Тема: Продам свого Логана (мабуть...)
Мабуть, доведеться мені продавати свого Логана... Бо для бізнесу потрібен грузовичок якийсь - типу Кенгу чи щось таке. А може й МЦВ... А на другу машину "чисто для роботи" не вистачає бабла...
Мій Логан з серпня 2007, Престиж (1,6 л, гідропідсилювач, дві подушки, АБС, кондюк). Пробіг на сьогодні 84 тис. Два комплекти коліс - літні Мішелін на "титанах" і зимові Контіненталь на рідній штамповці. Прошивка від Паулюса під 95-й (прошивав Novik в грудні), фільтр салону та інші дрібні вдосконалення...
Машина в дуже хорошому стані, але дрібні "коцки" є, бо ж не в серванті стояла, а їздила... Але всі ці царапки не значні, і "істінний естет" ліквідує собі їх швидко і незадорого... А потім сам собі нових "коцок" наробить, якщо буде їздити...
Сріблястого кольору (світло-сірого), ввечері добавлю фоток (вже з дому, бо тут в офісі фоток не маю).
Поки ціну не заявляю, бо ринок особо не моніторив. Прошу помощі клуба. Але дуже задешево продавати не буду, бо поки не дуже й спішу. Грузовичок ще теж підбирається, і до сезону (осінь) є ще достатньо часу...
Отаке...
MPS3 2018(19) 2,4л МКПП
Sandero Stepway 2015(16) 1,6л АКПП