Re: Оригинальные кнопки стеклоподъемников
в Кривом 160 обычная и 260 грн. импульсная :imho:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Оригинальные кнопки стеклоподъемников
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
в Кривом 160 обычная и 260 грн. импульсная :imho:
Народ, вирішив розворушити стареньку тему.
А поясніть мені як і де можна дістати імпульсні кнопки на склопідйомники?
Я так зрозумів з цієї теми що справа тільки в кнопках, і якщо їх поставити то при короткому натисканні скло опускається/піднімається до упора. Чи є такі кнопки точно як наші рідні? А може і є такі оригінальні. Ось тут описана їх номерація Кнопки консоли
Поділіться хто вкурсі справи? Хотілось би такі поставити.
В документации написано, что лаурят такими кнопками комплектуется, но на самом деле нет.
Я себе ставил доводчик. Работает очень чётко и пока безотказно. Рекомендую.
А вот кнопки у меня вызывают сомнения, да и цена их будет не маленькой. А доводчик стоил 20у.е.
Я себе ставил доводчик. Работает очень чётко и пока безотказно. Рекомендую.
Доводчик в мене є. І склопідйомники всі 4 електричні, просто цікаво дізнатись чи дійсно є такі імпульсні кнопки, щоб на ходу не приходилось тримати кнопку пальцем.
чи дійсно є такі імпульсні кнопки, щоб на ходу не приходилось тримати кнопку пальцем
Олег, я цю інфу вже прокачував. Були такі кнопки на перших машинах 2005-го року випуску. Потім щось там не залагодилось і ті кнопки перестали ставити. Принаймні в машини, що йдуть в колишній совок. Після того поставив собі доводчики, які додатково виконують й функцію імпульсної кнопки.
Після того поставив собі доводчики, які додатково виконують й функцію імпульсної кнопки.
От блін, а я незнав що є такі доводчики. Але може мій також має таку функцію, треба перевірити.
А самі імпульсні кнопки зараз дістати нереально?
Доводчик в мене є. І склопідйомники всі 4 електричні
А какие ЭСП назад ставил? Как давно? Работой задних ЭСП доволен?
Dimik
Відписав в РМ
Потім щось там не залагодилось і ті кнопки перестали ставити.
Цепи электростеклоподъемников не имеют релейной разгрузки, потому эти кнопки очень активно горели.
Кстати, по той же причине горят (горели) кнопки включения заднего обогрева на базовых Логанах.
Доводчик, кроме доводки и импульсного режима, еще и кнопки разгружает.
OKurylyshyn
нереально. он і Сніфф підтвердив причину зняття їх з виробництва
От блін, а я незнав що є такі доводчики. Але може мій також має таку функцію, треба перевірити.
А самі імпульсні кнопки зараз дістати нереально?
Доводчики тоже разные бывают.
Например, "Шерифф" серии PWM (на 2 или на 4 окна) функцию импульсного режима имеет, а "Мангусты" не имеют.
Поставь подходящий доводчик, ну хыть тот же "Шерифф" PWM-400 (на 4 окна) и не мучайся.
Быит тебе и доводчик, и импульсная кнопка, и релейная разгрузка цепей.
Святая правда.
Но я поставил только на два окна (на тот момент на 4 в продаже не наблюдал). Задние так вообще можно было глухими сделать. Пользуюсь ими ну очень редко.
А хто підкаже куди офіціали ставлять блок дотяжки, ато я моделі непамятаю, треба глянути на нього.
Куда? Так это как фантазия подскажет. Я ставил в нишу за кнопками. Прикрутил к проводам.
Тоже прилепил в нишу за кнопками под майфуном.
Питание девайсом брал от питания мафона (там, где всегда есть +) - в результате окнами можно управлять не включая зажигание.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Оригинальные кнопки стеклоподъемников
Згенеровано за 0.168 секунд(и), виконано 93 запитів