Re: Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Україні
якщо до кінця наступного тижня не назбирається чоловік 50, нема змісту навіть починати щось організовувати
такої кількості навряд чи буде... це дуже оптимістична цифра.
Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Україні
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
якщо до кінця наступного тижня не назбирається чоловік 50, нема змісту навіть починати щось організовувати
звони пересечёмся
не вопрос
smyk написав:якщо до кінця наступного тижня не назбирається чоловік 50, нема змісту навіть починати щось організовувати
Да, скорее всего реально соберется около 30 человек...Но, будем надеятся на ОЧень большую компанию
Ага! Ну как вы тут без меня?
Что вам сказать, друзья, если во Львове будет хоть половина того что предложил smyk - едем однозначно, расстояние - ничто, компанмя друзей и праздник - все!
за місто Лева!
Да, скорее всего реально соберется около 30 человек
Нехай навіть так, але в одному місті, і не просто тих хто віддав голос за місто, а хто реально зможе приїхати. Тобто, щоб бажання співпали з можливостями
К огромному сожалению не получится в этом году приехать
Я бы тоже с удовольствием, но этот долбаный кризис лишил работы
И рад бы,но далёка и непотяну
проголосовала за Киев, если что - Умань тоже не вопрос. Во Львов машиной не поеду ... да и 11 числа меня никто с работы не отпустит ... банк, как никак ... ехать поездом с пятницы на субботу ... а есть ли в этом смысл?
Мечта посмотреть Львов но пока не уверен поеду ли
Кредит высасывает почти все. Дальше Киева никак.
Я бы тоже поехал во Львов с учетом того, что вообще там не был, и не видел этот город, а как хочса, только вот по деньгам боюсь не вложусь grater, а кататься я люблю
Олександре, особисто я зобов'язуюсь полегшити тобі видатки на бензин на 100 км дороги -- 50 грн. сума, котра, з одного боку, мене зовсім не обтяжить, і, з другого боку, ти не будеш відчувати себе чимось мені зобов'язаним із-за такої невеликої суми. Але Луганськ таки далеченько -- може ще пару чоловік підтримає тебе (разом ми -- сила!). -- У такому випадку ти приїхав би до Львова?
P. S. Я таки за Львів...
Проголосовал за Львов, скорее всего поеду поездом и не один а с женой. Ребята, у меня жизнь сейчас то-же не сахар, но... третья годовщина Клуба да еще и во Львове - это будет незабываемое событие.
Дальше Киева никак.
Алексей! Землячок! Я буду ехать во Львов - присоединяйся. Место есть.
Пока-пока.
Друзі! Трохи накладка в мене виходить особистого характеру Доведеться перенести на один тиждень. Тобто, якщо у Львові, то графік святкувань зміщується на 1 тиждень (а саме):
18 вересня (п'ятниця)
- приїзд
- поселення
- піша екскурсія по місту
19 вересня (субота)
- курс контраварійного водіння із змаганнями і призами від дилера і спонсорів
- проїзд організованою колоною по місту з прапорами
- автоекскурсія в Страдч (30 км. від Львова), або Стільсько (35 км. від Львова)
- святковий банкет з конкурсами, призами і т. д.
20 вересня (неділя)
- сніданок
- збори
- прощання
- виїзд
Якщо в основі своїй підходить, тоді треба зайнятись організацією, а саме:
1. Бронювання житла
2. Організація місця для вечірки
3. Організація сценарію вечірки
4. Підготовка конкурсів
5. Пошук спонсорів для призів і часткового фінансування витрат
6. Організація автопрограми (підготовка майданчика, розробка плану навчання і заїздів)
7. Організація екскурсійних програм (по місту і на виїзді)
8. Оренда засобів зв'язку, навчання ведучих і замикаючих колони
9. Заявка в ДАІ на проходження колони у вихідний день по центру міста (в нас центральна частина закривається для автомобілів на святкові і вихідні дні)
10. Організація підтримки радіо, ТВ та преси
11. Друк наклейок на машини і номерів для змагань
12. І все, що не перечислене вище
Думаю, великої біди в цьому нема, тим більше, як кажуть в нас на Галичині, наперед святкувати ДН не можна
Жду что мы все и каждый не будем просто сидеть и ждать что кто то прийдет и сделает , а "я "приеду и с Вами проведу время ., а каждый внесет свою лепту в организацию ....
ЖДУ ПОДДЕРЖИКИ ОТ ВСЕХ,,,
Ти куди поділсь? Якщо святкування буде в Києві (голосування покаже реальну картину), то потрібна програма. І в будь-якому випадку я розраховую на вас з Кельтом як організаторів конкурсів
да и 11 числа меня никто с работы не отпустит ... банк, как никак ...
А ти в п'ятницю вечором на поїзд, в суботу зранку будеш у Львові. В неділю тебе хтось підгребе до Києва
Поїдеш, куди ти дінешся
Ти куди поділсь? Якщо святкування буде в Києві (голосування покаже реальну картину), то потрібна програма. І в будь-якому випадку я розраховую на вас з Кельтом як організаторів конкурсів
На вихідних , я в селі. Трохи взагалом зараз звіти здаю , занята..
Ми завжди , напоготові.Потрібно-зроблено.
Alex55 написал:
Миша, сколько км от Киева до Львова?
530 км.
564 км
Друзі! Трохи накладка в мене виходить особистого характеру Доведеться перенести на один тиждень. Тобто, якщо у Львові, то графік святкувань зміщується на 1 тиждень
Мне такое смещение еще лучше - не придется переносить давно запланированную работу с 15 на куда-то...
Ребята! Можно же кооперироваться. У Леши 7 мест МСВ, скинуться на бенз и амортизацию и ГОУ ту Лвов!
Сусанин
Очень хочется мотонуть во Львов, 5-ть мест в будет точно. Если кооперация состоится, можно попробовать....
smyk
Михайло, є попередня калькуляція вартості проживання, бенкетування, харчування, змагання і т. д. Дякую...
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Україні
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 90 запитів