Re: Активація БК у Львові
В неділю буду у Франківську, звідти виїхати напряму в Хмельницький вночі не можна. По любому буду їхати через Львів. Якщо знайдуться бажаючі - можу затриматися. Ні - їду додому та домовляємося на іншу дату.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
В неділю буду у Франківську, звідти виїхати напряму в Хмельницький вночі не можна. По любому буду їхати через Львів. Якщо знайдуться бажаючі - можу затриматися. Ні - їду додому та домовляємося на іншу дату.
dr_brumental
Якщо в понеділок, то хіба вечірком все робити, після робочого дня. Ну принаймі я дньом мушу бути в офісі.
А все решта як домовлялись.
А як на рахунок суботи?
Найближчими вихідними - точно не вийде. Та й ввечері в понеділок вже хотілося б вдома бути (у Львів приїду дуже рано). В суботу буду в Києві, ввечері виїжджаю до Франківська, а по закінченні роботи там (орієнтовно - піздньої ночі) - їду додому через Львів.
Та й ввечері в понеділок вже хотілося б вдома бути
А як з . Так просто выд нас не смиэшся.....
Я ж і питаю - хто може показати, де у Львові смачну каву готують. А то я вже давно не був у вас.
Я ж і питаю - хто може показати, де у Львові смачну каву готують. А то я вже давно не був у вас.
Вот блін, все впираэться в те що робочий день, ще й понеділок.
Ну, поживемо-побачимо. Буде нагода іншого разу приїхати.
Серед тижня і мені проблематично, краще всього у суботу або неділю, ще можу у середу, але це я можу, а інші бажаючі сумнівно.
dr_brumental приїжжайте до нас на вихідні будь-ласка.
Тоді призначайте дату зустрічі. Олегу наступні вихідні (19,20), як я зрозумів, не підходять. Вирішуйте.
А у Львові в будь-якому разі пересадку в понеділок на шляху додому робити буду.
Мені підходять абсолютно любі вихідні, навіть якщо в мене будуть якісь справи, заради такої справи я їх обов'язково перенесу.
regulator , Engineer і OKurylyshyn вам які вихідні підходять??? Бажано поточніше, треба потрошку оприділятись і не мучати dr_brumental.
мені теж підходять вихідні( навіть краще коли після 12:00 у вихідні). хай назначають час - постараюсь підлаштуватись. Думаю інші одноклубники теж можуть приїхати - познайомитись.
Супер! Тепер залишилось почекати на відповідь Engineer і OKurylyshyn. Я так розумію наразі дата залежить від активіста OKurylyshyn, чекаєм що він нам напише.
Мені також будь-які підходять крім 19-20 лютого, як писав вище в цей день в мене в доці день народження. Але на мене можете не зважати, єдине що я обіцяв dr_brumental забезпечити ночівлею, вечерею і , але в ці дні ніяк, буду мати купу гостей в хаті, які будуть в мене до вівторка. Тому якщо підходить то домовляємось на 26-27 лютого.
Мені підходить 26 і 27 лютого також.
Тоді попередньо домовляємося на 26 лютого, відпишіться будь-ласка всі підходить Вам чи ні?
підходить.
підходить
Красота, нібито домовились! dr_brumental що скажите, підходить вам ця дата?
Думаю, так. Після наступних вихідних (після 20) скажу точно. Може за той час ще хтось підтягнеться.
Прекрасно. Але дійсно таки треба буде після 20 числа ще домовитись точніше, як, де і тому подібне.
Ой, а можна і я з вами. І мені БК активувати.
26 лютого підходить
alfechok
Можна. Будь на зв'язку.
Список бажаючих збільшується.
Думаю до 26 лютого ми назбираємо бажаючих на два дня!
Як Ви думаєте dr_brumental , будете мати сили приїхати на два дня?
Будь-який каприз за ваші гроші На два - то на два. Аби ви мене витримали.
Заради такої справи ВИТРИМАЄМО, аби все гарно вийшло.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.260 секунд(и), виконано 83 запитів