Re: Logan 1,4 Base - стоит ли брать?
Спасибо за советы......
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Огляди та тест-драйви → Logan 1,4 Base - стоит ли брать?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
У мене БАЗА
Не жалкую зовсім
Теж колись брав на позичені гроші
ГУР непотрібен, як на мою думку,
кондиціонер - теж жити можна і без ньогоТак що раджу ЛОГАН БАЗУ
И у меня БАЗА и тож не жалею ни чуть!!!
clapan Саня, я б тебя не простил, если б ты жалел
Привет! Как дела! Че не брал трубу... меня ж сократили... ищу работу... а тебя?Все делается чтобы уничтожить Украину как государство...металлургия. нефтеперераб...теперь и связь..))
shtrik
Да тут у людей все нормально, думаем, какую машину покупать... Не паникуй, и будет тебе счастье...
В ближайшем будущем хочу купить авто...Очень хочу новый Logan, но боюсь что денег хватит только на 1,4 База. В связи с этим вопрос: Стоит ли брать Базу?....или может лучше что-то другое (Ланос, Калина, 2110)
И еще...пожалуйста, дайте ссылочку где можно посмотреть фото Renault Logan Base
ОДНОЗНАЧНО СТОИТ. но всетаки просмотри вариант с двигателем 1,6 а ето как минимум амбианс
Привет! Как дела! Че не брал трубу... меня ж сократили... ищу работу... а тебя?Все делается чтобы уничтожить Украину как государство...металлургия. нефтеперераб...теперь и связь..))
жаль ((
У меня база. Пожалел за весь год только два раза - когда ехал на море и обратно по поводу кондиционера! Движка 1,4 хватает с головой , если конечно не шумахерить!
И ещё один "плюс" в базу - есть где приложить свои ручки и умение по совершенствованию авто!
И ещё один "плюс" в базу - есть где приложить свои ручки и умение по совершенствованию авто!
Это точно Есть где фантазии и возможностям развернуться
а еще подкопить и чипануть и 1.4 не таким уж тупым кажется
_AlexSander_
Вот ссылкаhttp://logan-forever.blogspot.com/2011/ … -2009.html на статью из автоцентра №51 2009 про тюнинг интерьера базовой комплектации, правда там еще первая фаза.
BRIDGES
а у базы мало что отличается. разве что борода.
Якщо розібратися то різниця база і ембіанс складае 7700 по грошах, а по комплектаціі: центральний замок з д/у, ремені по висоті та 2 задніх підголовника, ГУР + регулювання керма по висоті, передні ЕСП, тонування скла, диски на 15 і на них повнорозмірні ковпаки Рено, бампера в колір кузова + хромована решітка. А за доплату кандюк-7950 і ПТФ-854, тож не погано, хоча можна поставити потім але вже за більші гроші
Офіціали говорять що в ембіанс кондюк вже доставляють, а в базу ще ні, а так доставляеця все, але виходить набагато дорожче чим зразу ембіанс.
Особисто я міг базу брати ще до нового року(хочу МСВ), але ще підзаробляю тому що хочу ембіанс (можливо 7 місць) Жалко св`ята скільки сил забирають
Sportsman
Це особисто моя обективна думка.
Рено фінанс - цікава думка: образно говорячи якщо вартість авто 100 000,тоді(приблизно)
50 000 відразу
1 300 комісія
1 050 страхування життя
500 банківські витрати
1 000 нотаріус
3 000 МРЕО
5 500 каско
Це все одноразово (Каско на наступний рік знову але де ми, а де слідуючий рік) і щомісяця ~ 2 080наших
Все це приблизно але десь так...(Це не реклама а голі цифри, які мені намалювали офіціали)
PS: Всіх логоноводів, форумчан і водіів зі старим св`ятом збройних сил: всім здоров`я
статью из автоцентра №51 2009 про тюнинг интерьера базовой комплектации
Кстати машинка нашего одноклубника.
а еще подкопить и чипануть и 1.4 не таким уж тупым кажется
Я бы не сказал что тупая! Если надо - рвет лучше чем "пятнаха"! (Есть грешок - когда появляюсь в Полтаву "гоняюсь" на светофорах)!
хм, не знаю, у меня 1,4 и гуд - смотря как ездить
Кстати машинка нашего одноклубника
а чья? Бортовик есть у него?
Дето был
а чья? Бортовик есть у него?
Дето был
Вот: Logan Rvs
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Огляди та тест-драйви → Logan 1,4 Base - стоит ли брать?
Згенеровано за 0.161 секунд(и), виконано 94 запитів