Re: <| Автозвук своими силами |>
на альп 9855р або 9887р
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Автозвук → <| Автозвук своими силами |>
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
на альп 9855р або 9887р
В мене 7998 дуже навіть пристойний апарат
Navariec
ні хто і не спорить, аналоговий звук, машина яка в свій час коштувала многіе долареси
В мене 7998 дуже навіть пристойний апарат
Кто такой? Почему не знаю?
давно було діло, таких нових зараз не має, Less верхня лінійка альпів
в альпів 9880,9882,9884,9886- апарати середньої лінійки, по звуку одинакові, відрізняються тільки модними штучками, верхня лінійка-з вбудованим процесором 9833, 9835, 9855, 9887
Є велика проблемка з цим апаратом, я маю ще старенький альпанівський челенджер, і ніде не можу найти до них шнур.
Може в когось завалявся випадково
Navariec
Попробуй спросить на звук.орг.юа.
Вот еще пару фоток процесса установки уся.
Треба буде собі попробувати усь запхати під сідушку
А где сейчас установлен или его нет вобще?
Navariec в нас під передньою сідухою купа місця, практично любий усь можна запхати
Less зараз в багажнику, разом з сабом, але саб в планах має переміститися в задню полку.
Ніяк не має часу та натхнення
Вот вечерком межблоки с женой сплели, пока что разници в звуке с обычными китайскими проводами я не обнаружил, возможно из-за низкого качества домашней аппаратуры.
Less а які переваги встановлення уся під сідушками
крім того що проводи треба коротші
Navariec
Пока не знаю .
Поставил туда, где было единственное свободное место - в семиместной МСВ для уся, кроме как под сидением, места нету ВООБЩЕ!
на потолке мнего места и не кому не мешает
RVS
Да оно то так, но с зади я порой в уровень крыши гружу и пасижири там ездят, спереди тоже стремно - острые углы усилителя возле башки, а недай Бог чего, сам потом себя винить буду, если буду...
Зрозуміло, щось зразу не грозумів що в тебе МСВ.
У мене в найближчих планах заміна лінійок та акустичних проводів, то мождиво є сенс собі тоже під сідушку поставити.
П.С. за рахунок коротших проводів економія хороша получається. Але проблєм збільшується
Але проблєм збільшується
А какие проблемы?
Потрібно робити підставку. І крім того щоб вона була захищена від ніг задніх пасажирів.
П.С. але я так само робив фальш панель за задньою сідушкою, то напевно і це зроблю
Сегодня прикупил 5 листов Бимаст Бомб, тяжелая штука. Буду вибрить перегородку моторного отсека и пол под ним, сколько материала хватит. Снятие торпеды неизбежно
Действуй, я так к торпеде и не притронулся.
Успехов в столь не простом деле.
усилители потому и делают такими красивыми, чтобы вид всей этой прелести вызывал удовольствие. Это я про установку усей под сидушки.
Прошу прощения, если пропустил, но нигде не нашел отчета о шумке передних дверей. Желательно с фото. В идеале - еще и сзготовлением подиумов. Если такого отчета еще нет, но кто-то это делал - огромная просьба пополнить сокровищницу клубного оптыа и рассказать как он это сделал.
усилители потому и делают такими красивыми, чтобы вид всей этой прелести вызывал удовольствие. Это я про установку усей под сидушки.
Нету в МСВ места под уси на виду , ну нету и все тут
Прошу прощения, если пропустил, но нигде не нашел отчета о шумке передних дверей. Желательно с фото. В идеале - еще и сзготовлением подиумов.
В этой же теме 4 страница: вот. Подиумы пока не делал.
Ось тут Побудова аудіо системи в автомобілі Logan дуже докладно все написано
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 16 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Автозвук → <| Автозвук своими силами |>
Згенеровано за 0.124 секунд(и), виконано 91 запитів