Re: Активація БК у Львові
_AlexSander_ Дякую я б купив у Вас, але ця річ нетака вже й дорога можна купити нову.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
_AlexSander_ Дякую я б купив у Вас, але ця річ нетака вже й дорога можна купити нову.
Odja
Копійка до копійки = мільйон.
OKurylyshyn якщо з паяльником на "ти", то можу підкинути схемку
по сабжу - тігар - простий доводчик з послідовним підняттям вікон. відповідно не таке велике навантаження на електрику.
по шеріфу - нормальний доводчик з додатковими функціями. скористайся пошуком, є на форумі відповідна тема.
враховуючи те, що автозвук відправляє тільки 2 дні в тижні, то якщо будешь брати шеріф - скорише це роби, бо доводчик не встигне приїхати.
OKurylyshyn якщо з паяльником на "ти", то можу підкинути схемку
З паяльником то я на "ти", а от з схемками можу запутатись і найгірше в цьому що можу не зупинитись вчасно і щось наробити недоброго.
Але схемку можете скинути, а вдруг получиться. В мене такий блок дотяжки http://avtozvuk.com.ua/info.php?id=9287
Odja
І ще напиши в ПМ, яка сигналка, щоб знати, як до неї підключитися.
OKurylyshyn обов'язково пошукаю, а зараз маю быжати на роботу.
dr_brumental а як на рахунок такого?
Я чув що є такі дотяжки які не тільки дотягують вікна, але ще й мають функцію коли кнопки склопідйомників стають імпульсними (тобто при короткому натиску вверх чи вниз скло повністю піднімається, або опускається).
До речі мене така дотяжка також би цікавила, якщо в неї адекватна ціна, ну і мені треба на 4 вікна.
OKurylyshyn якщо з паяльником на "ти", то можу підкинути схемку smile
Я так розумію що з мого http://avtozvuk.com.ua/info.php?id=9287 можна щось подібне замутити.
Хотів тільки уточнити, враховуючи що на 26.02 планується сніг з дощем, чи є якісь пропозиції стосовно місця збору? Варто було б наперед це обговорити щоб потім в останній момент не чухати потилицю.
В мене особисто гараж є - але він не опалюється - тому довго там не посидиш...
OKurylyshyn тіпа розкурочимо його на запчастини
regulator
Збір бажаючих на активацію БК у м.Львів
хоча в мене гараж також не опалюється, тому хто має масляні калорифери позичте на таке діло.
тіпа smile розкурочимо його на запчастини smile
Ну таке я точно не зроблю.
А якщо б я Вам його вислав, то зможите мені його таким чином зробити, а я його просто потім на місце втикну і щоб все працювало.
Не за просто так, звичайно.
сорі пропустив. Калорифер 1500Вт на таке діло без проблем привезу(правда його одного напевно маловато буде). Доречі місце мені теж підходить - від мене не так і далеко(10 хв їхати).
Калорифер 1500Вт на таке діло без проблем привезу
Один є, ще б один хтось взяв.
Доречі місце мені теж підходить - від мене не так і далеко(10 хв їхати).
А місце думаю має бути саме це, щоб недалеко від мого дому, де dr_brumental буде ночувати. А то ви всі приїдете-поїдете, а нам там весь день сидіти, тому мусимо трошки щоб не замерзнути, а потім пішком до дому не далеко.
тому мусимо трошки щоб не замерзнути, а потім пішком до дому не далеко.
О, це діло.
OKurylyshyn написав:тому мусимо трошки щоб не замерзнути, а потім пішком до дому не далеко.
О, це діло.
Але візьми і одяг потеплішше на всякий випадок.
_AlexSander_ написав:тіпа smile розкурочимо його на запчастини smile
Ну таке я точно не зроблю.
А якщо б я Вам його вислав, то зможите мені його таким чином зробити, а я його просто потім на місце втикну і щоб все працювало.
Не за просто так, звичайно.
треба подумати ближче до літа як свій перероблю. ок?
треба подумати smile ближче до літа smile як свій перероблю. ок? wink
Чекаю маячка
У пакет входить активація БК, кнопка у правому підрульовику, індикатор відкритих дверей, євродвірник (за бажанням).
Ще користуючись нагодою хотів спитати.
Євродвірник - це той, що з можливістю регулювання паузи склоочисників?
Ні, для того блок керування ставити потрібно. Тут на форумі є тема про це.
так там нефик подключать. 4 провода
инструкция в комплекте, девайс меньше спичечного коробка и даже тоньше его.
Тільки потрібно сам блочок купити.
regulator
Ось тут Реле-регулятор паузы дворников на Logan
Я собі поставив, вже більше року юзаю, все супер.
Тільки потрібно сам блочок купити.
а орієнтовна вартість його яка не підкажете? і де такий продається?
regulator
http://autofishki.com.ua/index.php?cate … -dvornikov
regulator 18 баксов. для форумчан - скидка. только надо при заказе написать что с форума логан.ин.уа
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.162 секунд(и), виконано 77 запитів