Re: Активація БК у Львові
А Яка версія рахується кращою, чи немає такого поняття, 81101 або 6002?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
А Яка версія рахується кращою, чи немає такого поняття, 81101 або 6002?
Спеціально брав машину з гаража щоб подивитися на прошивовку і таки дійсно як писав _AlexSander_ в мене 81101.
Дуже хочеться бачити миттєвий розхід пального, але не знаю як мені бути!?!? Чи є можливість змінити версію 81101 на версію 6002 і чи варто це робити, можливо верся 81101 краща для мого авто ніж 6002 (на авто стоїть заводське ГБО), порадьте як бути.
Odja версия приборки никак не влияет немного другие значения вшиты. но могу подправить.
собственно тебе не полностью приборка нужна, а только плата. можешь купить на разборке. цена где-то 250-350 грн будет.
я тут на ужгородском автофоруме создал тему на днях о данных услугах,если соберу хоть 5 Логанов,то и в Ужгород Серёжа сможет приехать. Но тут меня спрашивают "А на Renault Kangoo есть возможность активизировать БК? там приборка такая же как и на Логанах"? Вопрос к Серёже.
V.Solncev
Виталь, там не только в приборке дело. на старших кенгах есть комп? вобшем надо чтоб я посмотрел. Сережа тебе не ответит по этому поводу..
Виталя, посмотри там версию приборки. у меня "под рукой" кенги нет
интересно.. в новой кенге бортовик есть. в младших комплектациях - опционально. и цена сравнительно небольшая - 591 грн.
если получится, заеду на недельке к дилерам, погляжу что и как.
в дастер точно сделаю кенгу - надо всё-таки пощупать
V.Solncev
Виталь, там не только в приборке дело. на старших кенгах есть комп? вобшем надо чтоб я посмотрел. Сережа тебе не ответит по этому поводу..
раз человек меня спрашивает,значит есть там БК)) думаю это новый Кенгу))
V.Solncev версию приборки напиши мне
Вечер добрый! Заинтересован попасть в список на 27.02 на активацию БК, индикатор открытых дверей +дворники.
Спасибо.
V.Solncev версию приборки напиши мне
ок, спрошу у человека))
смотрел сегодня свою версию прошивки,если не путаю,бо не записал,то у меня 71010 - есть такая?)) так вот, с ней можно все те же функции активировать в БК или нет?))
Вечер добрый! Заинтересован попасть в список на 27.02 на активацию БК, индикатор открытых дверей +дворники.
Спасибо.
Добрий вечір Олександ. Я вже Вас собі записав, якщо почикаєте 10 хв побачите себе в списку вже на форумі.
Список
1 regulator
2 Engineer
3 Odja
4 alfechok
5 Тарік
6 samsungit
7 Олександр від dr_brumental
8 Maldin
9 yesip
10 Ярослав від dr_brumental
11 Alf
Зміна кольору підсвітки салону:
1 OKurylyshyn
Багацько нас зібралось, але нічого страшного, мусимо якось з тої ситуації виходити.
Список хто коли має приїхати я ще обов'язково складу (поденно і погодинно ), але черга як вона є так вона і буде хіба що хтось не зможе в той день на який його поставлено. До всіх хто є у списку ще обов'язково або я , або OKurylyshyn передзвонимо і уточнимо чи все залишається в силі з ВАШОЇ сторони. Прохання всіх бути пунктуальними і серйозними.
V.Solncev Виталь, без ноля в конце
Odja чи то багато? в макєєвці 8 машин зробив десь з 11 до 2 ранку. в Луганську - 9. а тут 10 - не так багато. тим паче , що на список на 2 дні..
Odja версия приборки никак не влияет немного другие значения вшиты. но могу подправить.
собственно тебе не полностью приборка нужна, а только плата. можешь купить на разборке. цена где-то 250-350 грн будет.
_AlexSander_ дякую за пораду, але ще купляти іншу плату та тому подібні витратати мене не приваблють - тому буду їздити без цієї опції.
P.S. Після поїздки на ЮРК і почувши їхню ціну на БК у розмірі приблизно 8000 грн, я зрозумів що ціна у 250 грн мене ПОВНІСТЮ влаштовує і в тому числі опції які з ними будуть.
Odja в кривому розі - 6500-7000.
в вартість входить заміна панелі на прошиту версію, новий підрульовик та нова проводка ну і , звичайно, робота.
Odja в кривому розі - 6500-7000.
в вартість входить заміна панелі на прошиту версію, новий підрульовик та нова проводка ну і , звичайно, робота.
8000грн це вони мені так приблизно сказали, ну а сума 6500-7000 на таке я б ніколи не пішов, дорогувате задоволення ставити БК в офіціалів.
звиняйте, що скинув ціну до мізеру (200-250)
враховував декілька факторів
Та ні, навіщо ви вибачаєтесь, нетреба, мене власне все влаштовує, можу тільки подякувати за таку ціну
Якщо всі послуги мали таку властивість змінюватись в ціні на відміну від офіціалів це було б круто
V.Solncev Виталь, без ноля в конце
Да,я только что смотрел снова)) Так будут в моей прошивке все эти функции или нет?))
установка подрулевика входит в стоимость работы,да?
V.Solncev Виталь, инструкцию открой к машине
да, с переделкой подрулевого
V.Solncev Виталь, инструкцию открой к машине
нету.)) машину с рук брал,предидущий владелец не смог найти инструкцию от неё))
Сторінки Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.188 секунд(и), виконано 78 запитів