вдома, по-друге вона стара 2007 року і я, разгільдяй, не вніс внески за 2009 рік, за що мене справедливо виключили з офіційних членів логан-клубу  dumbom Ну менше з тим.

Зараз мене хвилює днище з лівого боку, на тижні треба буде заїхати знову на СТО  acklad

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

477

freewill написав:

і я, разгільдяй, не вніс внески за 2009 рік, за що мене справедливо виключили з офіційних членів логан-клубу

Все поправимо  empathy

0

478 Відредаговано Less (2009-05-03 21:50:00)

freewill написав:

Зараз мене хвилює днище з лівого боку, на тижні треба буде заїхати знову на СТО

Не стоит сильно волноваться, скорее всего это масло каторое вытекло из масляного фильтра во время его откручивания и замены. Мне На первом ТО немного разлили но сколько смогли вытерли, а на втором вобще сняли защиту, обьяснили - чтоб масло не проливалось. Еще вариант - недокрутили новый фильтр.
Ждем что скажут на СТО.

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

479

В минувшую пятницу посетил КА, ТО 90000. В цыфру, что была обозначена Yeka выше за весь перечисленный комплекс работ вошел с махоньким запасом, выходного дня скидка однако. Все было сделано на высоком проф уровне в термин приемлемый.
Приятно иметь дело с КА, от момента передачи авто для проведения работ и до приемки с оплатой - Сервис, именно с большой буквы! В процессе диагностики было выявлено начало конца сайлентов рычагов (что нашло отражение в соответствующем папере и акцентировано внимание при передаче выполненных работ...). В скорем (как минимум на очередном ТО) прийдется менять...  sad  Но ни что не вечно под Луною... А так особых замечаний по авто нет... Наверняка в том  есть весомая толика грамотного и своевременного обслуживания на офмциальном сервисе...
После прохождения положенных процедур, авто традиционно стал тише и мягше работать, прием несколько подрос, все системы слажено, словно механизм новеньких часиков, принялись отсчитывать километры до очередного ТО, которое без сомнения доверю Специалистам Кий Авто.

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

480

Вчора проходив ТО -1 на ЮРК у Львові, викладаю звіт

Dacia Logan ambiance 1.4 + ГБО
  0

481

Рахунок з ТО-1

Dacia Logan ambiance 1.4 + ГБО
  0

482 Відредаговано Donpedro (2009-05-06 10:47:54)

OlegLviv написав:

Рахунок з ТО-1

Ціни порівняно з іншими містами досить хороші  app Я от MANNівський фільтр купив за 48 грн. а оригінал виявляється 45. Протупив я.

Lelik написав:
Donpedro написав:

Вчора в магазині бачив фільтр MANN за 48 грн

Я брал MANN за 51 гр. Сделал ТО2 сам. Так после замены заметил, что контрольная лампа давления масла стала гаснуть раньше чем до замены, а стоял оригинальный.

У мене подібний ефект але із різницею, що при оригінальному фільтрі лампочка після вимкнення ще одноразово короткочасно підморгувала. Підозріваю, що фільтр вже був забитий і спрацьовував перепускний клапан. Отож вважаю хорошою ідеєю заміну фільтра додатково проводити між замінами масла. http://forum.logan.ru/album/displayimag … fullsize=1

0

483

Вчера прошел ТО-2 на КА, 7500км с прошлого ТО, год спустя. Сделал стандартную процедуру: масло-фильтры, долили охлаждайки, без замены свеч. Плюс регулировка схождения и "процедура проверки углов установки колес". В сумме завесило на 870 грн, из них порядка 150 за последние две процедурки.

Ну и так, оффтоп. smile Обратился по старой болячке - периодически гасла лампа подсветки на панели вентиляции - заменили лампочку (со слов приемщика "там за лампочку 6 грн, поменяем..."). А вот работа по замене потянула на 110. shok Ну и случай типа негарантийный, все свободны. nose_eat

MCV Laureate 1.6
  0

484

mike_r написав:

А вот работа по замене потянула на 110.

offtopic Да ребята, пора вспоминать времена, когда Земля была маленьким огненым шариком и автомобилисты знали свои машины до последнего болтика...

МB Sprinter 515 2007
  0

485

Less
Дык, знал бы, что это так "сложно", забил бы или поменял сам. С этим как раз проблем нет. smile

MCV Laureate 1.6
  0

486 Відредаговано Less (2009-05-08 15:05:02)

Есть неплохая литература по ремонту и обслуживанию Логана

МB Sprinter 515 2007
  0

487

Сьогодні проходив ТО-1 на ЮРК у ЛЬвові.По пробігу 13240 , але вже рік підходить, і при тому почало активно маслом потіти на кришці ГРМ (хоча потіння почало появлятись ще з 1500км але слабенько) ще й сигналка заглючила-почало при постановці-знятті з охорони запобіжник вибивати.От щоб декілька раз не їхати і все одним махом.Після такого набору відіслали мене погуляти на 4години.Прийшовши через 4г. застав ще електрика за ремонтом сигналки.В результаті:
-по сигналці замінили один електрозамок дверей бо заклинив(робота і замок по гарантії бо в них ставив)
-по герметизації замінили сальник,шестерню маслонасоса,ремінь(по гарантії)
-по ТО поміняли масло,масляний і повітряний фільтр,шайбу пробки(свічки не міняли)
Ітого ціни: Олива Elf 5W40       221.00
                 фільтр оливи            75.00
                 фільтр повітря          62.00
                 шайба пробки            9.00
                                               367.00

Роботи:      заміна фільтра пов.   15.00
                 То автомобіля          100.00
                                                115.00
Думав буде дорожче, взагалі сервісом задоволений є якісь зміни до кращого.Машин взагалі немає на сервісі,може тепер боротьба за клієнта буде.

0

488

25.05.09 прошел ТО-1 на Скляр-авто в Горловке. Цены бюджетные. Внешний фильтр был чистым (пробег 6150, 1 год).Продули не меняли. Общий счет с учетос дисконта (брал здесь же): 455 грн. Свечи не меняли и даже не заикались о их замене. Доволен, что уложился в свою смету.

0

489

02.06.09 пройшов ТО 1  14500км на Славекс-Авто м.Рівне. 761 грн. Сервісом задоволений, щей дисконтну карту отримав plus

0

490

11 тыс. пробег собираюсь проходить ТО1, на Сингле предварительно сказали 870грн, подскажите как со свечами зажигания быть, менять или нет, в двух словах, бензин на 90 процентов с одной заправки, на качество не жалуюсь. еще можно конечно 1,5 месяца поездить, но впереди лето, море и т.д. вроде как охота пройти ТО чтоб не мучали сомнения в дороге.

Dacia Logan 90L, 2008, 1.4 ambiance, ГУР, графитовый металлик, ГБО-4 КМЕ
  0

491

Юджин написав:

подскажите как со свечами

См.как написано в серв книжке.

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

492

Кто в курсе сколько стоит на данный момент ТО-4 (60тыс)? машина без гура и кондея.

DACIA Logan Ambiance 1.4 (продан).Daewoo matiz 0.8L AT- (Продан).
Ravon R2 Elegant AT. PEUGEOT 308 (T9) 2.0 HDi
  0

493

muha написав:

сколько стоит на данный момент ТО-4 (60тыс)? машина без гура и кондея.

1750грн.

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

494

Спасибо. Звонил на А.М. сказали 1900 с хвостиком (без скидки).

DACIA Logan Ambiance 1.4 (продан).Daewoo matiz 0.8L AT- (Продан).
Ravon R2 Elegant AT. PEUGEOT 308 (T9) 2.0 HDi
  0

495

Юджин написав:

подскажите как со свечами зажигания быть, менять или нет,

я не міняв, проходили до слідуючого ТО, проблем з запуском не було, якшо знаєш шо бензус нормальний хай собі стоять,  в французів їх взагалі на 30 тис міняють

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

496

Подскажите, есть ли смысл делать компюьтерную диагностику, которую навязывают при прохождении ТО на сервисе, помогла ли кому такая проедура, а то 60 грн. отдавать - стоит ли dntknw

Logan Prestig 1.6, серая комета+парктроник был
Toyota Avensis 1.8 АТ есть!!!
  0

497

Alex_ck написав:

Подскажите, есть ли смысл делать компюьтерную диагностику, которую навязывают при прохождении ТО на сервисе, помогла ли кому такая проедура, а то 60 грн. отдавать - стоит ли dntknw

Я б 60 гр дав за діагностику, на душі було б спокійніше, оскільки я простий водій і не дуже розбераюсь в машинах. От недавно робив діагностику ходової за 30 гр.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

498

Yeka написав:
muha написав:

сколько стоит на данный момент ТО-4 (60тыс)? машина без гура и кондея.

1750грн.

Самому скоро проходить... А че цена такая безумная?

DACIA Logan 1.4 MPI Base, comet gray.
Panasonic GS400, Nikon D80, снимаю свадьбы, юбилеи и т.п. Обращайтесь...
  0

499 Відредаговано Дядя Федор (2009-06-26 00:23:51)

Shatll75 написав:

ТО-4 (60тыс)? машина без гура и кондея.
1750грн.

Самому скоро проходить... А че цена такая безумная?

Дык работы много и материалу.... Я бы рекомендовал еще и помпу сменить паровозиком, а это плюс еще много денег... Но надо, потому как еще шесть по десять тыщ помпа наврят сдюжит и тоды по новой ремни менять прийдется...

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

500

YekaА замена охл.жидкости и тормозной только ,можно ?и сколько стоит процедура?

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0