51

Re: Покращення салоного освітлення в Логані ( седан )

Myrik86 написав:

все підєднав на постійні 12В від майфуна

Кстати, а какого цвета плюсовой провод и где он там в жгуте на майфун?
Хочу переподключить, шоб провод далеко не тянулся.

0

52

Молодца! Недорого и добротно.

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

53

нормальні фотографії ....
Кнопка і плафон

http://s006.radikal.ru/i213/1004/5a/bcfc83bf20c6.jpg

для зручності встановлення краще розібрати бардачок ( викрутити 5ть саморезів з внутріньої сторони і витянути внутрішню частину кришки бардачка .  По підключенню до розєма магнітофона . Там стоїть еврофішка і як правило її видно під полкою магнітофона якщо зняти верхню частину центральної консолі ( на кліпсах ) . По заводу сам розєм закріплений на задній частині полочки яка йде на місці магнітофона .  Там товстий чорний - мінус , червоний - постійні 12В , жовтий - підключаємі 12В при вкл запалювання . Підєднав на постійні 12В .
Результат вечером :

http://s54.radikal.ru/i145/1004/9c/162b4047e89e.jpg

і сам бобік

http://i067.radikal.ru/1004/61/dbbdcc313571.jpg

0

54 Відредаговано Lavrik (2010-04-28 22:49:20)

Myrik86 написав:

і сам бобік

Это тот что на заднем плане????
А какой профиль резины у бобика что на первом плане?? Не низковат??

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

55

Lavrik  - на задньому плані бобік знайомого . А далі там автосервіс його батька , де роблять кузовщину на недешевих машинах .....
На мому бобіку резина 195/50 15ка . Походу Логан машина сестри , а вот диски з резиною я поставив з свого Ланоса , поки той чекає поки я дороблю передній бампер  tbsenile

http://i003.radikal.ru/1004/71/c6b88bd72120.jpg

Но скорше всього диски в скорому майбутньому будуть подарені сестрі  , а я можу куплю щось собі із 14го литья ... Буде видно ...

0

56

Myrik86 написав:

По підключенню до розєма магнітофона . Там стоїть еврофішка і як правило її видно під полкою магнітофона якщо зняти верхню частину центральної консолі ( на кліпсах ) . По заводу сам розєм закріплений на задній частині полочки яка йде на місці магнітофона .  Там товстий чорний - мінус , червоний - постійні 12В , жовтий - підключаємі 12В при вкл запалювання . Підєднав на постійні 12В .

Пасиба.
smile

0

57 Відредаговано Сусанин (2010-10-31 23:36:36)

а вот как получилось у меня: используемые материалы - светильник салона логан-седан базовый, разьем от вентилятора компьютера на три гнезда, 3 провода 1мм толщиной и длинной примерно по метру. Сделал отверстие под светильник с помощью ножа и ножниц, протянул провода с помощью жесткой проволоки. на одном конце подпаял разьем от вентилятора компа (т.к. другой не смог найти чтобы подошел к светильнику) 3 контакта, а также припаял параллельно другие концы к соответсвующим проводам возле основного светильника. все это тщательно заизолировал. В месте установки нового светильника под обшивку потолка засунул кусочки твердого пенопласта, чтобы создать обем для установки и чтобы светильник не терся о крышу. Установил новый плафон в обшивку, по аналогии с основным передним. Все работает аналогично первому, т.е. вспыхивает при открытии дверей, а после закрытия гаснет, есть режим полного выключения, а также режим постоянного включенного света.
В результате на заднем сидении теперь можно читать, доставать и пересчитывать деньги, искать упавшие на пол вещи и т.д.  smile
Пока результатом доволен.
П.С. При подпайке контактов к основным проводам обязательно скидывайте "-" клему акумулятора !!!

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
  0

58

Сусанин
Супер, класно получилось. Собі також хочу так зробити, вже і плафон є, от тільки руки не доходять.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

59 Відредаговано Sniff (2010-11-01 02:03:34)

А у меня о как.
По сравнению с новым пафоном, штатный светит раза в два грустнее.
smile

Штатный плафон поставил назад, а то там были совсем потёмки.

0

60

Sniff
с какой машины этот плафон?

Logan 1.6 MPI Prestige был 2008-2013 (дешевая повозка, в которой сэкономили на всем)
"Das Auto" - есть
  0

61

Класс!
Эх, мне бы время, желание, и руки....

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

62 Відредаговано Сусанин (2010-11-01 11:36:35)

OKurylyshyn
Олег! В мене плафон також давно, але "руки дійшли" тількі зараз!

0

63 Відредаговано OKurylyshyn (2010-11-01 12:03:46)

Я собі спереді поставив плафон він Сценіка, а назад лишається поставити рідний, хоча хотілось би ще один від Сценіка дістати.
Цей плафон полюбому кращий ніж наш рідний, оскільки туди можна потужніші лампочки поставити і в них є відбивач світла (дифлектор).

0

64

Але ще один плафон від Сценіка підвищує бюджет проекту.
В рідний плафон для покращення можно зробити дифлектор з фольгі наприклад, а також замінити лампочку на більш потужну або світлодіоди підпаяти. Але вчора ввечері перевіряв на задніх містах, знайти речі можливо - світло м'яке и достатне.

0

65

Xabr написав:

Sniff
с какой машины этот плафон?

От Калины.

0

66 Відредаговано OKurylyshyn (2010-11-01 12:14:34)

Сусанин написав:

Але ще один плафон від Сценіка підвищує бюджет проекту.

Мене єдине смущає що вони будуть різні. Я люблю щоб все було однакове і семетричне.

А підкажи чи плафон від бази маєтрьох-позиційний включатель, тобто чи є 3 режима роботи:
1 - виключений
2 - світиться при відкриванні дверей
3 - Світить якщо включити вручну?

А світлодіоди буду ставити однозначно, в старій стояли, але тут лампочки цокольні, треба прикупити.

0

67

ну... коли жити з цім не можеш, то купуй ще один зі сценіка. Я тому і залишив свій радній та прикупив ще одного з бази і тепер маю два однакові!  reta   big_smile
Так - "базовій"плафон 3-х позиційний.

0

68

Sniff написав:

От Калины.

OKurylyshyn написав:

він Сценіка

Цена? Где покупали?

Logan 1.6 MPI Prestige был 2008-2013 (дешевая повозка, в которой сэкономили на всем)
"Das Auto" - есть
  0

69

Xabr написав:

Цена? Где покупали?

Ціну не памятаю, брав в Логонолюба (Анатолія).

0

70

Xabr
Плафон от Калины 120 грн. на авторынке (Киев, бул. Перова).

0