1

Тема: Хотів сандерік а отримав кімо

Ну що тут скажеш,я і сам не чикав що таке можливо але сталося так що підзбирали грошей для дружини на авто. Націлились на сандеро,так як до власного логана претензій взагалі ніяких(пробіг 70 тис.) Однак криза внесла свої корективи g_hosp  і  тепер в сімї появиться китайчик. Останньою краплею стало те що коли прийшов в салон менеджер сказав-з завтрішнього дня авто дорожчають на 10-15 процентів  censored . Встиг взяти по старій ціні 57366 гр.  Забераю авто в середу,як заберу обовязково відпишусь.

0

2

Re: Хотів сандерік а отримав кімо

Давай, интересно узнать впечатления.
Год назад вокруг Кимо была очень большая шумиха, все пророчили ему стать бестселлером. cool

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

3 Відредаговано Дядя Федор (2009-01-16 02:07:33)

larik написав:

і  тепер в сімї появиться китайчик..

На КІМО і я поглядаю нині як на друге авто. Хоча тільки но вони з"явились в наших автосалонах, одразу звернув увагу на невеличкий, але просторий, приємний автомобільчик з максимально можливою для бюджетника комплектацією, та за дійсно адекватні, а може трошки дешевше ніж адекватні гроші..... В ту пору вже йшов процес підбору другого авто, але не активно, бо в дружини було на чому їздити... Хоча, якби не тавро зрооблено в Китаї, може одразу б і купили КІМО.   
  Йшов час, з"явився Сандеро і КІМО відійшла (шов) на другий план... Тільки но ознайомився з матеріалами за нове авто, загорівся бажанням придбати Сандеро, але коли подивився на авто з близька, та обрахували  вартість обраної комплектації вирішив, що занадто багато грошей за Сандеро просять.  Це було ще в докризову пору... Почали з дружиною інші варіанти розглядати. Сподобався Сід, тай ціною він був дешевше Сандеро... Але не все склалося як гадалося, тому час було втрачено, продавці авто оговталися від нокауту тотального падіння продажів і ціни поповзли в гору....
І зараз малютка "КІМО", не знаю він чи вона, знову очолює тендер на місце другого авто.
Тому, як буде можливість, поділіться враженнями та досвідом експлуатації цього авто. З форуму КІМОводів поки що путнього враження скласти не вдається... А тут буде з чим порівняти. І як КІМО виявиться хоч на "слабеньку трієчку" по відношенню до Логана то таку машинку можна брати ( Каліну не хочеться, не внушаєт)...
PS Поздоровляю з придбанням та доброго путі!!!

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

4 Відредаговано larik (2009-01-16 19:30:52)

Дядя Федор написав:

PS Поздоровляю з придбанням та доброго путі!!!

Дякую за привітання  storstark  Порівняння з логаном звичайно буде досить умовним бо авто різного класу але мені і самому цікаво буде порівняти.Тим більше є невиличкий досвід їзди на китайцях(в тестя чері амулет який доречі як на мене програє логану в одні ворота практично по всіх параметрах)

0

5

larik написав:

в тестя чері амулет який доречі як на мене програє логану в одні ворота практично по всіх параметрах

Да и надо привыкать, что стоит Амулет минимум в два раза дешевле Логана.

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

6

larik написав:

в тестя чері амулет який доречі як на мене програє логану в одні ворота практично по всіх параметрах

Юзав той амулет -- дуже не сподобався!  sad

0

7

Ждемс фото и первых впечатлений!

0

8

Нарешті забрав машину  tbsenile  Відразу поставив зимову ризину,купив коврики.Так що цілий вечір прийшлось на ній поїздити.Перші враження в принципі позитивні.Почну з того що сподобалось найбільше-це гальмівна система,ніякого дискомфорту після логана на відчув.Для порівняння -як перший раз їхав на амулеті машина відразу після дотику до педалі сильна клювала носом.Шумоізоляція вже присутня,скажем так тихіша за амулет і ВАЗи але звичайно не ідеальна.Посадка водія як на мене трошки зависока.За кермом впринципі можна влаштуватись більш менш нормально.При моїх габаритах  ріст 190 це досить нормально,є багато авто в які я взагалі не влажу tease .За динаміку напишу пізніше,більше 80 на разі не їхав.Гарно гріє пічка,не гірше чим в нас в логані.Ходова жорсткіша чим в логані.Запах практично відсутній.Салон не скрипить. Радує звичайно повний електропакет,парктронік і т.д Основне як це все довго прослужить. Як для міського невиличкого авто враження поки що позитивні.Фото виложу обовязково.

0

9

Смеюсь... сильно смеюсь с китайских авто... (впечатления 2007 года)
Молчу, внимательно прислушиваюсь, но покупаю испытанное временем...  (2008 год)
Их продажи затмили всех, а народ и есть мерило! (2009 год)
...
Неужели машины выпускают не только в Китае?!... (201* год)

Езжу как могу... crazy_pilot
  0

10

Вітайте з першими маленькими піпецами, №1 підклинила коробка коли дружина переключала з задньої на першу,усунув сам,посадив жінку в машину щоб вижимала щеплення і пробувала вибити передачу,а сам тим часом розкачував машину,потратив біля 3-х 5-ти хв.Глюк №2 при першому приморозку заклинила кришка яка відкриває бак(відкривається тросиком з салону.)Це звичайно дрібниці,але насторожує.

0

11 Відредаговано Yeka (2009-01-31 22:08:15)

larik написав:

підклинила коробка

-у сотрудника,на 10,коробка заклинила наглухо при пробеге 400км-с бокса вытаскивали волоком,до эвакуатора.

larik написав:

при першому приморозку заклинила кришка яка відкриває бак

На Мегане стоит эл.замок крышки бака-если протрахал после мойки и не высушил можно смело ждать гостей-нэ пэрэймайся.

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

12

larik
Пусть это будут две самых сложных трабла за весь век авта lol1 !

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

13

larik написав:

Глюк №2 при першому приморозку заклинила кришка яка відкриває бак

У Логана такое тоже бывает часто, хоть открывается и ключом  censored

Лень - это универсальное средство защиты человека от бесполезного труда.

14

Кельт написав:
larik написав:

Глюк №2 при першому приморозку заклинила кришка яка відкриває бак

У Логана такое тоже бывает часто, хоть открывается и ключом  censored

Не знаю про нашу машинку, но на Кангу такое видел. Чувак приехал на СТО на поллитре бензина и с наглухо примерзшей крышкой.

0

15

Демьян написав:

приехал на СТО на поллитре бензина и с наглухо примерзшей крышкой

А что, теплой водой нельзя окатить?

Dacia Logan Ambiance 1.4 був.
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
  0

16

Doc написав:
Демьян написав:

приехал на СТО на поллитре бензина и с наглухо примерзшей крышкой

А что, теплой водой нельзя окатить?

не знаю, как у Вас, но в Харькове кипяточек с СТО часто дехнев стоит....  sad  sad  hmm
А там принцип такой же, как и у нас, на ключе, вот его-то он и не мог пробить из-за обленденения внутри замка крышки лючка бензобака. СТОшники, сказали, что можно конечно и нагреть, но тогда не исключено "умирание" иммобилайзера.
А вот с теплой водичкой "просто так" в Харькове уже проблемы... sad

0

17

Я когда у меня дверной замок обледенел ключ грел. Но у меня дубликат был. Его и нагревал.

Dacia Logan Ambiance 1.4 був.
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
  0

18

Doc написав:

Я когда у меня дверной замок обледенел ключ грел. Но у меня дубликат был. Его и нагревал.

как хорошо когда есть центральный замок включая и багажник   smile
я ключом за год эксплуатации машины только пару раз открывал дверь и багажник, так ради того чтобы убедиться что все работает

Logan 1.4 Laureate + кондей _ Бортовик тут
ненавижу наш автодор
  0

19

Antuan написав:

как хорошо когда есть центральный замок включая и багажник   
я ключом за год эксплуатации машины только пару раз открывал дверь и багажник, так ради того чтобы убедиться что все работает

Эт точно! Правда мне разок пришлось ключиком открывать - забыл габарит на ночь выключить fool, пришлось ключем отпирать и просить прикурить. Важно не забывать каждые 15 тис замочки силиконом мазать g_hosp , вот тогда они точно не подведут ни в холод, ни в жару!

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

20

Трохи заспокоїли  storstark У мене такого ні в логані ні в попередній машині (ваз08) не було навіть близько.

0

21 Відредаговано larik (2009-05-16 19:16:50)

Поки що як не дивно їздит  big_smile  Скоро перше ТО.Поки що єдиний мінус це розхід, хоче тівльки 95-й,не економніша за логан однозначно.
Ну і по дрібницях(хоч це як для кого) кондиціонер охолоджує машину слабше ніж в логані десь так напололвину,шумоізоляція середня ,десь як в наших машинках(логанах) а може і трохи слабше,але не сильно.Плавність ходу(комфорт підвіски) не супер,на мілких ямах десь як у нас а от на більших повний п...
Таке враження що амартизатор пішов спати,однак радує що поки ні один не потік.

0

22

Сколько на одометре?

0

23

Демьян написав:

Сколько на одометре?

Майже дві

0

24

larik написав:
Демьян написав:

Сколько на одометре?

Майже дві

Стоп, а какая у Кимо периодичность ТО?  dntknw

0

25

я так понимаю речь идет о 0-ТО?

Dacia LOGAN 1.4MPI Base (в прошлом), Fiat Linea 1.4.77 Active (в прошлом), Kia Soul 1.6 Mid (ГБО).
---------------------------------------------------------------
Не стоит ездить быстрее, чем летает твой ангел-хранитель
  0