Re: Покращення салоного освітлення в Логані ( седан )
все підєднав на постійні 12В від майфуна
Кстати, а какого цвета плюсовой провод и где он там в жгуте на майфун?
Хочу переподключить, шоб провод далеко не тянулся.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Покращення салоного освітлення в Логані ( седан )
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
все підєднав на постійні 12В від майфуна
Кстати, а какого цвета плюсовой провод и где он там в жгуте на майфун?
Хочу переподключить, шоб провод далеко не тянулся.
Молодца! Недорого и добротно.
нормальні фотографії ....
Кнопка і плафон
для зручності встановлення краще розібрати бардачок ( викрутити 5ть саморезів з внутріньої сторони і витянути внутрішню частину кришки бардачка . По підключенню до розєма магнітофона . Там стоїть еврофішка і як правило її видно під полкою магнітофона якщо зняти верхню частину центральної консолі ( на кліпсах ) . По заводу сам розєм закріплений на задній частині полочки яка йде на місці магнітофона . Там товстий чорний - мінус , червоний - постійні 12В , жовтий - підключаємі 12В при вкл запалювання . Підєднав на постійні 12В .
Результат вечером :
і сам бобік
і сам бобік
Это тот что на заднем плане????
А какой профиль резины у бобика что на первом плане?? Не низковат??
Lavrik - на задньому плані бобік знайомого . А далі там автосервіс його батька , де роблять кузовщину на недешевих машинах .....
На мому бобіку резина 195/50 15ка . Походу Логан машина сестри , а вот диски з резиною я поставив з свого Ланоса , поки той чекає поки я дороблю передній бампер
Но скорше всього диски в скорому майбутньому будуть подарені сестрі , а я можу куплю щось собі із 14го литья ... Буде видно ...
По підключенню до розєма магнітофона . Там стоїть еврофішка і як правило її видно під полкою магнітофона якщо зняти верхню частину центральної консолі ( на кліпсах ) . По заводу сам розєм закріплений на задній частині полочки яка йде на місці магнітофона . Там товстий чорний - мінус , червоний - постійні 12В , жовтий - підключаємі 12В при вкл запалювання . Підєднав на постійні 12В .
Пасиба.
а вот как получилось у меня: используемые материалы - светильник салона логан-седан базовый, разьем от вентилятора компьютера на три гнезда, 3 провода 1мм толщиной и длинной примерно по метру. Сделал отверстие под светильник с помощью ножа и ножниц, протянул провода с помощью жесткой проволоки. на одном конце подпаял разьем от вентилятора компа (т.к. другой не смог найти чтобы подошел к светильнику) 3 контакта, а также припаял параллельно другие концы к соответсвующим проводам возле основного светильника. все это тщательно заизолировал. В месте установки нового светильника под обшивку потолка засунул кусочки твердого пенопласта, чтобы создать обем для установки и чтобы светильник не терся о крышу. Установил новый плафон в обшивку, по аналогии с основным передним. Все работает аналогично первому, т.е. вспыхивает при открытии дверей, а после закрытия гаснет, есть режим полного выключения, а также режим постоянного включенного света.
В результате на заднем сидении теперь можно читать, доставать и пересчитывать деньги, искать упавшие на пол вещи и т.д.
Пока результатом доволен.
П.С. При подпайке контактов к основным проводам обязательно скидывайте "-" клему акумулятора !!!
Сусанин
Супер, класно получилось. Собі також хочу так зробити, вже і плафон є, от тільки руки не доходять.
А у меня о как.
По сравнению с новым пафоном, штатный светит раза в два грустнее.
Штатный плафон поставил назад, а то там были совсем потёмки.
Sniff
с какой машины этот плафон?
Класс!
Эх, мне бы время, желание, и руки....
OKurylyshyn
Олег! В мене плафон також давно, але "руки дійшли" тількі зараз!
Я собі спереді поставив плафон він Сценіка, а назад лишається поставити рідний, хоча хотілось би ще один від Сценіка дістати.
Цей плафон полюбому кращий ніж наш рідний, оскільки туди можна потужніші лампочки поставити і в них є відбивач світла (дифлектор).
Але ще один плафон від Сценіка підвищує бюджет проекту.
В рідний плафон для покращення можно зробити дифлектор з фольгі наприклад, а також замінити лампочку на більш потужну або світлодіоди підпаяти. Але вчора ввечері перевіряв на задніх містах, знайти речі можливо - світло м'яке и достатне.
Sniff
с какой машины этот плафон?
От Калины.
Але ще один плафон від Сценіка підвищує бюджет проекту.
Мене єдине смущає що вони будуть різні. Я люблю щоб все було однакове і семетричне.
А підкажи чи плафон від бази маєтрьох-позиційний включатель, тобто чи є 3 режима роботи:
1 - виключений
2 - світиться при відкриванні дверей
3 - Світить якщо включити вручну?
А світлодіоди буду ставити однозначно, в старій стояли, але тут лампочки цокольні, треба прикупити.
ну... коли жити з цім не можеш, то купуй ще один зі сценіка. Я тому і залишив свій радній та прикупив ще одного з бази і тепер маю два однакові!
Так - "базовій"плафон 3-х позиційний.
От Калины.
він Сценіка
Цена? Где покупали?
Цена? Где покупали?
Ціну не памятаю, брав в Логонолюба (Анатолія).
Xabr
Плафон от Калины 120 грн. на авторынке (Киев, бул. Перова).
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Покращення салоного освітлення в Логані ( седан )
Згенеровано за 0.143 секунд(и), виконано 94 запитів