Re: Программа "Логан - попутчик"
Согласен. Плюс, лично мне будет приятно насолись автолюксу, ех как же я его люблю! За это согласен работать бесплатно и в две смены .
МB Sprinter 515 2007
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Согласен. Плюс, лично мне будет приятно насолись автолюксу, ех как же я его люблю! За это согласен работать бесплатно и в две смены .
езжу каждый день на работу соломенка остановка Фучика до ст метро академгородок... могу брать попутчиков. пишите nospam(собака)gala.net
Щось тема заглохла, треба поновити.
18.06 виїжджаю по маршруту Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань.
Виїзд приблизно в 13.00, можу взяти попутчика, чи передачу.
А десь 24-25.06 в зворотньому порядку, от тільки назад вже з сімєю.
Якщо щось комусь потрібно, мої контакти знаєте де знайти.
OKurylyshyn
Мені потрібно щоб ти Наташі вітання переказав...
Зроблю обовязково, передам за всі рази.
14.06.2010 с утра в 6:00 еду в с Киева-Житомир-Высокая печь-Барановка и в тот же день в 11:00-12:00 еду обратно в Киев.
15.06.2010 в 4:00 буду ехать Киев-Одесса-Затока, 26.06.2010 Затока-Одесса-Киев. Если кому чего надо обращайтесь!!!
В эту пятницу, снова еду по маршруту:
Киев-Житомир-Любар-Ст.Константинов.
В воскресенье, после обеда, обратно.
Завтра орієнтовно в 13.00 виїзд.
Программа "Логан - попутчик"
Ніхто нічого не надумав?
Вот надыбал сайтик, может кому будет интересно. http://www.podvezu.net/
в субботу вечером поздним уезжаем из Киева в Крым. Кому-то что-то нужно передавать?
П.С. Пиво - не передавать! - испортиться!!!!
в субботу вечером
Как в субботу , а не в воскресенье?
Сусанин написав:в субботу вечером
Как в субботу , а не в воскресенье?
если пиво поставиш - могу и в воскресение!
Сьогодні терміново виїжджаю по маршруту Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань.
Виїзд в 19.00
Через дні 2 в зворотньому напрямку.
В четвер 29 липня виїжджаю на Шацьк, в той же ж день назад на Львів. Туди поїду гружений під завязку, назад порожняком. В п'ятницю ввечері виїжджаю на Київ (не знаю, машиною, чи поїздом). В неділю назад. Комусь щось потрібно?
Комусь щось потрібно?
ВСТРЕЧИ!!!
Ми тобі Дрона підкинемо
Ок!!!
скоорше за все 28 липня буду їхати зі Львова на Тернопіль. Маю одне місце на передній сідушці.
В пятницу 31.07. вечером выезжаю по маршруту Киев-Житомир-Бердычев-Мог.-Подольский.
В воскресенье 02.08. обратно, в маршрут добавится Винница (по окружной).
Ми тобі Дрона підкинемо smile
Заявка виконана, Дрон успішно добрався до Тернополя!!!
OKurylyshyn
Дякуємо тобі за Дрона друже
Дякуємо тобі за Дрона друже
Якщо не секрет хто такий Дрон
Navariec
"Це отой шо мєдекспєртіза написала "тєло прожгло діван"" (С)
Navariec
то таке животноє, яке з'явилося на форумі після того, як перевернуло свого Логана та вдарило його об Карпатські гори... а потім щез... але деякі, дуже талановиті люди, його іноді бачать))))
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 83 запитів