Navariec написав:а із звучанням ми ще поборемося... smile
Так ото ж бо, що можна довго й нудно боротися зі звучанням (дуже влучно, до речі, сказав ), а можна ізначально поставити те, що вміє звучати, і боротись не треба буде з косяками самої апаратури.
Хоча синдром ходіння по граблях напевно сидить у нас в ДНК. Пам'ятник йому - тема Володі з Золочева на 60 з гаком сторінок на звук.оргу. Методично, шишка за шишкою, він таки наступав і наступав на граблі досвіду, поки нарешті не прийшов практично до того, що я пропонував тавроводам в їх конфі зробити ще пару років назад. Тепер він зайняв перше місце на фіналі ЕММА. Але шлях!
Це я не хвалюся, ні на грам, я сам відходив усіми тими граблями купу років - тоді просто не було в кого повчитися. Зрештою, як і зараз на моєму рівні - дуже мало корисної інформації, і доводиться от насліпо фактично замовляти апаратуру, щоб попробувати ті, чи інші ідеї. А не вийде - буде все це лежати купкою десь в куточку гаража. І чергова шишка на лобі (чи дірка в бюджеті). І коли бачиш, як люди товчуться по граблях, по яких ти сам відходив, і вже знаєш, де золото, а де блищить фальшива позолота - так ні, тебе ще й в піарі звинуватять, і ще купу всього... Ну але це так, лірика
-----------------------
0