Тема: Проблеми з шинами та дискамирі
Відповідної теми незнайшов тому вирішив розпочати нову.
Проблема полягає в тому що СПУСКАЄ КОЛЕСО
Проблема банальна але я навіть незнаю що думати.
Історія така: весною десь в квітні замінив зимову резину на штатню літню (барум), поїздив два тижні щоб впевнитися що все нормально, накачав передні колеса газом - нітроазот (щось типу того, такі червоні апарати, перше викачують воздух, потім накачують газ, робив ці процедури на томуж шиномонтажі що й завжди).
десь через три тижні замітив що незначно тягне руль вправо, подивився а переднє праве колесо приспущене, я на томуж сервісі його перевірив - нічого не знайшли і просто підкачали газом. Десь через тиждень знову теж саме. Я поїхав на інший шиномонтаж - там тоже нічого не знайшли.
Через три тижні знову підспустило. Знову поїхав на інший сервіс, там майстер довго матюкався, не міг зняти резину з диска, вона ніби приклеїлася до ного. І всю проблему списав на те що через погано промазану резину при монтажі могла статися така фігня. Він все гарно почистив, промазав, перевірив, збортував.
Але пройшло три тижні і колесо знову спускає.
Підкачувати щотижня це не варіант, а на всіх сервісах тільки розводять руками
Що ще може бути???
П.С. золотнік не спускає, сосок теж не пропускає, колесо перевіряли під водою дуже ретельно (був при цьому присутнім) накачуючи від 1,5 атмосфери до 3,5 атмосфери
музика підвищує продуктивність праці на 20%