Re: Программа "Логан - попутчик"
дуже філосовська відповідь, я її неосіліл
музика підвищує продуктивність праці на 20%
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
дуже філосовська відповідь, я її неосіліл
Navariec
http://www.logan.in.ua/forum/profile.php?id=4059 Ось він, здається...
Не критикуйте сильно, але я думав що це не людина
Не, Dron-а такi надо знать в лiцо !
Он, падлец, Логана так крутанул - шо большинству и не снiлось
ПАдробнастi тут - http://www.logan.in.ua/forum/edit.php?id=228329
Рекомендую прочитать усю тему (та де ж той бiciв смайл, який у носi длубаеться !!! )
а с юж. борщаговки никто не хочет ехать с комфортом каждое утро с ПН по ПТ в разные районы Киева за умеренную плату?
я работаю возле дарницкой ТЕЦ и маршрут мой может пролегать как угодно
если чего - пишите в личку
ПАдробнастi тут - http://www.logan.in.ua/forum/edit.php?id=228329
Zevs
Ссилка не працює, коли я заходжу то мені ведає "Вы не имеете прав для доступа к этой странице"
Народ посоветуйте чето на зимние праздники,где мажна рвануть на автомобиле? Чтоб не очень дорого .Можна и за границу паспорта есть,а можна и Украина,сразу скажу что увы лыжник я не очень(
вночі з неділі на понеділок їду до Харкова. Може комусь тре щось в Харків передати... 067 350 55 25
Большой привет Городу-Герою!!!!
24.12 утром, буду ехать по маршруту Киев-Житомир-Ст.Константинов-Красилов.
26.12 в раене обеда обратно.
Есть места для пасажиров и для груза.
Завтра 30.12.10 виїжджаю по маршруту Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань.
Виїзд приблизно 11-12 година, біля полудня. Їду без пасажирів і напів пустий багажник.
OKurylyshyn Олеже, бажаю легкої та приємної подорожі
OKurylyshyn Десь на півдорозі зустрінуться колеги з КЛАДу (червона MCV) - їдуть з Бердянська до Львова. Я у Хмельницькому з ними зустрічатися буду. Ну і приєднуюся до Юриного побажання.
Lavrik
dr_brumental
Дуже дякую, дорога буде не проста, але що поробиш.
06.01 Киев-Житомир-Бердычев(окружная)-Винница-Мог.Подольский.
09.01 Ст.-Константинов-Чуднов-Житомир-Киев.
завтра в 04:00 утра (12февраля) выезжаю Киев-Днепропетровск. Завтра вечером обратно Днепр - Киев. Только груз или посылку.
тел. 067-649-40-40 Алексей.
15 лютого їду на Харків. Можу взяти 1 людину з невеликою сумочкою. Сам буду запакований по повній.
067 350 55 25
Есть необходимость перевести "нечто" из Киева в Одессу. "нечто" помещается в багажник легкового авто и весит кг 50 (блок циллиндров).
Перевозка нужна не срочно, но в ближайшее время (1-2 недели). Кто сможет - помогите! Благодарность не заставит себя ждать!
Есть необходимость перевести "нечто" из Киева в Одессу. "нечто" помещается в багажник легкового авто и весит кг 50 (блок циллиндров).
Перевозка нужна не срочно, но в ближайшее время (1-2 недели). Кто сможет - помогите! Благодарность не заставит себя ждать!
уже отправлено. Вопрос снимается.
Завтра вдень (23,03,2011) їду з Харкова на Київ. 067 350 55 25 Олександр
31/03 еду с Киева на Харьков. Саша, ничего подкинуть не надо? 063-120-79-71
Ramzes
Завтра їду на Харків всією родиною зі шмотками.... Хто би бусом допоміг?))))
22 вечером еду из Киева на Харьков, 26 рано утром на Киев из Харькова. 063 120 79 71
22.04 Киев-Житомир-Чуднов-Любар-Ст.Константинов
25.04 Ст-Константинов-Киев.
Сегодня ночью снова еду по такому маршруту:
Киев-Житомир-Чуднов-Любар-Ст.Константинов
Ст-Константинов-Киев.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Згенеровано за 0.194 секунд(и), виконано 84 запитів