Тема: Народна парковка
У Києві з’явиться "народна парковка"16.09.09 17:58
Програма розробляється для впорядкування стоянок автомобілів у дворах будинків
КМДА готується представити незабаром нову програму під назвою "Народна парковка".
Про це на брифінгу повідомила заступник мера Києва Ірена Кільчицька, інформує "proUA".
"Зараз ми розробляємо ще одну дуже цікаву програму. Це дворова або народна парковка", - зазначила Кільчицька.
Як пояснила заступник мера, програма розробляється для впорядкування стоянок автомобілів у дворах будинків.
"Дуже багато людей не задоволені тим, що машини паркують у дворах. Тим більш, що це машини не всі належать жителям цих дворів. Ми почали роботу по тому, як утворюватимуться ці дворові парковки. Щоб дітям було де гуляти, щоб не на дитячих майданчиках паркувалися машини, щоб бабусям було чим дихати на перших поверхах, коли прогрівається машина. Ми зараз починаємо розробку цієї програми. Я думаю, через місяць ми будемо готові її заздалегідь презентувати і провести громадські слухання", - сказала Кільчицька.
Заступник мера відзначила, що жителям будинків, можливо, доведеться заплатити невелику суму за право користуватися парковками, організованими за новою програмою.
http://moemisto.com.ua/14486
А я думаю ну як у космоса руки до повітря не доходять? Чому це немає налогу на чисте київське повітря? А його можна було б і в банках продавати.