Re: Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Україні
Крава
Дуже шкода
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Україні
У меня то-же не получится.
В связи с обстоятельствами поездка отменяется . Прости Миша Может в октябре приеду если примешь?
оце ще...........!
Может в октябре приеду если примешь?
Нэ вапрос! Ясно!
мдаа... я в шоці... нас хоть 10-ро буде ??? я спеціально відпустку на 10 днів беру !
Я уточню на рахунок себе - ми точно будемо з дружиною і малим, якщо мене не зашлють у відрядження!
Бюджет виглядає трохи завеликий, десь мені доведеться зекономити
knizhenko aleksandr
А сам то
мдаа... я в шоці... нас хоть 10-ро буде ??? я спеціально відпустку на 10 днів беру !
Сумніваюсь, що буде
Якщо ми будемо збиратись тільки в львівському форматі, то бюджет однозначно урізається.
300 грн. на автопрограму і по гривень 100-150 на пікнік з машини.
Тобто зайнята тільки субота.
9.00 - збір і виїзд на трасу в Стрий
14.00 - приїзд, закупи в супермаркеті
15.30 - пікнік з шашликом.
А ніхто не думав організувати одночасно святкування і у Львові, і у Києві!!!
А потім в телефонному, або відеорежимі привітати один одного!!
А так воно і буде, якщо хтось займеться організацією в Києві.
Шкода, але ми Львівяни мусимо щось організувати хоч для тих хто місцевий.
А потім в телефонному, або відеорежимі привітати один одного!!
Собраться каждый в своем городе (несколько областных центров - Одесса, Донецк, Днепр, Львов, Киев...) Устроить местную программу, взять нотик с веб-камерой и вай-фай, и устроить видео-конференцию!
Ірина - mirua мне нравится идея!
Ідея то хороша, але щось я не бачу щоб її хтось підтримував!!!
Щоб щось робити хотя б у Києві потібно знати - хто буде присутній, і хто буде для цього щось робити, скільки грошей з бюджету сім*ї готові потратити і яку програму хотіли б?!
Пропозиції є, але поки що нема для кого їх озвучувати...
Ідея то хороша, але щось я не бачу щоб її хтось підтримував!!!
Щоб щось робити хотя б у Києві потібно знати - хто буде присутній, і хто буде для цього щось робити, скільки грошей з бюджету сім*ї готові потратити і яку програму хотіли б?!
Пропозиції є, але поки що нема для кого їх озвучувати...
Ну так створюйте тему, де буде список і програма по Києву. І взагалі, десь пропала автор теми
Миледи Ангел написав:мдаа... я в шоці... нас хоть 10-ро буде ??? я спеціально відпустку на 10 днів беру !
Сумніваюсь, що буде
Да... если не будет хотя бы 20 человек, то и нам тогда не стоит в такую даль ехать...
Пора, наверное, о Киеве задуматься... А так во Львов хотелось...
Вносите и меня в красный список. В это времья буду в Винницкой обл.
Да что ж такое, праздник разваливается просто на глазах!
Демьян
Нічого не розвалюється. Просто не відбудеться святкування у Львові. Вірніше, відбудеться, але в кулуарному львівському товаристві
Київський оргкомітет повинен мобілізуватися і організувати свято в Києві.
Демьян
Нічого не розвалюється. Просто не відбудеться святкування у Львові. Вірніше, відбудеться, але в кулуарному львівському товаристві
Київський оргкомітет повинен мобілізуватися і організувати свято в Києві.
Харьковский - в Харькове, Одесский - в Одессе и т.д...
Предлагаю еще организовать какой-нибудь приз с символикой клуба (но обязательно эксклюзив, только в единственном варианте), и вручить его городу, который проведет мероприятие наиболее интересно (по результатам видео-конференции плюс фото-видео отчета на сайте).
Приз этот можно сделать переходящим (на год).
Предлагаю еще организовать какой-нибудь приз с символикой клуба (но обязательно эксклюзив, только в единственном варианте), и вручить его городу, который проведет мероприятие наиболее интересно (по результатам видео-конференции плюс фото-видео отчета на сайте).
Хорошая идея !
igogor написал:
Хорошая идея ! upp
Я тоже поддерживаю
1. Надо создать Новые темы по городам где будут проходить празднования (например: Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Киеве, Одесе, Харькове, Львове и тд)
2. Можно добавить на форум, типа "Видео чата" для видео-конференции
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Україні
Згенеровано за 0.171 секунд(и), виконано 88 запитів