Re: Ту-Ту у Львові
Ту-ту червоному седану з наклейкою сьогодні вранці біля Сільпа на Науковій!
І тобі ту-ту, то був я
музика підвищує продуктивність праці на 20%
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ту-ту червоному седану з наклейкою сьогодні вранці біля Сільпа на Науковій!
І тобі ту-ту, то був я
Ту-Ту сьогодні біля 09.00 ранку синьому седану на Науковій недоїжджаючи до гот.Супутник.
Я сильно спішив, тому крім наклейки і кольору нічого непобачив.
Ту-ту Логану ВС3938ВК голубого мінерала 27.02.10 на стоянці Нової Лінії в 14.00
Ту-Ту smyk сьогодні на Зеленій десь 12-40 год.
Салют.......тобишь ту-ту логановодам Украины, а особенно Львова и окресностей!!!!
Недавно увидел клубную наклейку на белом логане (номер не помню) - решил присоединиться к движению!!!!
Недавно у видел клубну наклейку на белом логане (номер не помню) - решил присоединиться к движению!!!!
Давай, приєднуйся. Звяжися з Мішою (smyk), він наш керівник в Львові.
А взагалі почитай умови вступу в клуб, заплати членський внесок і вступний внесок, і вперед, ти стаєш одним з нас і отримуєш наклейку і картку учасника клубу.
Завжди раді новим власникам логана!!!
П.С. А машинка яку ти бачив була біла, чи срібляста - може це я був?
Белая точно была! А поценам где сориентироваться можно? А то сейчас с тугриками напряг - хоть знать к чему стремиться!
Белая точно была! А поценам где сориентироваться можно? А то сейчас с тугриками напряг - хоть знать к чему стремиться!
Читай тута Как стать членом Логан-Клуба
Вступай в клуб, думаю не пожалієш...
Внески переводиш в Київ Zevsu, а картку, наклейку получаєш в Львові в Smyka.
Благодарствую!
Ту-ту OKurylyshyn, вчора в районі шостої біля церкви Юра, машина на узбіччі стояла
Ту-ту OKurylyshyn, вчора в районі шостої біля церкви Юра, машина на узбіччі стояла
І тобі ту-ту, був в тих краях вчора.....
Ту-ту синему клубному логану сегодня днем на Крымской (судя по надписям машина Фривила).
Ту-ту Ротманзу 30 березня біля Гетьмана на В.Великого та Maxim 31 березня десь на Кульпарківський, ближче до Щирецької
Ту-ту Crazy Poison на Героїв УПА 72 (Тургенєва) прямо зараз в 15.10. Я твою машину з вікна офіса бачу.
Ту-ту Ротманзу 30 березня біля Гетьмана на В.Великого
Блин, ну нигде не заныкаешься, всюду спалят...
Ту-ту Crazy Poison на Героїв УПА 72 (Тургенєва) прямо зараз в 15.10. Я твою машину з вікна офіса бачу
то отримуй під двірник ту-ту у відповідь.
міг би й особисто пофу-фукати)))
то отримуй під двірник ту-ту у відповідь.
Дякую, хоч і за 2009 рік.
міг би й особисто пофу-фукати)))
Та я виглядав з вікна, хотів зловити когось біля машини, бувби вийшов, познайомився, але довго нікого небуло, а потім дивлюсь, вже й машини нема.
OKurylyshyn
а я вже в Києві
Та я виглядав з вікна, хотів зловити когось біля машини, бувби вийшов, познайомився, але довго нікого небуло, а потім дивлюсь, вже й машини нема.
"Кто хочєт - тот всєгда найдьот"
Христос Воскрес - Ту-Ту Ротманзу кожного ранку оріентовно 8:20 в районі стрийський бвзвр- польське посольство
Ту-ту синему клубному логану сегодня днем на Крымской (судя по надписям машина Фривила).
Христос воскрес!
і тобі ту-ту, я там працюю
Ту-ту сьогодні, на сам Великдень, срібному логану з чорними полосками на бамперах і наклейкою "У" на лобовому десь в 10.30 ранку в м.Стрий на ж.д переїзді. Машина їхала з сторони кладовища і після переїзду звернула направо в сторону вокзалу. Номер нероздивився через перешкоди, але вроді перші цифри 44. Признавайтесь хто це був, перший раз в Стрию побачив клубну машину. Ту-ту.
Ту-ту сьогодні, на сам Великдень, срібному логану з чорними полосками на бамперах і наклейкою "У" на лобовому десь в 10.30 ранку в м.Стрий на ж.д переїзді. Машина їхала з сторони кладовища і після переїзду звернула направо в сторону вокзалу. Номер нероздивився через перешкоди, але вроді перші цифри 44. Признавайтесь хто це був, перший раз в Стрию побачив клубну машину. Ту-ту.
Номер 4461, насправді в Стрию доволі часто, за рулем як правило або я, або Міледі Ангел. Ту-Ту і тобі. Трохи поспішав, тому й не замітив
Номер 4461, насправді в Стрию доволі часто, за рулем як правило або я, або Міледі Ангел. Ту-Ту і тобі. Трохи поспішав, тому й не замітив vissla
І я в Стрию досить часто буваю, родом звідти, батьки там живуть. Будемо тепер ту-тукати один одному, мене легко впізнаєш по дугах на даху.
Номер 1700.
Р.С. До речі, з наступаючим!!!
Сторінки Назад 1 … 9 10 11 12 13 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.138 секунд(и), виконано 90 запитів