Re: КельтоЛоган (амбиянс 1,4 (гур+эсп)
Кельт
до этих фото я вобщем скептически относился к молдингам......и т.п.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → КельтоЛоган (амбиянс 1,4 (гур+эсп)
Кельт
до этих фото я вобщем скептически относился к молдингам......и т.п.
А зря , нашу машинку он очень спас,нужная вещь
Молдинг вещь полезная. И даже не в аварии, а просто на стоянке или в гараже. Гораздо меньше шансов поцарапать дверь...
eastpak
"По-моему можно и не достраховываться, но тогда размер покрытия по гарантии уменьшается на уже выплаченную тебе сумму"
Не розмір покриття по гарантії, а розмір страхової виплати. Гарантія тут взагалі ні при чому. А так все правильно. Можна страхуватись з незмінною страховою сумою (це дорожче, але не критично), а можна потім доплачувати після страхового випадку, або не доплачувати. В мене страхівка по повному пакету: з нульовою франчизою, з незмінною страховою сумою, з опцією викрадення з будь-якого місця ( а не тільки з охороняємих стоянок), уважно читайте свій договір!
Рекомендую такий пакет, думаю, вам знижку дадуть в будь-якій страховій при такому розкладі, зате береженого Бог береже.
А для членів клубу в будь-якому випадку в Універсальній зробимо знижку 10-15% (не сприймайте як рекламу, а як дружню допомогу).
Слава!
1. Лист від тебе не отримав, відправ ще раз.
2. Не слухай нікого, замовляй нові запчастини, і вези машину на сервіс де роблять дорого і добре! (на це і є страхова компанія, щоб оплатити тобі все, включаючи усвідомлення, що машина в тебе нова, а не рихтована).
3. Дефектовку мені зробили за 100 грн. офіційно, з товарним чеком. Хоча роботи в мне було в разів 5 більше, ніж в тебе. Це так, інформація для роздумів.
4. 550 грн. за корпус дзеркала? :mad: В нас що Мерседеси?
5. По цінах - у Львові глянь мою тему, я там викладав ціна на запчастини. Там є все, що тобі потрібно, крім підкрилка. Підкрилок вийшов 180 грн.
Слава!
2. Не слухай нікого, замовляй нові запчастини, і вези машину на сервіс де роблять дорого і добре! (на це і є страхова компанія, щоб оплатити тобі все, включаючи усвідомлення, що машина в тебе нова, а не рихтована).
Полностью согласен! :plus:
Не розмір покриття по гарантії, а розмір страхової виплати. Гарантія тут взагалі ні при чому. А так все правильно
Это я описался, конечно же размер страховой выплаты. :upp:
Підкрилок вийшов 180 грн.
как на мэрсе........
Vel написал:
а молдинг нужная вещь!
100%! Без него дверь была бы похожа на крыло!
Молдинги и дверные ручки зделаны из хорошего пластика, проверено, металл на двери тоже не подкачал!
Если бы - была жестянка, прогнулясь - бы вместе с молдингом.
бампер тоже хорош........после краш тэста журнала "Авторевю" бампер был сильно помят, но не раскололся?!
бампер тоже хорош
Да, сработал на славу! Вот в понедельник посмотрим, что там внури случилось, когда будем делать дефектовку... Надеюсь всё цело А так - жалко молдинги нельзя по всей машине налепить
Кельт
Маю в руках роздрукований твій страховий договір з помітками, на що треба звертати увагу в наступний раз, коли будеш страхуватись. Вивісити для всіх? Чи при зустрічі розповісти плюси і мінуси? До речі, подивись на дату, до якої твій договір діє. Я розумію, спішила людина і рік не той проставила, але станом на сьогодні твій договір вже НЕ ДІЙСНИЙ Ти не напружуйся сильно, якщо вони цього не побачили, то ти не говори їм про це, головне, щоб страхівку виплатили. :)
Я розумію, спішила людина і рік не той проставила, але станом на сьогодні твій договір вже НЕ ДІЙСНИЙ
ну не хрена се! спишила людына !!? а если качнут-скажут мол так и так а увас это - страховка закончилась! и че потом????
smyk
Давай сюда вывешивай - страна должна знать своих героев. Да и остальным полезно будет знать, на что обращать внимание при заключении страхового договора.
стопудов вывешивай, чтобы все знали!
НЕ ДІЙСНИЙ
Ну спасибки , обрадовали,
Не дрейфь - прорвемси! У них должны быть записи покассе , ежели наличкой платили , или что- то типа того - ты ж сама бухгалтер! :dash: Думай - голова!
Викладаю договір страхування Слави Кельта.
Тут загальний вигляд. Далі викладу детальні куски з поясненнями
Пояснення до фоток. В деяких випадках буду користуватись нашим страховим договором і тарифами. Не сприймайте як рекламу, а просто як інформацію для порівняння (вам самим буде цікаво потім роздивитись свої страхові договори). В кожної страхової компаніїї свої умови і тарифи. А щоб вибрати між чимось, потрібно як мінімум мати інформацію.
1. Справа зверху, де розмір франшизи є дві колонки (з вини водія і не з вини водія). Зрозуміло, що чим менша франшиза, тим більшим буде страховий тариф. В цьому договорі передбачено, що можна вписати різну франшизу в залежності від того, з чиєї вини стався страховий випадок. В нашому договорі є тільки одна колонка. В ній вписується франшиза для страхових випадків, які сталися з вини водія. Зате в загальній частині договору написано, що якщо страховий випадок стався не з вини водія, то франшиза в цьому випадку в два рази зменшується. Тобто в цьому випадку в лівій колонці було б 2%, а в правій - 1%.
Далі. Там де франшиза при угоні або викраденні. Тут стоїть 10%. В нас 8%.
Нижче, там де страховий тариф стоїть 4,41%. Гм-гм. Навіть враховуючи вищесказане, в нас такий пакет (але з кращою франшизою для клієнта) виходить між 3,74 і 4,12%. Це не враховуючи кінцевої знижки, про яку йшлося в розділі партнерів клубу.
А тепер переходимо до головного (пункт 13). По умовах договору Славина машина повинна вночі зберігатись тільки в гаражі, причому за чітко вказаною адресою. А що було б, не дай Боже, якщо б він приїхав у Львів на день міста, і з стоянки в пансіонаті в Бібрці в нього вкрали машину? Я навіть не говорю про такий варіант, як йому просто захотілось би лишити машину на вулиці, напитись з Смиком і з Сашою Кніженко пива, а про машину згадати тільки на наступний день.
2. По-перше, зверніть на строк дії договору. Цей договір не був дійсний жодного дня! Слава! Ти не переживай, це просто описка, і ніхто тобі не зможе відмовити в страховому відшкодуванні. Але сам факт!
Далі також дуже неприємна ситуація складається. Наприклад, страховий платіж розбитий на частини. Якісь частини Ви сплатили. Поїхали в відпустку і не повернулись вчасно, що сплатити черговий платіж. Приходите в страхову, а Вам говорять, що договір вже не дійсний. А якщо в цій відпустці станеться страховий випадок?
Як це відбувається в нас: Коли приходить термін чергового платежу, а клієнт не вносить грошей в касу, на початку йому дзвонять і нагадують про внесення чергового платежу. Якщо немає можливості звязатись по телефону, висилається лист з повідомленням про вручення. Тільки через 5 днів з моменту отримання повідомлення про вручення починаються якісь дії по розірванню договору. В випадку, якщо клієнт подзвонить, пояснить, що сталась якась непередбачена ситуація, через яку він не може вчасно внести в касу платіж, ніхто не буде через це розривати договору.
3. Ну тут повтор частини пункту 1. Тут розписано по пунктах, в яких випадках не виплачують гроші. В тому числі і те, що машина має стояти в гаражі.
4. Тут розписано, що повинен зробити Страхувальник при настанні страхового випадку. В числі всіх бла-бла-бла є пункт, що Страхувальник повинен в 3-денний термін подати письмову заяву про страховий випадок. Інакше виплати йому не бачити, як своїх вух. Я дуже перепрошую, але якщо цей страхувальник, для прикладу, потрапив в лікарню внаслідок ДТП і не може дати письмову заяву в 3-денний термін? Йому вже не треба грошей, чи як? В нас головне, що був зафіксований дзвінок в службі підтримки. А заяву можеш писати хоч через рік, виплатять все одно.
5. Тут написано про терміни відшкодування. Написано, що 30% відшкодовують в 2-тижневий термін, а 70% не раніше, ніж через 2 місяці після закінчення досудового слідства (тобто реально може тягнутись дуже довго). В нас документи в роботу ідуть зразу після закінчення досудового слідства (через день-два, часто навіть в той же ж день). Тобто в нас Ви вже отримаєте відшкодування і забудете про неприємність, а в цій ситуації тільки через 2 місяці документи потраплять на внутрішню комісію страхової компанії.
Одним словом, читайте свої договори, аналізуйте і робіть висновки.
smyk, хорошо расписал. Теперь сижу, чешу репу около своего договора страхования :shok2:
Итак был сегодня на дефектовке... Посмотрел, что там у меня: оказалось сорван бампер (а с виду и не скажешь!) + помялся уголок "усилителя бампера", ну и соотвественно крыло. Сделали чтоб открывалась передняя дверь ( Оксана кричала: "УРА!!!!" :lol: )... Имеем (цены без НДС):
Молдинг правой двери (пер) - 113,21 грн
Крыло переднее правое - 242,52
Подкрылок передний правый - 135,28
Блок зеркала правый механич. - 515,63
Передний бампер - 761,08
Гайка пласт. (барашек) 5 шт.х5,70 - 28,5
Итого материалов: 1796,22
И работа на всё это дело - 555,82 (!!!!!) :shok: :shok: :shok:
В сумме имеем - 8 822,45 грн (с НДС)
Вот так попили пивка :dntknw: Теперь буду теребить страховую... :moto:
Итого материалов: 1796,22
И работа на всё это дело - 555,82 (!!!!!) :shok: :shok: :shok:
В сумме имеем - 8 822,45 грн (с НДС)
Сумма не сходится!
А там куча покрасочных и прочих работ - денег немеряно!
Молдинг правой двери (пер) - 113,21 грн
ни фига себе цены, - кусочек узкой пластмаски стоит почти как пол крыла.....
Гайка пласт. (барашек) 5 шт.х5,70 - 28,5
Что-то подозрительно дешевые пластмассовые гайки
:dntknw:
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → КельтоЛоган (амбиянс 1,4 (гур+эсп)
Згенеровано за 0.137 секунд(и), виконано 94 запитів