maksim75 написав:renault.autoportal.ua/newcars/renault-duster-2010/test-drives/6033.html
Повністю підтримую автора даної статті щодо машини, але
-- не погоджуюся про регулятор зеркал, складається враження що ним треба користуватися постійно, один раз виставив і досить , як на мене нічого поганого в тому де він стоїть нема;
-- на рахунок стрілочок поворотів згадайте саму популярну машину Радянського Союзу ВАЗ-2106 і нікому погано небуло від того;
-- на рахунок електросклопідіймачів, зверніть увагу де вони стоять в Land Rover Freelander, а це машинка з якою рахуються, думаю ці кнопочки стягнули власне звітси!!!!
-- про переключання передач - спочатку було дійсно незвично але це як новий мобільний просто треба надьоргатися.
тай взагалі я колись в попередніх постах задав питання "Що головне в машині?" - так дам на нього відповідь "прокладка", "прокладка" між рулем та сидінням, все залежить власне від неї!!!!!!!!
І поки саме остає, по місту показує середній розхід 10,6 , на трасі було 9, але наскільки я знаю потрібно дати впрацюватися мотору і щоб відстроївся компутер хоча в цей момент працював кондюк, такщо поки я чекаю кращих результатів проїхав тільки 500 км.
Duster 1,6 бенз лаур 4х4 - металік = 170 049
0