Re: "... служба и опасна и трудна... Или "рука руку..."
Дядя Федор согласен с тобой на 100%
но это реалии нашей страны под названием Гондурас
ненавижу наш автодор
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → "... служба и опасна и трудна... Или "рука руку..."
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Дядя Федор согласен с тобой на 100%
но это реалии нашей страны под названием Гондурас
Клятва Гиппократа в рамочке над моим столом висит. И часто её читать даю, кто вдруг о ней вспомнит.
А то, что среди нашего брата есть не очень компетентные- согласен. Но они есть везде. Наша некомпетентность конечно не чета другим.
Как бы хотелось просто заниматься делом, которого ты фанат, хотелось бы, чтоб ГАИшник не смотрел на тебя как на "дойную корову". Слесаря разного рода не пытались делать все абы как, продавцы - смотря в глаза не обвешивали. А самое главное - основные наши бюджетники - депутаты наши - ну хоть что-то для народа сделали.
депутаты наши - ну хоть что-то для народа сделали.
интересно а что они именно для народа сделали?
Самые богатенькие среди врачей это онкологи. И при коммунистах хорошие врачи жили ,не тужили.Врачей всегда уважали и благодарили за спасение.А вот чего менты у нас так кучеряво живут,непонятно,точнее очень всё понятно.
Хотелось бы, чтоб они хоть что-то сделали для народа.
други, решили пощекотать друг другу нервы?
Смотрите мне тут - а то могу и молнией бабахнуть - и Doc потом до кучи не соберет !
А все-таки ДЯДІ ФЕДОРУ
Медицина в нас "дере" де тільки може. І сам звертався в поліклініку в Києві, і рідні мої в області не Київській - всюди медикам треба доплочувати додатково. Зрозуміло, що їм важко, зарплата мала, але ж і до них люди звертаються не з повними карманами грошей. За себе - ладно - жалуватись небуду (хоча зараз з дружиною готуючись стати батьками, взнаєм ціни в пологових будинках Києва - так заявили нам 800уо - і це старт, допи додатково ), а от БАТЬКІВ наших ображають: не всі живуть в Києві та отримують достойну зарплату - деякі пропрацювавши по 25 років на колись потужних, важливих і секретних заводах, зараз тримаються і цінять роботу де отримують зарплату 500...600грн!!! І приходячи до цих "медиків" в поліклініку, яку, доречі, збудував той же завод - вимушені "шукати до них підхід", платити майже за все!!!
Розумію - держава, часи такі... - але ж совість, повага має бути!!! Грошей завжди мало буде - така природа людська (і не тільки українська).
Как бы хотелось просто заниматься делом, которого ты фанат, хотелось бы, чтоб ГАИшник не смотрел на тебя как на "дойную корову". Слесаря разного рода не пытались делать все абы как, продавцы - смотря в глаза не обвешивали. А самое главное - основные наши бюджетники - депутаты наши - ну хоть что-то для народа сделали.
Головне шоб ви "медики" на людину, яка приходить до вас з біллю за допомогою, не дивились як на "дойную корову". А так буває часто.......Від вас життя, здоров'я залежить!!! А коли обважать на 50гр сиру вижити можна - хоча згоден - це не норма.
Треба більше грошей, в Європі дуже добре? - вперед :"заграница вам поможет" - може....... (в Данії, доречі, страйкували недавно медпрацівники, але хабарів небрали!).
Знаю медпрацівників з України, Білорусії - працюють по спеціальності в тій же Данії - змогли, пробились - вас манить їхній успіх??? Робіть свій вибір!
ДЯДІ ФЕДОРУ
А коли обважать на 50гр сиру вижити можна - хоча згоден - це не норма.
Ну да. Спочатку 50 гр. сиру, потім 1 кг м'яса. З малого все починаєтся.
Треба більше грошей, в Європі дуже добре? - вперед :"заграница вам поможет" - може.......
А хто що каже про Европу? Заробітня плата там дійсно вища, але я хочу жити і працювати тут, в Україні! І, доречі, хочу жити не гірше, ніж коллеги за кордоном. З такою постановою питання в нас не лишиться ні одного грамотного лікаря - всі за довгим рублем потягнуться.
І не всі можуть на власний хліб перейти. До того є об'єктивні і суб'єктивні причини. Візьму себе: головний мій робочий інструмент - ангіограф. На Черкаську область з її мільонним населення потреба становить 1 ангіграф, яки вже є. Крім того, щоб займатись тим, щим я займаюсь в себе потрібна клініка(!). Потрібен штат, реанімація, допоміжні служби... Хтось з форумчан позичить мені 5-10 мільонів еврів?
І не у всих є хист до самостійної праці Навіть якщо людина талановитий лікар не факт, що ставши на власний шлях в неї щось вийде.
Головне шоб ви "медики" на людину, яка приходить до вас з біллю за допомогою, не дивились як на "дойную корову".
Нажаль і в банках, і на СТО, і в школах, і в магазинах, і барах-ресторанах, і в дитсадках, і всюди(!) на нас дивляться саме так. "Товар - гроші".
А ніхто не подумав, чому в тій самій Америці медицина в основном платна? А чому в Англії, де майже 100% медицини державної дефіцит кадрів? Чому в Україні найвища серед країн Европи і навіть европейської частини СНД смертність від серцево-судинних захворювань? Всьому вина - гроші! Колись давно, один видатний лікар сказав "Медицина заканчиваеться там, где начинаеться коммерция". 100% правда!!! Але наразі ніде в світі медицини немає. Бо в одних (багатих) країнах в першу чергу треба мати страховку, щоб лікуватись, а в таких, як наша - гроші, щоб лікуватись. Це сумно. І не наша вина, що люди не мають кошти на лікування рівня міжнародних стандартів. Хоча наші депутати прекрасно розуміють, що лікування річ затратна. Тому бюджет Феофанії вище, ніж бюджет всіх(!) районних, міських і сільських лікарень разом узятих.
ціни в пологових будинках Києва - так заявили нам 800уо - і це старт, допи додатково
можу сказати,, що Київ - то окрема тема. І ситуацію в Києві не слід переносити на всю медицину України. Що малось на увазі "старт"? Це хабар, чи може на мед.забезпечення? Коли ми йшли на цесарський розтин, то всі ліки я також купляв, не зважаючи на те, що я працював там. І після виписки дав конверт, як подяку за гарну роботу. Але не таку сумму звісно.
готуючись стати батьками
Дай Боже, щоб все у вас було гаразд. І поменьше спілкуватись з нами (лікарями)!
P.S. Я не "за" хабарників в медицині. Ніколи не вимагав гроші наперед і ніколи не вимагав грошей взагалі. Але якщо після зробленої гарно роботи хтось скаже "дякую" буду вдячний.
P.S. Взагалі то тема з міліціянтів починалась, а плавно перейшла на медиків. Мабудь міліції на форумі нема. Або мовчки роблять свою справу...
DocНе переймайся! Это стереотипы совковые про доброго доктора Айболита! Медицина уже это бизнес просто ,как и ритуальные услуги,кто так и не долечился
Медицина уже это бизнес просто
Только чего стоят анализы. За 1 анализ завернули 1050грн.
Я не "за" хабарників в медицині. Ніколи не вимагав гроші наперед і ніколи не вимагав грошей взагалі. Але якщо після зробленої гарно роботи хтось скаже "дякую" буду вдячний.
Нічого проти такого підходу немаю - навіть ЗА!
просто треба дивитись по ситуації
про медицину Європи знаю не з розповідей - коли дружині операцію робили, ми не платили жодної копійки: страховка! коли мазь чи пігулки виписували - інша справа - купляли в аптеці. Страховка - це ж і є податки, які ми там сплачували (частину з яких, доречі, могли повернути після від'їзду, але система працює у них навіть для нас - податки витрачаються на нас же, а не на "феофанії")
Але ж наші БАТЬКИ теж заслуговують на негіршу страховку - вони теж сплачували і сплачують податки! Вони ж невинні що зараз такі умови (депутати і інші слуги народу влаштовують своїм кланам сите існування). Розумію, що наша держава несильно переймається всіми нами і нашими страховками, що медики немають бути альтруїстами-героями: у них теж є сім'ї, але й перегинати теж нетреба. Ми - діти - помагаємо як можемо БАТЬКАМ (і не тільки через податки), але ж ми не депутати... Та й не всі БАТЬКИ згодні приймати допомогу від дітей, бо самі працювали і будували не для цього.
Образити вас нехотів - Doc, в свій час повернувся сюди з тої ситості і упорядкованості і хочу жити, працювати вдома негірше і краще ніж було там.
Система, менталітет, у сусіда машина краща.........
Дай Боже, щоб все у вас було гаразд. І поменьше спілкуватись з нами (лікарями)! - дякую і вам всіх гараздів і всього доброго.
Только чего стоят анализы. За 1 анализ завернули 1050грн.
Наверняка не общий анализ крови. Поверьте, себестоимость некоторых анализов достигает астрономических сум!!!
Faustpatron
![]()
не хлібом єдиним...
Всі ми люди але лікарі це щось інше, немають вони права на помилку, не мають працювати за мзду, і справа не у зарплаті, а у тому повинна бути психологія, що повинні віддаватися роботі, пацієнтам а винагорода, що я (ми, ти ви) встав і пішов, що своїми руками чудо сотворив. Ось
Колєго!
Faustpatron написав:Хотите денег? Идите в вольное плаванье, открывайте свой бизнес, и будет у вас голова болеть, каждый день, где клиентов привлечь, как с сотрудниками рассчитаться, как за аренду офиса заплатить, как конкурентов переплюнуть, про налоги просто молчу....и НИКАКИХ гарантий, ни социальных, ни финансовых, но и иметь будете тогда уже не «бюджетные деньги».
Я бы добавил к списку проблем (или нюансов...) малого, среднего..., да и крупного бизнеса еще и "бюджетников", которые "тоже хотят ездить на авто" и очень активно того добиваются от тех, кто не пожелал, подобно паразиту, "добывать прибавок к жалованию" с активной, деятельной части Граждан, что создают Нац. продукт, рабочие места..., и платят межи прочего официальное жалование "бюджетникам"...
Faustpatron написав:А башляют пофакту люди, больные люди, у которых выбора нет, которым или спонсировать «бесплатную» медицину или сдохнуть, потому что как не забашляешь, то харпотой своей захлебнешься на больничной койке, а к тебе не то что доктор, медсестра не подойдет.
Касаемо медиков... Никто не мешает покинуть плохо оплачиваемую "Государеву службу" и идти в частные клиники или создавать свои!!! Но коль по причине м-м-м... по личным причинам, всеже избран путь служения в "государевой богодельне", то доить тех, кто нуждается в лечении и отбирать у больных последнее (а оно как правило так и есть...) на свой домик и новую машину... ПОДЛО!!! Таких лекарей надо бы дипломов лишать, практики и на вольные хлеба!!!!
И еще товарищи страждущие бюджетники... в мире так устроено, что рано или поздно получите вы прибавку заслуженную..., по делам воздастся! И может сложится, что и домика с машиной не захочетсмя, столь воздаяние будет соразмерным содеянному...
а ви для початку поцікавтеся. скільки треба дати хабарів і зібрати різних тупих справок, щоб відкрити мінімум свій кабінет
та й не треба всіх рівняти під одну лінійку. що без купюри у вашу сторону ніхто і не гляне... не кажу про здирництво, але якщо після зробленої роботи паціент хоче подякувати- чому ні? лікар теж має сімю, дітей і т.д. він вчився довго і нудно, щоб лікувати людей... і знали б ви, як за ту всю медицину ще й грають в усі можливі місця...
ну і на додаток- поєднання теми медиків і міліції...
В одній з лікарень нашого міста попередили всіх , що лікарня "в розробці" по питанню давання хабарів лікарям. А метрів так 50 від лікарні працюють валютчики, в яких самі менти міняють гроші...і ніхто нікого не ловить....
отака фігня... ну і хто більше шкодить державі?
Хто білшу шкоду заподіює Державі!? А що неприємніше, одиночний фурункул на правій чи на лівій ягодиці?
Хто білшу шкоду заподіює Державі!? А що неприємніше, одиночний фурункул на правій чи на лівій ягодиці?
...мабуть якщо він в голові, як у більшості політиків...
Сегодня, уж не помню от чего, просматривал материалы за Гондурас... В принципе есть много, в том чимле и численность вооруженных сил, вооружений... Решил глянуть как у нас с тем дела....
Первое чего увидел так это то,, что похоже Президент к войне готовиться стал... http://www.ua-today.com/modules/myartic … 21447.html Но то пока не сильно тревожная новость... На сегодня численность ВС Украины 184 тыщи человек, из них вояк 129,5 тыщ... Что в принципе "пляшет" с соответствующим ЗУ (191000 лимит)
Но в процессе решил узнать сколь же у нас милициянтов... Потому как гляжу Луценко Внутренние войска вздумал увеличить по численности (данных о количестве штыков на сегодняшний день не нашел)... Интересно с кем Министр ВД воевать собрался?! Президент понятно, Гарант, Верховный и т.п. Но Луценко то зачем ВВ растить, вроде пока волнений или контреволюционных мятежей вооруженных не встречается... И предпосылок явных к тому нет...
А нука думаю сколь же милициянтов у нас покой граждан бдят.... Инфы свежей нет (как минимум не нашел....)... Только статья http://news.liga.net/news/N0124302.html от 13.12.2001.... Где предлагается численность МВД в размере 386,6 тис человек (это без ВВ)!!!! э, гляну ка я в ЗУ за численность и структуру МВД (граничную), решил и обратился к исканиям... И чего вышло...., просто несколько озадачило... 324,4 тищи из них рядовых и начальствующих 240200 человек!!!!!!!!! К тому на 2005 год еще 32700 человек вояк внутренних войск!!! В общем и целом 272 900 штыков бдят за покой народный!!!! Или более чем в два раза численность милицаев больше численности тех, кто от внешней агрессии призван народ защитить!!!!!!!!
Вот и призадумался с какой стороны "петошок", что на "спице" властных покоев службу несет, врага ждет!!!!
Эх медицина и специалисты из поликлиник, разогнать вас всех грязной тряпкой, чтоб народ не калечили, а ресурс высвободившийся употребить для оплаты реальным спецам, да на обородование требуемое.
Как говорил мой одногрупник:"Когда подумаю, какой я инженер, страшно к доктору идти".
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → "... служба и опасна и трудна... Или "рука руку..."
Згенеровано за 0.197 секунд(и), виконано 93 запитів